כמעט חלום צלול

שבילים

New member
כמעט חלום צלול

טוב, את ההודעה הזאת ניסיתי כבר לשלוח בבוקר אבל לא הצליח לי בגלל הבעיות שיש לאחרונה בתפוז, אבל אני מקווה שהפעם זה כן יצליח. אז כפי שציינתי בכותרת, הלילה כמעט שהיה לי חלום צלול אבל בסוף לא.
הייתי באמצע הרחוב, הלכתי לאנשהו, לא זוכרת לאן וזה נראה מציאותי להפליא. לא חשבתי שזה חלום אבל בכל זאת עשיתי "בדיקת מציאות". בדרך כלל אני עושה בדיקת מציאות בזה שאני מנסה לעוף. אז התחלתי לרוץ מהר מהר (כזכור הייתי כמעט משוכנעת שזה לא חלום) בהנחה שאם זה חלום, אני בטח אתרומם באוויר תוך כדי ריצה ואתחיל לעוף ובאמת קצת ריחפתי איזה סנטימטר או שניים מעל הרצפה אבל עדיין זה נראה לי טבעי, חשבתי שזאת מין תחושה כזאת בגלל הריצה המהירה. והמשכתי לחלום כשאני לא מודעת לזה שאני חולמת. רק קצת אחרי שהתעוררתי נזכרתי שחלמתי את כל זה. באסה, הא?

דנה^^

New member
תנסי שיטות אחרות לבדיקת מציאות.

שיטת התעופה לא תמיד תעבוד, וגם אם כן- המוח שלך יכול "לתרץ" לך את זה, כמו שקרה אתמול. תנסי למשל לעשות בדיקות בשעון\מכשירים חשמלים ככה שבטוח שלא תפספסי.

shualpower

New member
חחחח... נזכרתי במשהו

אמרת שהמוח יכול לתרץ את זה... אז נזכרתי במשהו שקרה לי חלמתי שפיל מנחה את הגרלת הלוטו ואז חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני ובסוף החלטתי שזה כן הגיוני תראי מה המוח יכול לתרץ...

shualpower

New member
כל פעם שאת עושה בדיקת מציאות

תעשי גם משהו להעלאת רמת הצלילות ככה שאם זה חלום את תביני שזה חלום לפי זה שרמת הצלילות עולה וגם אמת הצלילות תעלה שזה טוב בפני עצמו

Variety

New member
להשקיע יותר בבדיקה!

היי, כדאי מאוד להשקיע יותר בבדיקה, באמת לפקפק במציאות, ולא לעשות אותה כמשהו שצריך לעשות סתם. באותו הרגע של הבדיקה - לחשוב שאולי הכל חלום, לחשוב על זה לעומק. אם היית עושה ככה אולי זה היה עוזר. חלומות פז, Variety-

שבילים

New member
אז רגע...

זה שאני יושבת עכשיו מול המחשב וקוראת את התגובות שלכם ומגיבה עליהם, האם זה חלום או מציאות? אני נוטה לחשוב שזה חלום אבל מצד שני אם אתם קוראים את זה... אז אני שמחה לארח אתכם בחלום שלי.

shualpower

New member
אנחנו לא באמת קוראים את מה שאת

כותבת הכל בחלום שלך.. ואנחנו לא חלק מהחלום זאת אומרת שאם זה חלום אנחנו לא נזכור את זה

Variety

New member
הרגשה כללית שונה, לחוש בגוף.

היי, אני לא יודע איך זה אצל אחרים אבל אני יודע כשאני ער - ויודע כשאני ישן. אפילו אם אני לא צלול, ובחלומות צלולים, יש הרגשה שונה. אני מרגיש את עצמי ישן במידה מסויימת. וכשאני ער, אני יודע שאני ער כי אני לא מרגיש את הגוף ישן. זה קצת קשה להסביר כי אני לא בדיוק מרגיש את הגוף, אבל בחלומות צלולים אני חש שאני ישן איפשהו, כהרגשה כללית מדי פעם באה לידי ביטוי בכבדות כזאת בחלום, ובחום. צריך באמת לשים לב כדי להרגיש למה אני מתכוון, או שזה רק אצלי ככה. חלומות פז, Variety-

love_girl

New member
......../images/Emo1.gif

זה לא רק אצלך, גם אצלי זה כך, מעולם לא עשיתי בדיקת מציאות כי לא הזדקקתי לכך. זו הרגשה שונה, אתה מרגיש בהבדל אם זו מציאות או חלום.

דנה^^

New member
נכון!

משום מה בכל (כל.. סה"כ 2 חח) הצלולים שהיו לי פשוט ידעתי שזה חלום עוד לפני שחשבתי על לעשות בדיקת מציאות.. אני לא יודעת איך, ו\או למה.. פשוט פתאום הבנתי שאני חלום ורק אז עשיתי בדיקת מציאות..

shualpower

New member
גם אצלי

זה לא שאני מזהה מיד שאני בחלום אבל כשהייתי בחלום לא עשיתי בדיקת מציאות אלא מייד עשיתי משהו להעלות את רמת הצלילות לא יודע למה.. כנראה שככה

Cheetah

New member
דון חואן היה אומר...

ככחחח הוא קורא לזה קשב חלימה(בין השאר קשב חלימה זה גם התחושה הפיזית שמרגישים בהקשר לחלום(או למציאות)) אל התחושה הזאת אתם יכולים לפנות גם במציאות(ע"י שתשאלו "האם אני חולם?", רק שבמקרה הזה התחושה תגיד לכם שאתם לא חולמים. (את המונח "קשב חלימה" הביא קסטנדה, אבל אני לא יכול להגיד שהדבר הזה לא היה ברור לי(ולהרבה אחרים) הרבה לפני שקראתי עליו בספר שלו)

rshilkrot

New member
פילוסופית בעלייה!

כל מה שאמרת נכון. המציאות היחידה שאת חשה היא שלך בלבד, ואת לא יכולה לדעת אם אנחנו קיימים באמת מחוץ למוח שלך. לפקפק במציאות זה החוק הראשון בפילוסופיה.

TheGremlin

New member
אמממממ ../images/Emo110.gif

את רוצה להגיד לי שלפעמים במציאות את מתחילה ככה סתם לרוץ באמצע הרחוב ולנסות לרחף?? חחחחחח! כדאי שתמצאי לך בדיקת מציאות אחרת, דחוף!

שבילים

New member
אתה יודע מה עוד מצחיק?

במציאות אני אף פעם לא עושה בדיקת מציאות! (מודה באשמה). אז אולי בפעם הבאה שאעשה בדיקת מציאות, אדע שזה חלום מעצם העובדה שאני עושה בדיקת מציאות

למעלה