כמעט ושכחתי... שלום!

eranzhaer

New member
כמעט ושכחתי... שלום!

טוב, אז כבר הספקתי לכתוב כמה הודעות בפורום, ועדיין לא הצגתי את עצמי... לא מנומס... אז ככה: אני בן 21, משרת בחיל האוויר בבסיס דיי מרוחק מהבית, ומתנדב כחובש במדא... עקב המרחק ועלות הדלק, החלטתי לקנות אופנוע, למרות שכל החיים הייתי נגד אופנועים (ראיתי יותר מידי מרוחים על הכביש)... אז הלכתי והוצאתי רישיון... (ניסיתי את הקומבינה בבאר שבע ונתקעתי שם למעלה משבע חודש לטסט!!!), בסופו של דבר עברתי בטסט הראשון... לפני שבוע וחצי קניתי GS אדומה שנת 2000 עם פיירינג(תמונות בקרוב), אצל פרפר (יורי - מה המצב??)... מאז אני לא מפסיק לרכב (באפטרים וחופשות)... ונסיים בסיפור קטן.... היום זו הייתה הרכיבה הכי מהנה שעשיתי. החלטתי לנסוע מהרצליה לתל אביב בסביבות אחת בלילה. אחרי מחלף הסירה היה מחסום של מע"צ עם שוטר שעוצר את כל התנועה. עמדתי שם איזה דקה שתיים, ואז נעצר לידי ER ואמר - "בוא פתיחות." עוד לא הספקתי לענות לו וכבר נעצר לידינו R6, שאליו יותר מאוחר התווסף עוד GS... לסיכום הופיע לו איזה דיוק קטנצ'יק... התיישרנו כמו במסלול מרוצים, והשוטר שעצר את התנועה דיי התלהב, והבין מה הולך להיות... אחרי דקה שתיים, הוא סימן עם הידיים כמו איזהצ מזניק בגראנד פרי, וכולנו יצאנו לדרך... עד שהעברתי לשלישי הR6 כבר נעלם, הדיוק אכל אבק(ואת הלב), והGS השני פרש מוקדם מהמירוץ, נשארנו אני והER... טוב נו... אני דיי חדש בקטע אז הוא השיג אותי... יאללה, לילה טוב לכולם...

dannylior1

New member
אני לא אוהב לשחק אותה התמים...

אבל בכל זאת - 1)כל החיים היית נגד אופנועים , כי יצא לך לראות יותר מדי מרוחים. 2)לפני שבוע וחצי קנית GS חדש (תתחדש
). 3)אתמול/היום עשיתם פתיחות... אז אני לא אשחק אותה תמים ומצתדק , כי זה מגעיל - אבל בכל זאת אני אמליץ - סע רגוע. אופנוע זה באמת כלי מסוכן , ואחת הבעיות שלו שלמרות שהוא כזה הוא נותן דוקא תחושה של בטחון יחסית גבוה (עד שנופלים). תשתדל עד כמה שאפשר , ואני מודע לזה שזה קשה , לנסוע רגוע/שקול. לאט לאט תלמד את הכלי. כל פעם שבא לך טיפה להרביץ תנסה להרגע טיפה... ושוב - אני כנראה לא שונה ממך , וכך גם רוב האנשים בפורום, אבל לפעמים , למרות הגירוי , אני מצליח להרגיע את עצמי. מזל טוב.

xfwind

New member
../images/Emo12.gifאז חיל האויר זה טוב או לא../images/Emo35.gif

תיזהר!!!!!!! ו- ../images/Emo49.gif

ליפול זה לא כייף, לשבור משהו זה לא כייף, פגיע באופנוע זה לא כייף (לכיס). מה שלא יהיה אתה תפסיד מזה. אני אחרי 4 שנים על כלים שונים עליתי על GS500 , גם לי אסור לעשות שטויות, (למרות שאני נוסעת במהירות חוקית של 180 קמ"ש)... מזל טוב, אבל שלא יהפוך לך לביש מזל.... תקנה מיגונים כמו שצריך בכל מקרה.

eranzhaer

New member
תשובה לכווווולם:

אני מבין אותכם, אבל כנראה שאתם לא הבנתם אותי טוב... אני נוסע יחסית "רגוע" על הכלי... בכביש מהיר אני נוסע על 100, ולא עושה יותר מידי שטויות, אני גם מאט מאוד לפני סיבובים מסוכנים... אתמול עשינו "פתיחות" על משהו כמו קילומטר של כביש ישר לגמרי, ריק ממכוניות, וגם אז פרשתי כשהגעתי ל130 בערך... ולמי ששאל על מיגונים: קניתי מעיל טוב של ספידי, XR900 של שואי וכפפות קיץ וחורף... אני יודע שזה לא בדיוק מה שיציל אותי, אבל זה יעזור... יום טוב לכולם...

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif ועכשיו גם קורס של גידי פרד

שאני טרם עשיתי:) ברוכה הבאה לשורותינו:) אבל עדיין תיזהר:) בוא יתנו לטיולים אחרי שיהיה לך קצת יותר ניסיון. תהנה מהאופנוע:) אחלה של אופנוע:))))

eranzhaer

New member
אני בן!

מתוקה, אני בן לא בת...
וד"א יש לנו GS עם אותה סכימת צבע, רק שעל שלי מורכב גם פיירינג...
אני ממש רוצה לעשות איזה טיול, אבל בינתיים אני מעדיף משהו יותר סולידי, עם עוד איזה אופנוע, או שניים...

TomaC

New member
../images/Emo35.gif קילומטר עד 130

נשמע כאילו אתה על טייפון משופר....
תתחדש וסע בזהירות.

ennicka

New member
ועכשיו שהבהרת את זה

דבר חשוב נוסף, כמעט בטיחותי
אופנוע זה זכר !!! רכבתי עליו מספיק שנים כדי לדעת, זה לא אופנועה, זו אופנוע, הוא אדום, הוא בין הרגליים שלי והוא זכככככככככככככככככר

נקבההההההההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo61.gif../images/Emo3.gif

האופנועה שלי היא בחורה כוסיתתתתתתתתתת ושימותו כל הקנאים:)

M a x

New member
צטערת...תרצי או לא

GS הוא זכר,יש אופנועים אחרים שאפשר להתייחס אליהם כנקבה. מאמי,את רוכבת על זכר

???????

אני אף פעם לא רכבתי על זכר וגם לא ארכב, חולה על נקבות :))))) גם היא (האופנועה שלי) נקבה, אחחח היא גדולה מהחיים. ודרך אגב: למה אלוהים ברא את האדם לפני חווה? כי לפני כל יצירת מופת דרוש טיוטה

M a x

New member
חומד ,שוב...

יצא לי לפשפש מעט באיברים המוצנעים של לא מעט GSים ....ו...איך לומר..... זכר - אין ספק. אם את לא מצליחה לראות את ההבדל.....

למעלה