כמעט מיואשת

k e r y

New member
כמעט מיואשת

אני יושבת ובוכה... לא יודעת מה לעשות בשלושה ימים האחרונים רועי התחיל לבכות יותר- הרבה.. ממש ממש הרבה ממש מסרב להיות בלול ורוצה רק על הידיים לא שהוא אהב את הלול קודם.. אבל לפחות היה מוכן לשכב בו קצת.... ולהשתעשע בצעצועים שלו... הוא רק בן שלושה חודשים, מקסים מתוק וחייכן אמיתי ואני כל כך אוהבת אותו הבכי שלו קורע אותי ואני לא יודעת מה לעשות.... אני בודקת חיתול, אולי הגומי במכנס לוחץ.. חום... אוכל... הוא רק רוצה על הידיים... מניחה אותו בלול/ מיטה הוא ישר מתחיל לבכות אני מאמצת אותו אל ליבי ומחבקת אותו כל כך... מרעיפה עליו חום ואהבה נשיקות לרוב, מצחיקה אותו כמה שיותר.... אבל בכל זאת אני מרגישה שינוי בהתנהגות שלו. קשה לי כל כך בשלושה ימים האחרונים ואני פשוט לא יודעת למה הוא בוכה....... מה עושים?????? מה יש לו? איך מתמודדים עם הבכי קורע הלב שלו??? אני קרועה מבפנים.. אני ממש בוכה יחד איתו.....

lulyK

New member
מנשא, מנשא, מנשא.

התינוק שלך יוצא מהשלב העוברי והוא מבין מה טוב. הכי טוב על אמא
. את לא צריה להקרע מבפנים, זה מעייף אבל משמח.

k e r y

New member
אולי זה רעיון זמני טוב אבל

אם הוא יתרגל לזה.... ואז מה אני אעשה?

lulyK

New member
לא תצטרכי לעשות שום דבר.

כשהם מתחילים לזחול ולהיות ניידים שום דבר לא ישכנע אותם להשאר בידיים של אמא שלהם. "רעיון זמני טוב" זה כל העניין, כי הכל זמני בגילאים האלה.

מנסיוני הדל- אין דבר כזה הרגל

גם הבן שלי היה "ילד ידיים" ולא יכולתי לזוז ממנו לשניה, ישר בכי, עד שהוא התחיל לזחול ונהיה יותר עצמאי ותפס ביטחון, היום הוא כבר לא אוהב מנשא- רוצה להיות חופשי.תחזיקי מעמד.

shirili

New member
שיעמום ??

בגיל הזה הם צריכים פעילות תקחי אותו לגינה הציבורית ותשימי אותו על שמיכה עם משחקים אני בטוחה שאם תישבו שם תוך שבוע ימים הוא יבכה הרבה פחות בזמן הזה תרגילי אותו לראות DVD למרות שלא מומלץ אזל זה פשוט מתנה מאלוהים הDVD אני אישית שמה להם פעמיים ביום והן לא רואות עד הסוף תתנחמי בזה ששלי בכתה כל יום לפחות 3 שעות ברציפות עד גיל חצי שנה... זה עובר אבל גם שובר!!

lulyK

New member
נכון, אין כמו האוויר הפתוח

ועוד אנשים וילדים ברקע. הגינה זה פתרון נהדר גם לתינוק וגם לאמא (ובכלל, חברות עם ילדים).

אולי...

חם לו? ניסית לעמוד איתו ליד חלון פתוח, או לצאת איתו החוצה? אולי...יש לו גזים? האם הוא מתקפל ומתכווץ תוך כדי בכי? אולי קפיצה על כדור יכולה לעזור? אולי....הוא בקפיצת גדילה ורוצה עוד חלב/תמ"ל? אל תבכי, אמא טובה, יכול להיות שמנשא באמת יפתור את הבעיה., כי הוא רוצה את תשומת ליבך.

עדן אחת

New member
אני בטוחה שרועי שלך ילד מקסים וגם ח

חכם. הוא בטח רועיקי אוצריקי ומדליקי. עיינתי בכל התשובות שקיבלת אמא יקרה. והן כולן נכונות. צריך להתחיל לאמץ אותם אחת לאחת. אני בטוחה שבהמשך תהני ממנו כל רגע ורגע כפי שנהנת עד היום הזה . אל תשכחי שבכי זו לא מחלה. ואל לך להתרגש יתר על המידה. קחי את הבכי בפרופורציה, ותראי שהזמן יעשה את שלו. מאחלת לך הצלחה ובטוחה שאת האמא הכי טובה בעולם.

למעלה