כמיהה...

כמיהה...

נפגשתם בצ'ט...שניכם נמצאים במערכות יחסים... אתם מדברים...הופכים לידידים...לחברים...מעבר לתשוקה יש שם רגש נוסף... את מחפשת אותו ברשת בכל רגע פנוי...אתה רוצה לדבר איתה כל הזמן... משהו מתפתח ביניכם...משהו נפלא ומרגש ועמוק... ואתם רוצים לגעת...לחוש... הכמיהה הזו - אחד לשני... ואתם לא רוצים לבגוד בבן הזוג... מה עושים? איך מרגיעים את הלב המשתוקק? והאם בכלל אפשר...

טעמן

New member
שבירה וירטואלית

אולי זה אחת הבעיות שיש בצט. ההשתקוקות לשבור את הוירטואליות היא מושכת ומסקרנת. רק שלפעמים יש פער בין הדימוי וההערכה המוקדמת לביןן המציאות. פער זה יכול להיות לחיוב ויכול להיות לשלילה.לשים גבולות זה הפתרון

zvikel

New member
גבולות

נוצרו כדי שישברו אותם אם אל היו גבולות החיים היו משעממים ביותר

Rנבוני

New member
המזל שלי שזה קרה לי

עם אמריקאית. זה מה שמנע מאיתנו להפגש כנראה. (ואולי בגלל שהיא היתה כל כך רחוקה הרשתי לעצמי להשתחרר) זו לא היתה אהבה אבל בפירוש היה חיבור מסויים וכמיהה אירוטית. שנינו רצינו להפגש. לחוות ביחד את הקשר בינינו... נפשות תאומות מעבר לאוקינוס. ידענו עם זאת שזו רק פנטזיה. זה כל הזמן היה באויר. במשך תקופה ארוכה היה לי קשה להרגע אבל כיוון שהרגשתי שזה אסור, שזה לא בסדר, הרחקתי את עצמי... וזה אכן עבד. היום אני כבר לא חושב עליה...(אולי בנוסטלגיה בעצם) עדיין שומר על קשר מדי פעם.
Rנבוני

Jasmine 55

New member
אהבה וירטואלית

אי אפשר להרגיע את הלב..... הוא כואב ומדדמם..... הזמן והמרחק אולי יעזור

למעלה