כמעט חלום צלול

dorooni

New member
כמעט חלום צלול

את הקטע של יומן חלומות קצת עזבתי בשבוע האחרון, בעיקר מתוך עצלנות. אבל היום היה לי חתיכת חלום - אני לא אפרט לכם את כולו כי הוא היה ארוך כמו הגלות, אבל רשמתי אותו ביומן - בחלקו האחרון של החלום אני מרגיש כאילו עין ימין סתומה לי, בשירותים אני מסתכל במראה ורואה שהכל בסדר - העין קצת אדומה אבל היא פתוחה והכל - אבל אני לא רואה כלום! אני מנסה לעצום רק את עין שמאל ולא רואה כלום. אני עיוור בעין ימין! פאניקת עולם (אני אוהב מאוד לקרוא ספרים ולצייר - אי אפשר לעשות זאת בלי שתי עיניים טובות). פתאום אני במבנה בית הספר שלי, ואני חושב לעצמי בפאניקה שזה רע מכדי להיות אמיתי, זה חייב להיות חלום; אני מחפש באטרף שעון, אבל כל מה שיש הוא שעון קיר גדול עם מחוג אחד שמצביע על השעה 3 (הוא מצביע על שבע, אני יכול להיד בערות, אבל בחלום הוא נקלט כשלוש) ומעביר את המבט משם, פתאום אני קולט שמשהו לא בסדר, יש רק מחוג אחד; אני מסתכל שוב על השעון ופתאום יש עוד מחוג שנמצא סנטימטר קימה מהמחוג השני (שבע שלושים ושבע, ושמונה בערך). אני רץ באטרף אל איזו מורה שמדברת עם מורה ארת במסדרון וצועק, "תגידי לי שאני חולם! זה חייב להיות חלום! אני עיוור!" והמורה השנייה מחייכת ואומרת לי, "תירגע, זה יעבור, זה רק וירוס או מחלה או משהו." מפחיד. קמתי מהחלום בבהלת אימים, (גם שאר החלום לא היה מי יודע מה מלבב), לא היה לי חלום בלהות כבר כמה חודשים טובים. הכל בסדר, אני בריא ושלם.

makron2

New member
ממש קרוב...

בעיקרון זה כבר שם - ""תגידי לי שאני חולם! זה חייב להיות חלום! אני עיוור!"" - פה הטעות,שמת לב שאתה עיוור היית צריך לעשות **בדיקת מציאות כדיי לוודא סופית,לשאול דמות זה מיותר כי הם יענו מוזר או יטעו אותך - לי גם יש מקרים שאני חולם צלול מזהה שאני חולם ועדיין יש עיוורון חלקי,זה קורה לפעמים,הגברות צלילות עוזרות לפעמים וגם אפשר להעיר את עצמך במידה וההגברות נכשלות ואז להכנס שוב לחצלול. - צריך להזכיר לעצמנו שגם הראייה בחצלול/חלום באה מהמוח בזמן שחולמים. אתה צריך לאמן את עצמך לבצע בדיקה בפעם הבאה שזה קורה במקום לשאול דמות או להעיר את עצמך - איך? ע"י ביצוע הפעולה(הבדיקה)בדמיון,רצוי בזמן מיילד - 1.שאתה מתעורר מחלום רגיל תחליט ותחזור על המשפט "בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם" 2.תדמיין את עצמך בחלום למשל כמו שחלמת ואז ברגע שאתה שם לב למשהו מוזר כמו שאתה מתקשה לראות/עיוורון - תאמר לעצמך "זה חלום,אני חולם" כדיי לאמן את עצמך שמצב מצביע על כך שאתה חולם 3.לאחר ששמת לב בדמיון שזה חלום תבצע בדיקה/תדמיין מטרה שאתה רוצה לבצע 4.לחזור מספר פעמים על השלבים ולהרדם.

dorooni

New member
אני חושב

שפיספסתי מרוב פאניקה. זה אמנם לא היה כל כך אמיתי בצורה שתוארה בחלומות צלולים אבל זה הרגיש אמיתי מספיק כדי שאני אלחץ כל כך עד כדי התעוררות עם דפיקות לב. איך שעליתי על האפשרות שאני חולם חיפשתי לעשות בדיקת מציאות, זכרתי שעון אבל היה רק שעון קיר במרחב. בכל מקרה גם התוצאה של השעון קיר הייתה מוזרה מאוד. אני אנסה ללכת לישון בלי פאניקה. לילה טוב, דור.

silverhawk

New member
משעשע

אני מציע שתתרגל עוד כמה בדיקות מציאות ולא תסתמך רק על חיפוש שעון (בדיוק בגלל המצבים האלו - חבל על הזמן שעובר עד שתמצא אחד).

למעלה