כמעט סוף שבוע...

ZAHAV2006

New member
כמעט סוף שבוע...../images/Emo6.gif

חזרתי היום לעבודה,אחרי יום שלקחתי לעצמי למנוחה בבית... קצת התחרפנתי בבית כי לא יצאתי כל היום(למרות שהיה תכנון להיפגש עם חברה אחר הצהריים,אבל בסוף לא יצא...)אבל,התחלתי את היום בכיף כזה...הכנתי לי ארוחת בוקר טובה,ושמתי לי את הסרט:השטן לובשת פראדה,ונורא נהניתי מהסרט,וזה דיי הזכיר לי דברים מחיי!אני ממליצה בחום לכל מי שלא ראה את הסרט!!! כמו כן,לא ממש הייתי רגועה כל היום,מרוב מחשבות ולחצים שנובעים ממציאות לא מספקת כיום!וניסיתי לישון(כי בלילה לא ישנתי טוב)ולא הצלחתי בגרוש...וזה פשוט נורא להיות כזה חסר מנוחה!לא מאחלת את זה לאף אחד... כמו כן,הגעתי למסקנה כי אני סובלת מדיכאון,כי זה נראה לי יותר ממצבי רוח רעים...ואני מאוד רוצה לקחת כדורים נוגדי דיכאון שיעזרו לי להרגיש טוב יותר ולא להגיע למקומות נמוכים,אבל בגלל הרצון שלי להיכנס להריון בחודשים הקרובים,והצורך לנקות את הגוף מרעלים,אני לא ממש יודעת אם זה מומלץ?אבל אני מנסה לברר... מחר ,יום כיף!חברתי ואני החלטנו לנסוע ברכבת לצפון לאיזה שהיא מערה שיש בה אנרגיות טובות(איזה מתקשרת המליצה לחברתי לעשות זאת,ואני מצטרפת אליה...)ואני מתכוונת להגיד כמה תפילות שכולי מקווה שיעזרו לי,ולבעלי במצב הקיים! בכל אופן,אני אספר לכם חוויות מהטיול... בינתיים אני נאלצת לחזור לעבודה המשעממת שלי...ולהמשיך להחזיק מעמד,עד שאמצא עבודה שתהיה לי טובה! אז שיהיה המשך יום נעים ומלא אור ואהבה... אמן!!!

היי זהב../images/Emo24.gif

אפשר להצטרף? סתם בצחוק. היי נשמה תורידי לחץ, בייחוד אם את מתכונת להרחיב את המשפחה, זה מאד לא בריא להיות לחוצה לאשה בהריון או כאמא אחר כך, אז יאללה להתעורר ולהתחיל לחיות בסבבה. אל תיקחי שום כדור, מה קורה לך? הפכת את עצמך להיפוכונדרית? לא נראה לי שאת כזאת. הכדור הכי טוב זה לקחת את עצמך בידיים ולחפש כיוונים חיוביים בחיים.

tutit1005

New member
זהבבבבבב צהרים טובים

קראתי אותך ואני חייבת להגיד לך... א.. להרחיב את המשפחה זה מעוללללההההה זה יתן לך תעסוקה נהדרת ותקבלי חום ואהבה בחזרה זה בטוח. ב..לקחת כדורים נגד דיכאון?????? השתגעת??? למה את קובעת שאת בחורה דיכאונית?? את בכלל לא צאי מההגדרה הזו ..את מתעסקת עם שטויות.. נכון קשה בעבודה אבל אני חייבת להגיד לך תתפלאי לא לכולם טוב במקום העבודה שלהם..מה לעשות אבל החיים ממשיכים וצריך פרנסה וממשיכים הלאה.!!!! ג... שלא תעיזי לקחת כדורים למיניהם..את לא זקוקה להם מובן!!! קחי את החיים בסבבה תאמיני לי פעם אחת חיים חבל על כל יום שנשרף בלי להנות ממנו.. אף אחד לא שווה שאת נכנסת למרה שחורה בגללו..אף אחד!!! שולחת לך
וכוחות מחודשים ... שאי ברכה בדרך שאת בוחרת.. תהני מהטיול ..{אני ורחלי גם באות..
} סתתתםםם ספרי לנו חוויות..ותעשי חיים. אוהבת תותית.

ZAHAV2006

New member
הי תותית החמודה!!!

מה שלומך את?נראה לי שתמיד טוב,ועם חיוך על הפנים...אני צודקת? למרות שגם את בן אדם עם מצבי רוח כמו כולם,אבל סתם ככה נראה לי מההודעות שלך... לגבי הכדורים נגד דיכאון:תראי,היו כמה פעמים בעבר שחשבתי לקחת,ובסוף בעלי הניא אותי מזה,כי הוא לא רצה שאתחיל עם זה וכל זה...אבל...אני אישית מרגישה שאני כן בדיכאון(אני פשוט משתדלת לא להראות את זה יותר מידי כי צריך שליטה בחיים)כי אני מרגישה בפנים ממש לא טוב,ויש תופעות גופניות עקב כך...ומה גם,שאני אשתף אותך ואומר לך,שזה דיי במשפחה אצלי...הכוונה לאמא שלי ולאחותי!יש לנו משהו כימי במוח כניראה שגורם לדיכאון(כמובן תלוי בנסיבות חיינו...)אבל זה קיים...זה דוגר שם...ומתי שאני חווה מציאות שלא טובה לי,ואני לא מאושרת אז הוא פורץ!!! ואני לא סתם אומרת לך,תותית...אני ממש מרגישה שזה מצב מסוכן אם לא אטפל בזה!היה לי פעם מקרה שהייתי ממש במצב לא טוב ואפילו חמותי דאגה לי ודיברה איתי,שאני לא יגיע למצב מסוכן,ושאני אקח את עצמי בידיים... נכון שאף אחד לא שווה שאכנס בגללו לדיכאון,אבל זה לא מישהו,אלא משהו...שכתוצאה מכך אני לא מאושרת בחיי,ואז אני נכנסת למצב של דיכאון קליני! אני ממש בהתלבטות,אם ללכת ולבקש כדורים או לא...?כי אני הרי רוצה להיכנס להריון באנרגיות טובות ולא שליליות חלילה... תראי מה זה...במקביל לזה שאני כותבת לך...הבנות ה"מגעילות" מצחקקות להן מעבר לקיר שלי,וזה עושה לי הרגשה רעה! הרגשה של מישהי שמחוץ לתחום...שלא אוהבים אותה... למרות שהאמת שאני לא הייתי רוצה להיות חלק מאנשים כאלו שליליים! אבל עדיין זו ההרגשה שמציפה אותי... בקיצור,אני מחכה בקוצר רוח למחר...לנסיעה עם חברתי! ודרך אגב,אתן מוזמנות...
שיהיה לך אחלה אחר צהריים וסוף שבוע מקסים וחג חנוכה שמח ומתוק(אם כבר סופגניות אז רק מרולדין)

למעלה