כמעט בגדתי בבעלי!

כמעט בגדתי בבעלי!

אני נשואה כבר 8 שנים, יש לי בעל חמוד ושני ילדים מקסימים.. בעקבות משבר שנקלעתי אליו פניתי עם בעייתי לאחד הפורומים המתמחים בתחום והעלתי את בעייתי, בעקבות כך הכרתי בחור שפנה אליי באופן פרטי ונתן לי שלל עיצות כיצד לנהוג בקטע של הבעיה שהיתה לי... עם הזמן נוצר קשר חם עם אותו בחור, הוא היה מקסים ועזר לי המון דיבר מנסיון וידע רב והרגשתי פתוח ונוח איתו- מאחר שהוא ידע בדיוק על איזו בעיה מדובר.. עם הזמן התחלנו לדבר גם על פרטים אחרים והשיחות התגלגלו לכל מני מקומות מעניינים ואינטימיים..הבחור נשוי באושר כך הבנתי.. היתה ביננו כימייה נהדרת שלא האמנתי שאפשר למצוא עם מישהו באינטרנט ולאט לאט התחלנו ל]תח זה כלפי זו רגשות..הוא שתף אותי בבעיותיו ואני בשלי ועזרנו מאוד. כל הזמן הגדרנו והבהרנו שמה שיש לנו זו פנטיזה בלתי נתנת למימוש מאחר שכל אחד מאיתנו נשוי וניסינו דרך הקשר הזה לבנות את ביתנו... כל היום היינו מחכים להזדמנויות להתכתב והתחילו להיות לנו פנטזיות אחד על השניה ושיתפנו בחיי הסקס עד לפרטים הקטנים ביותר..ידענו שלא ניתן לממש את הפנטזיה וכך הבהרנו!! לי יש גם בעיות בבית ולאט לאט הבנתי דרכו כמה אני לא מסופקת במיטה ורוצה יותר, כל הזמן הבעיה שדרכה הגעתי אליו היתה באויר והוא לא הפסיק לייעץ ולתמוך...באחד השלבים רצינו לדעת שבאמת מי שאנחנו מספרים זה באמת והוא סיפר לי היכן מבלה עם משפחתו ובאתי לראותו- מרחוק סימנתי לו בעיניים שזו אני והוא חייך ומאז הבנתי שהוא באמת מי שמספר וכך אני....מאותה פגישה הקשר שלנו החל ללכת למקומות אחרים תשוקה אחד לשניה פנטזיה, דמיונות מה ואיך נעשה ויחד עם זו עוצרים ואומרים שאסור אסור.. היה לנו קשר מאוד עמוק עם שיחות על מגוון נושאים ולא רציתי לאבד אותו פשוט לא ..נקשרתי אליו ברמות מטורפות ופינטזתי עליו בלי הרף... דמיינו איך תראה הפגישה שלנו וידענו שצריכה להיות אחת כזו כדי לראות מקרוב ולדבר נפגשנו ערב אחד ברכבו...מבוכה דיברנו צחקנו ולפתע החלו נגיעות.. כל כך הרבה זמן חלמתי ופינטזתי על הפגישה וכשהוא החל ללטף ולגעת הרגשתי זרמים ולחץ אדיר...נמשכתי אליו והוא אליי בטירוף וכל הסיפורים והדמיונות החלו להיות אמיתיים..דיברנו מהבטן כמו שהיה בהתכתבות והריגוש היה עצום...ואז הוא רכן לנשק.. שניה וחצי וברחתי..פחדתי לא רציתי להרוס את מה שהיה לנו..אמרתי לו שדי והוא הבים התעשתנו מהר והבנו כמה אנחנו עושים דבר אסור...למרות ששנינו בערנו לממש את הפנטזיות עצרנו...אמרנו שקשר עמוק של שיתוף שקיים חבל להרוס כעבור מספר שעות שוב היינו אחד מול השניה במחשב...ואני רציתי אותו כל כך, רציתי לחזור לאותו רגע לאוטו ולהמשיך את הנשיקה האסורה והמתוקה שלא היתה...להרגיש את כל הדברים שלו...ונסחפנןו לשיחת טלפון לוהטת פעם ראשונה ובה מימשנו תוך שהוא אומר כמה יכולתי שזה יקרה באוטו ואני כמעט התחננתי להזדמנות נוספת- רציתי להמשיך את מה שהיה, הצטערתי שברחתי... למחרת קיבלתי ממנו מסר חד משמעי שמודיע שזה נגמר ושכל אחד יטפל בבעיות שלו בבעיות שלו בבית- הכל נהרס... הוא אמר שהחיים עם אשתו תוך שהוא חושב עליי ורוצה אותי כל הזמן זזה שקר ושכל אחד חייב לבנות את ביתו... מאז אני לא מתפקדת ולא מאמינה שזה קורה לי... השניה של הנשיקה חוזרת לי כל הזמן ואני רוצה לממש אותה..מרגישה כמו ילדה מפגרת בת 15 אבל כך אני חשה...מתגעגעת אליו וכמהה אליו.. עם בעלי עוד יש בעיות ויש הרבה לתקן אבל התרגלתי לשתף אותו וכואב לי שהקשר נחתך לגמרי, הוא אמר שלא קורא יותר מסרים ושלא אטרח לכתוב לו ואני כואבת עמוק בפנים. אני שמחה שלא בגדתי ושלא היה כלום אבל כל כך רוצה לממש....בעלי היה הגבר היחיד והראשון שלי ופתאום לטעום משהו אחר זה שגע אותי...אני לא מאמינה על עצמי אבל רוצה את אותו בחור .. כל בעיה עם בעלי שיתפתי אותו ועכשיו אין לי את מי...המסר שלו היה חותך וקר שהכאיב לי את הלב.. יודעת שצריכה להמשיך וזה כל כך קשה.. אין לי למי לספר איש לא יודע והרבה יותר קל לי לכתוב..חיפשתי איפה וחשבתי אולי דווקא פה, למרות שאינני משתתפת בפורום זה השתדלתי לא להקשר ולא הצלחתי נסחפתי לתוך מערבולת ואני לא מאמינה שהגעתי לזה... מקווה להתעשת ואם למשהו מ כם היה נסיון אשמח לשמוע.. כל כך כואב לי ועצוב לי.. אגב, הבנו כל הזמן שמה שמקרב אותנו זה הריגוש שחסר לזוגות נשואים אבל נשאבנו נסחפנו...בטח יצאתי מבולבלת אבל העיקר שהוצאתי את אשר על לבי- מוזר לשתף ולכתוב פ]תאום

ומה מכל מה שסיפרתי כן נתפס בעיניך

כבגידה? הסתרת הקשר הזה מבעלי? הפנטזיות המיניות עליו? העבודה שנפגשנו והתלטפנו? מעניין אותי לשמוע דעה אחרת, כיוון שזה הסוד הגדול ביותר שלי שאינני ממש יודעת כיצד להשתמש בו...

רק המחשבה והדמיון על זה = בגידה...

...כי למה לדמיין משהו שלא נדרשים לו?... זה היקש בדרך השלילה... כי השאר זה רק טכניקה...

המחשבה אצלי הקבילה לפנטזיה

אם אני אדע שבעלי שוכב אתי ומפנטז על סרטים כחולים או משהו אני לא רואה בזה בגידה.. הבגידה היא המימוש, המגע (לדעתי)...ואת זה לא עשיתי ואני עמוק בפנים שמחה על כך עם כל הקושי והגעגוע

צללית2006

New member
נו באמת....

כאילו שיש שליטה על פנטזיות ! אנחנו מפטנזים על 1001 דברים (טוב נו, אולי פחות
) מבלי יכולת מינימלית לשלוט על כך. כלל לא מדובר בכוח רצון, כי אין חזק יותר מכוח המוח . המחשבות מעיפות אותנו לכל כך הרבה מקומות אסורים, לכאורה. מה - אין נשים שמפנטזות על סקס עם שני גברים ? ואין נשים שמפנטזות על סקס כוחני ? ואין גברים שמפנטזים על השכנה החתיכה ? וכל זה עוד כלום, לעומת עשרות פנטזיות מיניות אחרות, בוטות הרבה יותר ומגוונות. כמעט בוגדת, אני דווקא מורידה בפנייך את הכובע. נגררת לסיטואציה מאוד עדינה והצלחת לא "להישבר". ועל כך מגיע לך כל הכבוד. הרבה יותר קשה להיות שם ולעצור הכל, מאשר לא להגיע לשם כלל. הברנש עשה צעד נבון כשהוא עשה אחורה פנה. דעי לך, שבגידה מערערת לגמרי את התא המשפחתי. באיזשהו שלב היית מאבדת סבלנות לילדים, לבעל וכבר פחות היה אכפת לך לנסות לתקן את הנישואים שלך. ועכשיו - תתפני לזה. שימי את כל האנרגיות שלך לשיפור חיי הנישואים, במקום על מחשבות ופנטזיות על גבר אחר.

תודה צללית,

היום הייתי נטולת סבלנות כל היום הייתי בתוך הסרט הזה... אני יודעת שהוא צודק ואת צודקת ומקווה להתגבר

צללית2006

New member
את תתגברי.תני לזמן לעשות את שלו ../images/Emo13.gif

ותני לעצמך, לחזור לעצמך. אל תצפי לניסים. זה לא יקרה תוך יום. אבל קבלי את החוויה הזו, כעוד ניסיון ממנו למדת לא מעט. שבי עם עצמך, תסיקי מסקנות, לבני את הבעיות שהביאו אותך למצב הזה. ואז... די. תורידי מסך וסגרי את הדלת על הפרק הזה בחייך. בהצלחה מתוקה

ברגע שהיא חושבת על "אחר" ולא על...

...בעלה, היא בוגדת... כי להיות עם אחר זה עניין טכני / לוגיסטי... ברגע שהיא מדברת וחולקת על הדברים הכי אינטימיים עם אחר ולא עם בעלה היא בוגדת בקשר שלהם... המחשבה היא הבגידה, נגיעות, נשיקות, חדירות זה מכאניקה... הכי חשוב זה הראש... ברגע שבראש היא לא אוהבת, אז גם כשהיא עם בעלה היא לא איתו, כי היא לא אוהבת, היא סתם מבצעת מכאניקה ...

צללית2006

New member
סליחה,אבל זה קשקוש (לדעתי כמובן) :)

אני לא יודעת בן כמה אתה, לא יודעת אם אתה נשוי. אם כן, תישבע לי שלעולםםםם לא פינטזת על שרון סטון, למשל
ואם ראית את ג'וליה רוברטס על המסך, לא חשבת אף פעם... "וואלה, הייתי עושה לה טובה" ? השאלה המעיינת היא, מה אם היתה חולקת את כל סודותיה עם חברה-אשה. בהנחה שהיא לא דו מינית, האם גם אז זה נחשב לבגידה, על פי אמות המוסר המשונות שלך ? ואם היא כן דו מינית ונמשכת לחברתה, אז היכן לעזאזל הבגידה פה ? אולי "הראש" באמת הכי חשוב לגביך, אבל מה שלא הבנת ונדמה שאתה עדיין לא מבין, זה ש- א י - ן לנו כל שליטה על הפנזטיות שלנו. ומה אם היא פשוט לא אוהבת, ועדיין שומרת על דיסקרטיות ולא מגלה דבר לאף אחד ביחס לנישואים שלה ? גם אז זו בגידה ? אתה יכול לדעת מתי או אם בכלל, תפסיק לאהוב את האישה שאיתך ? היא ניהלה רומן ? לא. היא התנשקה ? לא . היא שכבה איתו ? לא . אפילו לא חד פעמי. היא גם ממש, אבל ממש לא חיפשה בחוץ . סה"כ היא מצאה אוזן קשבת וכתף תומכת. הטענות שלך באמת מוזרות לי. בעולם שלך, כל אישה וכל גבר בוגדים.

אם לך אין שליטה על הפנטזיות...

...שלך, זה העולם שלך... לי יש שליטה על הפנטזיות שלי... ואת מפספסת נקודה, כי כניראה לא בגדת מעולם, לא היית בעולם הזה ולא יודעת איך זה מתנהל... אולי את רק מחלקת סיסמאות ריקות... אולי את לא יודעת מה יש לפני, מה באמצע ומה אחרי... לו בגדת והיה לך מה לתרום מנסיונך, הייתי מבין... אבל לספר תאוריות מפונטזות, קישקוש בלבוש... לדעתי כמובן... ואל תגידי לי: כדי לדעת שהמים רותחים לא חייבים להכניס את היד לשם... כי אין אחד/ת שלא ניכבה בטעות ולמד לזהות בדר"כ את המצב... רק מי שהיה במערכת "מקבילה" יודע איך זה עובד מבפנים... והתאור שלה ממש, אבל ממש אופייני לתבנית המקובלת... אין שם שום דבר מיוחד, כמו שציין כאן דר' ולוט, הבחור המדובר מספיק חכם, נבון וזריז להבין שממנה לא יצא לו דבר, חבל על הזמן וחתך אלגנטי בתירוץ של שלום המשפחה... אולי את טירונית ברשת, אבל את תלמדי זאת על עצמך...

צללית2006

New member
אתה מתעקש לשווא...

... ומנסה לדחוק אותי לפינה, הן ביחס לבגידות והן ביחס לזמן שלי ברשת. הנסיון האישי שלך או שלי, כלל אינם רלוונטים ואין בהם כדי להסתמך על הכלל, כיוון שמדובר בניסיון אינדיבידואלי לחלוטין. צר לי, אך אינך מבין במה דברים אמורים. חוסר הידע המקצועי שלך בנושא, אינו מאפשר לי להמשיך ולנהל שיחה זו באופן רציני. כל טוב לך

חוסר ידע מקצועי?...

...איזה ידע מקצועי?... בפסיכולוגיה?... טרנולוגיה?... והכי מקצועי ממך לומר: אתה לא מבין ולכן לא אסביר

צללית2006

New member
4 שרשורים אני מנסה להסביר

עשה לי טובה, רד מהעניין. זה מתחיל לשעמם אותי :)

הגילוי

שפנטזיות עלולות להתגשם מפחידה את מי שלא מאמין בקוסמים ומכשפות אבל מי שביקש משאלה והיא התגשמה לו צפוי להמשיך לבקש רק שאלה של זמן וסבלנות מה קורה בסוף - אני לא יודע. יוסי

הי יוסי

אתה יכול להיות מעט יותר ממוקד וברור במה שכתבת?? לא ממש הצלחתי להבין תודה

אהיה יותר ברור

יש את העולם האמיתי שאת והוא חיים בהם בנפרד ויש את העולם הדמיוני שאת והוא חיים בהם ביחד כל עוד אין מפגש "מחייב" בין הראשון לאחרון הכל בסדר אבל ברגע שזה קורה - נכנסים למצב של "בלבלת" (לפחות לו זה קרה) והדבר הראשון שרוצים לעשות זה לקחת אחורה ולסדר את הדברים בראש.(מה עשיתי לאן זה מוביל) אבל זו שאלה של זמן עד שהכמיהה לעולם הדמיון תחזור..... יוסי

היי

תראה, היה לו שלב של נסיון להתנתק ממני ובאמת הוא חזר אבל הפעם זה היה ממש חותך הוא רוצה לתקם את הבית שלו והבעיות שלו ושגם אני יעשה את זה.. העניין שהכאב שהכל אבד גם השיחות שלא היו קשורות לסקס ולפנטזיות מה שכל כך פחדנו לאבד... הוא נבהל שנקשר אליי כל כך ולא רוצה לפגוע באשתו, כשישבנו באוטו הוא אמר לי אחרי שברחתי מהנשיקה שאפחד לא היה רוצה לראות את בן זוגו בכזו סיטואציה והוא צודק.. אני חושבת שהוא לא יחזור לזה, אבל אם כן לא אדרדר את השיחות למצב הזה שוב אלא אשמור על מה שהיה כמו בהתחלה

נו באמת.....

את מנסה לשכנע את עצמך בטיעונים שבתוך עצמך את יודעת כמה הם שווים. מרגע שאת חוצה קו מסויים השאלה היחידה שנשארת פתוחה היא למה ברחת.... תשומת הלב והריגוש חסרים לך - אולי יש מקום אחר שתוכלי למצוא אותם. יוסי

למעלה