כמעט לילה

כמעט לילה

מצב נפשי: עמדתי בהתחייבות האקדמאית שלי- הרגשת גאווה ושמחה מצב גופני: עיניים שורפות עייפות: בינוני- גבוה היום בבוקר כן זכרתי חלום, לא כתבתי אותו אז עכשיו אני זוכרת שהיה בו לגו. בנינו בית או מבצר או משהו בסגנון והוא היה באמצע משטח גדול פי 8 ממנו (מהמשטחים הירוקים שמהווים את הבסיס). אני בטוחה שזה לא היה מרכז החלום, אך רק את זה אני זוכרת. במהלך היום עקב עייפות, ישנתי שוב. הלכתי לישון מיד לאחר אופרת הסבון האוסטרלית "שכנים" וחלמתי חלום על אחת הדמויות שם, אני זוכרת היטב אך מעדיפה שלא לפרט. ישנתי כנראה ממש חזק כי אחי הקטן קרא לי מלמטה בכדי שאפתח לו ולא שמעתי אותו. ושוב, ההנחה שלי לגבי שינה חזקה מתממשת. למרות השינה בצהריים אני עייפה. מצב מחשבות: רק טובות אני.

שינה חזקה במהלך היום

זה מזכיר לי מקרה מאוד מוזר שקרה לי פעם מזמן. הלכתי לישון ככה בשעות הצהריים ואפילו לא הרגשתי שנרדמתי. כאילו שכבתי במיטה אבל לא הרגשתי שאני ממש נרדמת. אבל כנראה לא רק שנרדמתי אלא אפילו ישנתי ממש חזק כי אבא שלי ואחותי הגיעו יותר מאוחר כי היינו אמורים ללכת לסרט ועם כל כמה שהם צלצלו לא התעוררתי. גם השותף שלי אז, ניסה להעיר אותי בזה שהוא דפק בדלת (וכפי שהכרתי אותו אני מאמינה שהוא דפק חזק) ובסוף לא התעוררתי. בסופו של דבר אחרי כמה זמן באמת הצלחתי להתעורר, התעוררתי לבד אני חושבת ואז ירדתי אליהם. זה היה ממש מוזר שלמרות שלא הרגשתי שאני ישנה, ישנתי חזק כל כך שלא שמעתי גם רעשים חזקים.

:)

הלילה התעוררתי בערך ב3-4 בבוקר ולא ממש ישנתי עד שהייתי צריכה לקום לפי השעון המעורר אך הייתי תשושה מדי ונשארתי במיטה. עכשיו אני גם מרגישה תשושה. נראה לי שאני זקוקה לארוחת בוקר טובה. זה באמת מוזר. לי הרבה פעמים קרה שהרגשתי שלא נרדמתי שלמעשה ישנתי. גם קרה לי מספר פעמים שישנתי, הרגשתי משותקת והייתי צריכה להעיר את עצמי מתוך החלום כי הרגשתי שאני לא יכולה לזוז, שמישהו נכנס לחדר שלי ומציק לגוף שלי או למשל אחי הקטן נכנס לחדר ושובר דברים ומתיישב עליי, ניסיתי בכל כוחי להתעורר או לומר משהו אך לא יכולתי לדבר גם ולקח 2 דקות בערך ורק אז התעוררתי. םעם גם קרה, ממש ממזמן, שהרגשתי שהתעוררתי אך לא הצלחתי לפתוח את העיניים, וניסיתי ממש לפתוח אותם ולא הצלחתי. בוקר טוב.

ושוב, כמעט לילה (או כבר)

מצב עייפות: מתחילה להשפיע אחרי לילה שלא ממש ישנתי בו, תשישות בוקר וחוסר שינה בצהריים, התקווה היא לשינה נינוחה וארוכה של כמה שיותר שעות. היום התחלתי כבר לחשוב על התוכניות והרצונות שלי, ויש לי מחר יום עמוס שאולי הפעילויות בו יאפשרו לי לממש את התוכניות ואותן רצונות. אני מתרגשת לקראת הדרך החדשה שהחלטתי ללכת בה. בעבר, עקב סביבה לוחצת, דווקא דחיתי מלהתחיל בה, כי אני מעדיפה להגיע למסקנות בעצמי ללא שום השפעה חיצונית, ובלי שנאמר לי כלום, החלטתי: זה הזמן! מצב גופני: הרגליים כואבות לי כנראה מהקור, העיניים פחות או יותר בסדר, קר לי אבל אני לא רועדת. מצב נפשי: התרגשות, לחץ, פחד, מבולבלת אך מלאה תקווה. עד פעם הבאה, אני.

לואי אמסטרונג/ אנחנו נתגבר

רציתי לתרגם אך זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית We shall overcome We shall overcome We shall overcome some day Oh deep in my heart I do believe We shall overcome some day We'll walk hand in hand We'll walk hand in hand We'll walk hand in hand some day We shall all be free We shall all be free We shall all be free some day We are not afraid We are not afraid We are not afraid today We are not alone We are not alone We are not alone today The whole wide world around The whole wide world around The whole wide world around some day We shall overcome We shall overcome We shall overcome some day יש משהו בקול שלו שפשוט גורם לי להירגע ולחיךך באופטימיות. כיף.

למעלה