כמעט הצלחתי!

כפירצי

New member
כמעט הצלחתי!

אז ככה, אני עושה בדיקת מציאות כל פעם שאני רואה משהו מוזר שלא מסתדר לי עם המציאות (חחחחחח זה קורה לא מעט
). לפני כשבועיים סבא שלי נהרג בתאונת דרכים קטלנית כהולך רגל
בכל מקרה אתמול בלילה היתה לי סדרה של חלומות אבל הכי בולט הוא אחד שבו הייתי בבית שלא סבתא שלי ופתאום הדלת של הבית נפתחת וסבא שלי נכנס. ראשו היה מגולח והיתה עליו בליטה מוזרה. כל מי שהיה בבית של סבתא שלי הגיב כאילו הוא כבר חזר מזמן. פתאום עשיתי בדיקת מציאות של ספירת אצבעות כי זה היה נראה מטורף, ובהתחלה לא היה כלום, אבל אז ראיתי שהיו לי מלא אצבעות שיצאו מאצבעות הידיים כמו ענפים קטנים. אז ישר הכל התחיל להשחיר לאט לאט ואחרי איזה כמה דקות שהכל היה שחור התעוררתי. דרך אגב, אני לא זוכר אם שהבנתי שזה היה חלום, אז זה היה משהו בכלל? איך אני נשאר בפעם הבאה בצלילות? בתודה, כפיר.

ליזי133

New member
זה היה חלום צלול או ממש קרוב.....

גם אצלי (אבל בסוף חצלול) הכל משחיר אבל אני לא מתעוררת אני מאבדת צלילות.... ובנוגע להישארות בחלום זה שיפשוף ידיים, להסתובב (אבל זה משנה את המקום), לרוץ (או כל פעילות גופנית), להגיד הגבר צלילות וכו'....

גםלי זה קורה

אגב כפיר,או שזה אתה או שזה צירוף מקרים מטורף על גבול המפחיד (זו בר) בקשר למצב של איבוד צלילות ישנן מספר טכניקות להשאיר חצלול הכי בסיסית שעבדה אצלי (באחת הפעמים שיצא לי בפוקס חצלול)היא-להרגע ברגע שאתה קולט שאתה מתרגש,תרגע,תנשום עמוק ותשתדל להתלהב כמה שפחות אחרץהכל ייתפרק באתר פיג'מה יש מספר טיפים http://www.halom.co.il/a/a11

f i n i k s

New member
אני חושב שזה

היה קדם חלום צלול... לא ממש היית מודע שזה חלום! וליזי הציע לך נכון עם השפשוף ידיים. דבר נוסף לדעתי כדאי לך לשנות בדיקת מציאות. תנסה טקסט כתוב זה יעזור...

makron2

New member
שלום...

דבר ראשון מצער לשמוע על מותו של סבך. ההמלצות שנתנו לך ע"מ לשמר את החצלול ע"י הגברות צלילות הם טובות,רוב הסיכויים ששיופר יתרחש מחצלול לחצלול - רצוי להתשמש בהגברות של נגיעה בכמה חפצים והתמקדות בחפצים עד שאיכות שלהם משתפרת.

למעלה