כמי שצופה מהצד...

krav maga IMI

New member
כמי שצופה מהצד...

לא נכנסתי לכאן כמה ימים(יומיים, אולי), וכשנכנסתי היום חשכו עיניי! כמי שקשור לקרב מגע, אותה אומנות בה עוסקים לירון וגיא, אני יכול להגיד לכם, שלדעתי האישית- באמת לא מטרידה אותי יותר מדי דעתכם לגבי אימי שדה אור, ו/או תורת קרב המגע. גם לא ממש מטרידים אותי ניתוחי האופי של לירון, והתיאוריות ה"עינייניות" שהועלו ע"י כל "אבות השבט" כאן על הקשר בין התנהגותו לגילו. קודם כל, ורק עכשיו אני שם לב שלא עשיתי זאת עד כה, כמה מילים לגבי לירון- אני מכיר אותו אישית כבר מספר שנים, דרך אימונים משותפים ושאר קשרי חברה, ויכול להגיד לכם שהוא אחד האנשים שיותר מתמצאים בתחום שתוכלו למצוא, בכל גיל. אז אולי בעינייני כתיבה הוא לא חיים נחמן ביאליק, לכולנו יש חסרונות. הוא מאמין במה שהוא עושה ואומר, ועומד מאחורי זה בין אם זו טעות ובין אם צדק. תחשבו רגע איך הייתם מרגישים אם הייתם נכנסים לפורום-ולא משנה כרגע מי אתם ספציפית-ורואים שרשור שהוא בין הארוכים שיצא לי לראות, שעוסק רובו ככולו באישיות שלכם כאדם ספציפי, ובכמה שאתם ילדותיים. אף אחד לא נהנה מזה שמבצעים עליו "פסיכולוגיה בגרוש", ואני לא בטוח שכל בני ה-17 זהים באופיים. ולא, אני לא חושב שהרחקה ע"ס אמירה מסוימת תשרת את מטרת הפורום. זכותי לא להסכים כאן עם כולם, זכותי גם לא להסכים עם אף אחד. ואפילו זכותי לכתוב מגילות כאורך מגילת עצמאותנו על כל דיעה שמנוגדת משלי. בטח שלא כל אחד שיחלוק עלי לא יקבל פירוט של טעויות הכתב והניסוח שלו, שכן אינני מורה ללשון, ובטח ובטח שאני לא אנסה ולו במעט לגרום לסילוקו. לסלק את השונה ממני? מישהו המציא לזה פעם שם, לא? ובפיסקה זו אני פונה לכולם כאחד כאן- לירון, דוד,מיתר, סלבו,אמיר וכל מי שקורא את ההודעה. אז באמת, הפורום- לדעתי- נועד ליצור מן כור היתוך ביננו, המתאמנים באומנויות, ולא בין האומנויות לבין עצמן. ובזה דיונים עוזרים מצוין. אבל מכאן ועד דיון משפטי, תביעות, המלצות לסילוק, ניתוחים של חתכים סוציאליים בחברה ועוד.... אני היחיד שזה נשמע לו קצת חורג?? דוד- אין לי ולו דילמה אחת איתך, דעתך שלך היא, ודעתי-שלי. הפן הניהולי שלך בפורום מתבצע מצוין, ויש לזכור להפריד בין דוד המשתתף בפורום, לדוד מנהל הפורום. אם דוד המשתתף העלה דעה שאינה במקומה לטעמי, אני יכול להעיר את תשומת ליבו לעובדות שייתכן שפיספס, ואולי אפילו סתם לפתוח דיון. הרי רק מהמתנגדים לשיטותינו אנו למדים על כמה שהן חשובות לנו ומנחות אותנו בחיינו. לירון- בכוונה אני כותב לך שכולם יקראו, ולא בפרטי: בוא נתמקד במה שחשוב, אה? אני יודע שאתה מבין בדיוק למה אני מתכוון, אם תיזכר בשיחה שניהלנו לפני אימון הפורום האחרון... הטכניקה, היכולת, ההשקעה, זה מה שקובע! אם יבוא מי שידבר הכי טוב שאפשר בשבח שיטה מסוימת, ואז יקבל מכות מאחייני שהוא בן 4, הרי שהוא בייש את השיטתו, ועדיף היה לו היה שותק. יש לנו את אימוני הפורום, בואו נשמור אותם לעשיה, ולא נפתח דיונים נטולי סוף במקומות שאין בהם דרך להוכיח לכאן או לכאן. באימון פורום אפשר להתמקד בטכניקה זו או אחרת, לבחון אותה באספקטים של כמה תורות לחימה ואז לנסות להגיע למסקנה. לא נראה שאפשר אחרת, אם בכלל. לסיכום- אני כבר לא מדבר על פרופורציות, שכן המילה כבר מזמן איבדה את משמעותה. אם מישהו חושב שהוצאתי כאן דיבתו רעה, הוא מוזמן להתנגד לי בדרכים המקובלות- שרשור עם דעתו, ו... זהו בערך. אם מישהו מסכים איתי- בתקווה שימצא צדיק בסדום- אשמח לדעת שאני לא לבד. נדב.

bizhar

New member
יפה כתבת, ומה לנו ולסדום?

אמנם דרומיים (גם דוד) אבל לא ירדנו כ"כ נמוך ואפנו עוד מבצבץ בגובה פני הים.

למעלה