כמעט מיואשת

אירלה65

New member
כמעט מיואשת

בני בן ה-13 ADHD טופל תרופתית ועדיין אצל מטפל פסיכודרמה. בתחילת שנת הלימודים נדמה היה כאילו נחנו על זרי הדפנה. התנהגות למופת בכיתה ובבית, ציונים מעולים. בתקופה האחרונה, הילד התחיל להתנהג בצורה בלתי נסבלת. מזלזל בלימודים עד כדי ריבים, והציונים חלקם בהתאם. מדבר בשפת רחוב שרואים שהיא מאולצת אצלו ולדבריו גם החברים שלו מדברים כך. מזלזל בנו. פשוט מעליב ויותר מכך נראה כי הוא פשוט נגרר אחר אחרים. מנסה לנתק אותו מחברו בתקופה האחרונה, מאז החלו הצרות אשר לפי דעתי מסית אותו (שמעתי שיחות ביניהם). תנו לי בבקשה עצות כיצד לנהוג כי אני מרגישה שנגמר לי הסוס

zivadina

New member
ירידה בהתנהגות

תראי, הגיוני שתהיה ירידה בהתנהגות כאשר החיים נכנסים לשגרה. ילד ADHD אוהב דברים חדשים, שמעוררים ומגייסים אותו. לעומת זאת, השגרה גורמת לו לשמיטת הרסן. אולי כדאי לגוון לו את החיים בחוג חדש? בקשר לחבר, לא ברור לי כמה אפשר להפריד ביניהם. אני דואגת לטפטף לבני כל יום בקשר לחברים שלו שלא נראים לי, בתקווה שמתישהו גם הוא יראה את הצד הרע שבהם ויעזוב אותם. כמו כן, כדאי לבדוק אם חל שינוי לרעה בכתה. לפעמים מגלים שיש ילד אחר שמתנכל לו (מרגיז, סוחט או מרביץ). נשמח לשמוע מה גילתה התצפית שלך.

למעלה