כמו שHypnotyze אמר

אליהו ד

New member
חחח למה בלי שם,חמודי?

אני גם נמשך אליך,ומאוד מאוד מקווה שאתה צעיר..אתה יודע איך זה עם פדופילים,נו.. מה קרה מתוק,אתה כל כך בטוח בעצמך עד שאתה לא מסוגל לכתוב לא בתור אורח?טוב לא משנה,בוא ניגש לעצם העניין. לאקי לא בת 12,היא בת 13.13 ו 8 חודשים,יתר הדיוק.ויש לי הפתעה נוספת,במסגרת הפדופיליות שלי,אני גם מאוד אוהב אותה.אה,אבל שכחתי,כנראה עבורך אדם זה רק גוף,ואז קיימת רק הימשכות גופנית,לא?בכל אופן,היא אדם יפהפה,מבחוץ ומבפנים,כיף לדבר איתה..אבל יותר מכך- כשרגעי העבר נעלמים,ורגעי העתיד עוד לא הגיעו,ואני מנסה להאיחז בשבריריות ההווה,שחולף כה מהר,אני מוצא חיוך דבילי מרוח לי על הפנים,כשבכל בוקר יש לי הזכות לכתוב ללאקי בוקר טוב,להיות הראשון שהיא תקרא בבוקר,ואולי גם להעלות חיוך על פניה.אתה יודע למה?משום שאחת כמוה אין בכל פינה,ובעצם-אין בכלל. אני לא חושב שזה עצוב שאני מת עליה.להפך-אני חושב שזה כל כך יפה,יפה עבורי,יפה עבור המושג "מת עליה".לא שאני בא כאן ביציאה של יעני דון ז'ואן,כי אני לא-אבל באמת שהייתי עם נערות צעירות במקצת ממני,עם נשים בגילי,עם נשים עוד יותר מבוגרות,ועם נשים עוד יותר מבוגרות מאלו.עם יפות,עם פחות יפות,עם חכמות,ועם פחות חכמות,עם מבריקות,עם מאירות,עם אפילות,עם חייכניות,אבל מה לעשות שבלאקי יש את המיטב מהתכונות האלו.ואתה יודע מה הכי טוב?היא עדיין צעירה,כך שככל שהיא תגדל,היא רק תהיה יותר ויותר מקסימה.זה עצוב?לא נראה לי..זה יפה,לא? לא באתי להגן על לאקי בפורום שלכם,כי הדברים שנכתבו שם לא ראויים למשהו שנחשב כ"הגנה על".חבורה של בנים שלא מצליחים להשתחרר מתסביכי אם קשים,ומרגישים נורא מפוחדים מהמילה חזה,לא ראויים לדבר מעבר לגיחוך.עם זאת,וזה משהו שלא תהיה מסוגל להבין,אני לא הייתי מסוגל-לא הפעם-להתעלם מדברים כל כך נבזיים שכותבים על מישהי שאני אוהב.לא משום שאני הייתי נפגע מזה,אלא משום שעצם המחשבה שהיא נפגעה מזה,עורר בי חלחלה,והייתי חייב לכתוב. בכל אופן,עצוב או לא,גיל או תרגיל,אני מניח שמה שנשאר לך זה להסתתר מאחורי כינויים ו..כמה פתטי,לקנא.. בהצלחה!

מה אכפת לך שידעו שאת פה?

אם תרצי לכתוב הודעה שלא ידעו שזאת את תכתבי בשם אחר... מה הבעיה?

לא היה לי כוח לקרוא הכל

אבל אתה נמשך אליה?

אליהו ד

New member
יא פתאום עלה לי לראש ש..

אז הלכתי לחדר,חיפשתי סיבות לאיחור שלי לחבר שלי,הדלקתי איזו סיגריה, ואז הבנתי ששכחתי לכתוב כמה מילים,מתוך כוונה כנה לעזור לך להבין למה זה לא עצוב,משום שאני באמת מאמין שמי שפונה אלי בצורה כזו לא עושה זאת מכוונה רעה,אלא משום שהוא מנסה להבין משהו בתוך עצמו.אז אני לא יודע מדוע ולמה,אני יכול רק לנחש,אבל בכל זאת אנסה להוסיף כמה מילים,שאולי יכוונו למטרה שאתה במודע,או שלא במודע,מנסה להשיג.. אם יש משהו שנמצא מעבר לזמן,אם יש משהו שנמצא מעבר לחלל,זה ההרגשה שאתה פשוט אוהב את הבן אדם שנמצא מולך.זו לא חייבת להיות אהבה רומנטית,משום שלפעמים היא פשוט בלתי אפשרית.הת'ר נובה,זמרת מחוננת,פילוסופית גאונה,אשה סקסית ובקיצור-מדהימה,כל הזמן מפתיעה אותי עם מילים שמרגישות לי כל כך נכון,אז למה שלא אשתמש בכמה רעיונות שלה,ואוסיף קצת משלי? החיים זה כמו רכבת שדים.אם יש לך מזל,אתה מספיק לפקוח בזמן את העיניים,כדי לחבק חזק חזק את המתנות שנופלות בחיקך.לפעמים המתנות כואבות,לפעמים הן סתמיות,לפעמים הן מבוגרות,לפעמים הן צעירות,אבל הן תמיד מתנות.הן פשוט מוצאות אותך,אם אתה רוצה או לא-מוצאות אותך,ותמיד כשאתה מרחף,או בעננים,או בשאול.מתנה נפלאה היא כמו ציפור שמשמיעה את השיר הכי מוזר ששמעת בחייך.מוזר,עד כדי כך שמוזרותו נהיית יפהפיה כל כך,כך שנשימתך מחשבת להיפסק לרגע.המתנה הכי נפלאה באה בלי טבעת,בלי הסכמים מחייבים.היא באה עם זר פרחים,אבל לא בשבילך-בשביל אותה מתנה.זר הפרחים קיים למען תשכיל לקחת אותו,ולהעניק אותו למתנתך.כן,עד כדי כך תחמן הוא אלוהים.אתה יודע שקיבלת מתנה נפלאה,אם אתה מרגיש שאתה גולש במדרון לכוון למעלה.אתה יודע שזו מתנה נפלאה,אם שתיים ועוד שתיים זה חמש,וכשכל בוקר השמש זורחת,למרות שבתחזית אמרו שיהיה גשום.אתה יודע שהמתנה היא נפלאה,כשהסערות הרדומות שמתחוללות בך,לפתע מחזרות אחריך.כשהזמן מאבד ממרכזיותו,וכשהחלל מאבד בתוקפו,אז אתה יודע שהמתנה היא נפלאה.כשאתה יודע שתוכל להתקיים גם בלי המתנה-אך למרות זאת,אתה רוצה בה,אז אתה יודע שהמנה היא נפלאה.כשאתה לא נואש אם המתנה לא הייתה שלך,אבל בכל זאת כיף לך איתה,אתה יודע שהיא נפלאה.כשאתה מגיע למצב שאתה מסוגל לחשוב על עצמך,בעדיפות ראשונה על עצמך,ובכל זאת למצוא מקום בליבך למתנה,אז היא נפלאה.כשאתה חולם על השמש,אבל לא חם לך מדי,וכשאתה חולם שאתה רוקד בגשם,אבל לא רטוב לך מדי,כשהחיים שלך מסודרים לך בראש גם בלי המתנה,אז היא נפלאה.כשאתה מבין שאם אי פעם תהיה מפולת שלגים,ממש ממש חזקה,ממיתה,הרסנית,ואתה עדיין תשרוד,לבדך,ואתה עדיין מושיט ידך למתנה,כי כיף עם המתנה,כי קסום עם המתנה,אז המתנה היא נפלאה. לאקי היא מתנה עבורי.מתנה נפלאה. זה עונה על השאלות שלך?אתה מרגיש טוב יותר עם עצמך כעת?אני מקווה שכן,כי באמת לא הייתי רוצה שתישאר בלי תשובה. אז עכשיו באמת אני חייב לזוז,אבל נראה לי שמצאתי תירוץ לא רע לחבר שלי-הייתי עסוק בלקשור סרטים בחנות מתנות. ביי

marknofler17

New member
סחטיין

בואנה גבר לא יודע בן כמה אתה אבל לא ידעתי שקיים נוער בארץ שעוד יודע להתבטא בצורה כה יפה ועוד בלי להתבייש ממה עלולים לחשוב כה הרבה אנשים, אז כפי שכתוב בנושא-סחטיין, ואתה צודק, אז מה אם היא בת 13, או אפילו 12, מה אנחנו לא היינו קיימים כשהיינו צעירים, לא היינו בני אדם?!

כמו שHypnotyze אמר

בואו נעשה שרשור של דברים שאנחנו כן אוהבים בנו. אני אתחיל, שני דברים, השפתיים החושניות שלי! והצבע של העיניים שלי. זהו, השאר הכל זוועה.

אליהו ד

New member
את זה לאקי ואני נשאיר לעצמנו.

יש גבול לחיטוטים לא? מה קרה לכם היום,חבר'ה?לא יודע למה,אבל יש לי הרגשה של עיניים צרות פה ושם..אם אין לכם משלכם,זה עדיין לא אומר שאתם צריכים לקבל מאחרים,לא? יאללה,סיימנו להיום,בייי

icy rain drop

New member
היינו בני אדם, אבל לא היינו בני!21!

שיוצאים (או מה שזה לא יהיה) עם בנות 13

Pixie Corpse

New member
../images/Emo20.gifוואוו../images/Emo20.gif

אתה כותב ממש יפה. ריגש אותי לקרוא דבר שכזה.

Hypnotize

New member
ואני אענה על השאלה..

אני הכי אוהבת אצלי את העיניים, השיער, השפתיים והבטן.

למעלה