כמעט הריון.......

זוליק

New member
כמעט הריון.......

רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי היום. אני רוצה להזכיר לכם שהמכשפה הגיעה אלי בערב שבועות 16.05. סיימתי את הווסת ביום שישי שעבר (יש לי ווסת ארוך כשבוע) והבנתי שאין הריון. מיום שישי המשיכו לי כאבי גב חזקים במיוחד והחזה המשיך לכאוב ובדרכ´ אחרי המחזור זה מפסיק. אתמול,החלטתי לעשות בדיקת הריון ולהפתעתי הרבה היא יצאה חיובית. חשבתי שאולי אני לא רואה טוב, או שלא בצעתי נכון ועשיתי עוד בדיקה - והפלא ופלא גם היא יצאה חיובית. לא האמנתי והערתי את בעלי שיראה והוא כמובן אמר לי לא לשמוח, עד שאני לא אעשה בדיקת דם. חשבתי לעשות בדיקת דם ביום שלישי, אך בינתיים קמתי היום עם דם בתחתונים. עד הצהריים המשכתי לדמם ודיברתי עם המזכירה של הרופא שלי, והיא אמרה לי להגיע מיד לבי"ח. הגעתי ועשו לי בדיקת שתן שיצאה שלילית. בבדיקת דם יצא בטא 12 שזה גבולי מאוד. הרופא אמר לי שמ-10 ומטה זה שלילי. 12 הוא אמר שזה לא שלילי, אך גבולי ולא נראה לו הריון, מאחר והשתן שלילי. הוא עשה לי גם U.S ויצא לי מלא דם והוא אמר שזה הריון כימי. התקשרתי לספר לרופא שלי (פרטי) והוא אמר שזה מראה שהיה כמעט הריון ויש סיכוי טוב בטיפול הבא. מה דעתכן?? יש מי שהיא שעברה דבר כזה??

לזוליק../images/Emo20.gif

לצערי לא חויתי עדיין הריון לא כימי ולא אמיתי... אבל אני מקווה שזה באמת סימן להצלחה בטיפול הבא מחזיקה לך אצבעות שבפעם הבאה זה יהיה באמת הריון ולא כמעט..... בהצלחה!
כלשם

yala85

New member
היי זוליק

אני מאחלת לך שפעם הבאה זה יהיה הריון עם ערכים שמכפילים את עצמם אני עוד לא נהייתי מומחית בכמה ימים אבל בכמה שצריך ויהיה הריון תקין. זה למדתי מהפורום. תרגישי טוב.

לי חן

New member
וואו זוליק ../images/Emo140.gif

זה בהחלט מראה שיש סיכוי טוב להריון בהמשך
תמשיכי להיות אופטימית, ובטח בקרוב תעברי לפורום השכן!!!
לי חן

רומי^^

New member
בטח שמוכר.....משתתפת בצערך, אבל

וזה אבל גדול מאוד: הצלחת להיקלט להריון
אני מתארת לעצמי שעכשיו זה לא ממש מעודד, אבל עוד כמה ימים, כשתרגישי יותר טוב, והאֶבל שלך על ההריון הכימי (וכן, אני רואה בזה אבל על הריון שהתחיל טוב ולא המשיך) יחלוף - תתעודדי מהעובדה שהיתה היקלטות, ועכשיו זה עניין של זמן (והלוואי ויכולתי לומר כמה זמן). מחבקת אותך.

ronylew

New member
חבל../images/Emo7.gif

זוליק בכל טיפול שאנו עוברות יש סיכוי הכי חשוב זה להישאר אופטימית ומחזיקה לך אצבעות בפעם הבאה רוני

שני 4

New member
זוליק,קודם כל אני מצטערת על אותו

"הריון" אני מאמינה שבפעם הבאה שיהיה הריון,זה יהיה הריון תקין.... את צריכה לשמוח שלפחות נקלטת,אומנם לא בדרך העדיפה אבל נקלטת. זה חצי נחמה מאחלת לך הצלחה בהמשך

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש זוליק ../images/Emo25.gif

יש כאן הרבה שעברו את זה. הריון כימי הוא הריון של עובר שהשתרש, אבל לא המשיך להתפתח. לפעמים משתרש במקום לא נכון (מחןץ לרחם) ולפעמים העובר פגום ולכן לא ממשיך להתפתח. עצם העובדה שהיה הריון כימי מעידה על כך שהיה מפגש מוצלח של ביצית וזרע, ושהעובר השתרש. ולכן זה בהחלט סימן טוב. אם היום היתה בטא 12, זה כנראה סוף הירידה, ויתכן שבשבוע שעבר היא היתה גבוהה יותר. העובדה שהוסת הגיעה בזמן מעלה חשש שהעובר לא היה תקין ולא הפריש מספיק בטא כדי לתמוך ברירית. מצב כזה קורה להרבה נשים. רובן אפילו לא מודעות לכך, כי מי שלא מנסה להכנס להריון לא רצה מיד לבדוק. אז קבלי חיבוק על החויה הלא נעימה שעברת, וראי בה סימן טוב לבאות. הזרע יודע את הדרך לביצית, ובפעם הבאה יווצר עובר מוצלח יותר שישאר שם תשעה חודשים
נועם

mala

New member
בדיוק - אפילו מספר הבטא

בדיוק בדיוק מה שקרה לי ונדמה לי ששיתפתי בפורום - זה עשה לי קצת שמח קצת עצוב - גם לי אמר הרופא שאני צריכה לשמוח עי זה מעיד על סיכוי טוב ומצד שני השאלה הניצחית .... למה לא . אני אישית הפסקתי בשלב זה את הטיפולם - אני גמורה ואין לי כוחות יותר . נוסעת לחופש לאגור כוחות ... הלוואי שיהיה לך הריון מלא ושלם בפעם הבאה וזה רק מוכחי שובושב שדם לא אומר כלום ... רק בדיקת דם .

למעלה