כמו שנאמר לא פעם

ypeled

New member
כמו שנאמר לא פעם

הכל התחיל בנאצר סתם סתם הודעת שטות וסרק ברגע של שיעמום אין צורך להמשיך לקרוא אני סתם מתקתק פה על המקלדת רק רציתי להגיד ש...... לפי דעתי לא צריך הופעת איחוד כי ככה לא צריכים להרוס את הפרישה בשיא שיהיו גברים אומרים סוגרים אז סוגרים שיראו שיש להם גב אני איתם לאורך כל הדרך

ממממ... נכון אבל

מה עם כל המעריצים השרופים שאף פעם לא ראו את משינה בהופעה
ובכלל הם אחת מהלהקות הכי מוערכות בארץ, אם לא הלהקה הכי מוערכת ואהובה, אני לא חושבת שאנשים יגידו שאין להם גב.

darksideonline

New member
מזה לא מבין אותך

אני מכיר הרבה להקות שהוציאו אלבומים יותר אחרי שהם התפרקו כמו הלהקה הענקית ההיא בשנות השישים שאת שמה לא אזכיר כדי שלא יחשבו שאני משווה בינהם

ypeled

New member
תשמעו תראו

קצת אגיב כוורת ממש מיצו את עצמם ובכלל לכל הופעת איחוד שלהם מגיעים פחות ופחות אנשים מה גם שהם עשו פעם הופעה במיוחד בגלל שלמישהו שם היו בעיות כלכליות בקשר לכל המעריצים שלא זכו לראות אותם מה לעשות כמו שנאמר life is a bitch and then you die למרות שאני מאמין שבסוף הם יעשו איזה איחודון רשמי ואם יעשו זה ממש יוריד בערכם איפה המילה שלהם

darksideonline

New member
מה?? איך הגעת ללהקה הזאת??

לא התכוונתי ללהקה העלובה הזאת משנות השבעים התכונתי לbeatles שהוציאה יותר דיסקים אחרי שהם התפרקו אז מה הם לא גברים?

צודק

הביטלס הוציאו הרבה יותר אלבומים אחרי שהם התפרקו שהם היו ביחד הם הוציאו 13 אלבומים רישמיים ועוד כל מיני קאוורים וקישקושים אחרי הפירוק הם הוציאו עשרות "אלבומים" שזה בעצם :קאוורים,הופעות חיות, אוספים,פרטי אספנים וכו´ יש להודות שזה הכל בשביל רטרו ולמכורר עוד כמה מיליונים ואכן זה מאוד הצליח להם-עד היום מכירות הביטלס הגיעו לסכום אסטרונומי של כמיליארד עותקים!!!!! אבל הביטלס זה משהו אחר זאת להקה שהיא היתה אגדה עוד שהם היו ביחד הם השפיעו כלכך על המוסיקה!!! יותר מכל אחד אחר...

מסכימה אבל...

מה לעשות, כסף זה כסף וגם לשמח מעריצים מתגעגעים זה לא פשע ו....נכון שכשמשינה יתאחדו אז יהיו כאלו שיגידו שהם ´שקרנים´,טוב לא נגזים,יגידו שאין להם גב ואולי באיזה מובן זה נכון אבל מצד שני מה זה כבר זה לעשות קצת כיף קצת נוסטלגיה ובאמת לשמח אנשים(בעיקר אותי!)

למעלה