כמעט גרושה שבת שלום לכל באי הפורום וכך עובר לו ערב ראשון לאחר שהבעל עבר דירה סוף סוף
1 123dal New member 21/4/01 #1 כמעט גרושה שבת שלום לכל באי הפורום וכך עובר לו ערב ראשון לאחר שהבעל עבר דירה סוף סוף
T taltallim New member 21/4/01 #6 תגיד... מאיפה אתה יודע פרטים כה אינטימיים על כולם פה??? תלתלים (שבעד שמירה על מסתוריות ...)
T taltallim New member 22/4/01 #8 יקירתי... שבת אלינו... כבר חששתי ששוב התעופפת לך למיטתך הרכה... תלתלים (שתיכף פורשת לשלה...)
א אוריאנה. New member 22/4/01 #9 חס ושלום מיטה א. עוד מוקדם ואני מנצלת את טוב-ליבו המפתיע של תפוז ב. טרם מצאתי לי קרבן להלילה ג. יש לי שאלה קריטית אלייך.
חס ושלום מיטה א. עוד מוקדם ואני מנצלת את טוב-ליבו המפתיע של תפוז ב. טרם מצאתי לי קרבן להלילה ג. יש לי שאלה קריטית אלייך.
T taltallim New member 22/4/01 #12 לא מבינה מה קורה פה... כ``כ מנומסים האנשים... מבקשים רשות לשאול שאלות!!! שאל נועם וכנ``ל מקווה שאדע לענות... תלתלים (שתוהה מה כולם רוצים פתאום לדעת...)
לא מבינה מה קורה פה... כ``כ מנומסים האנשים... מבקשים רשות לשאול שאלות!!! שאל נועם וכנ``ל מקווה שאדע לענות... תלתלים (שתוהה מה כולם רוצים פתאום לדעת...)