כמו שכבר אמרתי .....

עתליה18

New member
כמו שכבר אמרתי .....

התוכית שלי הטילה לפני יומיים ביצה לא מופרת כמובן כי אין לי זכר ... ולאחר מכן הרגשתי שיש לה עוד ביצה ממש הרגשתי בבטן התחתונה שלה והיום יותר נכון עכשיו היא הטילה שוב.. ביצה והבטן שלה רכה מאוד עכשיו .... היא מסוג אלכסנדרין כמה ביצים הן מטילות בערך ? יש סיכוי לעוד ? חשוב לציין שהיא מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו .... מה אתם אומרים? ועוד משהו מאוד חשוב היא דוגרת על הביצים למרות שלא יצא מזה כלום .... לתת לה לעשות את זה זאת אומרת להשאיר לה את הביצים בכלוב ?

bilbolim

New member
להשאיר

אם לא, היא מסוגלת תוך יומיים להטיל לך שוב וזה לא בריא לה. שתדגור על הביצים חודש לפחות עד שתזרקי.

רואי

New member
להוציא

אין טעם לעייף אותה לחינם! חוץ מזה, למה שלא תקני זכר ותעשי לך זוג? מה שבטוח זה שהנקבה טובה , ואם יהיה זכר טוב, יהיה לך זוג לתפארת!!

bilbolim

New member
הנקבה שלה מוחתמת

לפי מה שהבנתי יותר מעייף אותם להטיל שוב מאשר להדגור על הביצים.

עתליה !!

תוצאי את הביצה. ותיתני לה תוספי סידן... אני ממליץ לך על אבקת קלציום, מוספים את זה לאוכל (לסלט)... אם את גרה בצפון אשמח לתת לך !! אבל בתור אתחלה תתני לה ביצה קשה כולל הקליפה וגבינות (לבנה וצהובה).

עתליה18

New member
אוהד.....

איפה אני יכולה לקנות אבקת סידן ? הטרינר נתן לי מין וטמינים לחיזוק התוכי לא יודעת מה השם .... אני נותנת לה פירות וירקות היא לא אוכלת מזה אף פעם .........ביצה קשה שאני נותנת לה היא דיי אוכלת אותה וגיבנה צהובה לא ממש אוהבת ... מה אתה ממליץ ?איך לתת לה אם הקליפה ? את הביצה? ואני מעפולה דרך אגב .... והיא לא ממש דוגרת היא פשוט יושבת ליד הביצים ולפעמים היא ממש יושבת עליהם ......מה אתה אומר ? היא לא תהיה בדיכאון עם אני יוציא לה אותם ?

קודם כל אנחנו שכנים 20 דקות נסיעה !

יכול להיות שהיא תהיה בדיכאון... אבל כדי מאד להוציא !! בקשר לאוכל: את הקליפה והביצה תמעכי עם מזלג (חצי ביצה+ כל הקליפה של הביצה). בקשר לסלט... תעשי מחצי תפוח וחצי מלפפון סלט (חתיכות 1*1 ס"מ).. מיליון אחוז שהיא תוכל את זה !!! תוכלי לתת לה גם בשר מפולקה וגם את העצם.. תנסי גם גבינה לבנה (אפשר גם קוטג (הקוטג פשוט מלוחה... אבל שטיות) ותזכרי שהיא לא צריכה לאכול הרבה.. היא כולה ציפור
בכל אופן לי יש אבקת קלציום 100 גרם כבר 5 שנים.. הם מקבלים כמות מאד קטנה... אם תרצי אני יעביר לך כמות קטנה (האמת שבדיוק היום ההיתי בעפולה). אוהד

עתליה18

New member
צדקת......

חחחח היא באמת אכלה מזה בדרך כלל היא לא אבל חתכתי לה ממש קטן אז היא אכלה והזאקו שלי גם נהנה מיזה חחחח ....... אשמח עם תעביר לי כמות קטנה אפילו מוכנה לשלם על זה
...... הוצאתי לה את הביצים אני מקווה שהיא לא תיקח את זה קשה. אוהד אתה אולי מכיר מישהו שרוצה למכור אלכסנדרין זכר אכלת יד אני רוצה לקנות לה זכר.......?

../images/Emo13.gif

קודם אני שמח שהיא התחילה לאכול סלט
תנסי לפרסם בפורום שלנו וגם בפורומים האחרים שאת מחפשת אלכסנדרון זכר בוגר וגם תתקשרי למאיר ממושב ציפורי !! בקשר לכלציום אני יעביר לך כמות קטנה ברגע שהגיע לעפולה...

עתליה18

New member
......

תודה רבה....!!!!!!!!!!!! ולמאיר אין זכר מוחתם יש לו רק פראי ואני רוצה אכלת יד ....... אתה יודע כמה בערך צריך לעלות כזה תוכי מסוג אלכסנדרין ? ודרך אגב אתה מכיר את פיני חליבה הוטרינר ? אשמח לדעת אם הוא טוב ......

כן דיפדתי לעמוד 10 נדמה לי שימי

לב לשרשור שם אוהד אמר שהוא אצל פיני וגם המליצו לי עליו שם. לירן

ecstasy

New member
עתליה כנסי!

נעים מאוד אני טל...אני מגדל אלכסנדרין מוחתם לדעתי זכר..אבל לא בטוח. בן 9 חודשים אצלי חצי שנה. הייתי שמח לדבר איתך להעביר מידע וסיפורים..אין הרבה אנשים שמגדלים אלכסנדרינים...חבל! 253134021

למעלה