Sith Master
New member
כמעט מושלם...../images/Emo19.gif
היי. אני כמו שאתם יודעים מעריץ ענק של זפלין (ענק... הגזמתי). זפלין 4 הוא הדיסק הראשון שקנו לי או קניתי בתקופת הערכת המוזיקה האמיתית. הוא תמיד בדיסקמן בדרך לבית ספר וחזרה. פשט כי אין לי הרבה והרב זה רוק מתקדם, שאני אוהב. אבל צריך להתרכז בשבילו. את זפלין 4 אני מכיר בעל פה. אז שמעתי את when the levee breaks, בפעם המי יודע כמה... ואז זה עלה לי. השיר הזה מצוין, שיר גדול, ענק. הוא היה יכול להיות מושלם אם רק היו מקשיבים לי: אם רק היו לוקחים את הקטע מדקה 2:25 עד 3:04, הקטע הזה, הקטע שנשמע לי כמו הימנון. עם הבית
האם גם לכם יש שירים כאלה שאתם אומרים: "אם הם רק היו עושים קצת, טיפה פה טיפה שם. רק טיפה, השיר הזה היה מושלם"
*אני בטוח שהולדן וניב' ושאר גאוני הפורום, תוכלו לענות בקלות אם רק הבנתם אותי. כי אני לא חושב שניסחתי ברור.
היי. אני כמו שאתם יודעים מעריץ ענק של זפלין (ענק... הגזמתי). זפלין 4 הוא הדיסק הראשון שקנו לי או קניתי בתקופת הערכת המוזיקה האמיתית. הוא תמיד בדיסקמן בדרך לבית ספר וחזרה. פשט כי אין לי הרבה והרב זה רוק מתקדם, שאני אוהב. אבל צריך להתרכז בשבילו. את זפלין 4 אני מכיר בעל פה. אז שמעתי את when the levee breaks, בפעם המי יודע כמה... ואז זה עלה לי. השיר הזה מצוין, שיר גדול, ענק. הוא היה יכול להיות מושלם אם רק היו מקשיבים לי: אם רק היו לוקחים את הקטע מדקה 2:25 עד 3:04, הקטע הזה, הקטע שנשמע לי כמו הימנון. עם הבית
Don't it make you feel bad, When you're trying to find your way home, You don't know which way to go? If you're going down South, They got no work to do, If you don't know about Chicago.
אם רק היו לוקחים את הפחות מדקה הזה, ומאריכים אותי, הופכים את כל ה7:07 שלו להיות כמו ה50 שניות האלה, השיר היה פשוט מושלם. הוא היה שיר כל כך איכותי. ואיכות היא לא מילה גסה.