כמו שזה בא זה הלך

טורטיתת

New member
כמו שזה בא זה הלך

נכנסת לי לחיים טלטלת את כל גופי. אהבתי את הנגיעות את המבט את העיניים שאמרו בעצם הכל. את הנשימות שלפני, את הנשימות של אחרי, את התקרה אצלך בחדר אפילו אהבתי, הסתכלנו בה יחד שעות, מחייכות אחת לשנייה רגועות שלוות, מרגישות, נוגעות לא נוגעות. התחברנו בבום, ברקים ורעמים שלחת בי, ואני רטטתי, גשם הורדתי – דמעות של אושר קראתי להן, ואת ניגבת לי את הדמעות. מהצד חשבו שאנחנו ביחד חודשים שנים ימים ארוכים, אך לא ידעו שאת חדשה לי ואני לך, הכל היה טבעי נכון אמיתי הלבבות התחברו כך הרגשתי כך שידרת כך קלטתי. פחדתי מימך מהעוצמה שבך, נדהמתי מהרכות שלך, פחדתי מהרגישות שלך. היו רגעים שהבנת אותי יותר מימני, גם שהיית רחוקה היית קרובה, הרגשת אותי ריגשת ריגשתי. אפילו פעם , תוך כדי עבודה שאני רחוקה מימך, הרגשת כאילו אני שם לידך, כמו באותו לילה, שגופך התחבר לגופי. ואני, אני חיכיתי לעולם, צעקתי לעולם כמה טוב את עושה לי. שיתפתי את כל העולם, חייכתי לכל העולם, זוכרת שאמרת גם סביבך כולם מחיכיים שיתפת סיפרת כמה טוב לך איתי. כמו שזה בא זה הלך, נעצת בי ברק אחר, כואב. לא מובן, שגורם לדמעות אחרות, תסכול אי- הבנה, שוחחנו, הסברת, לא הבנתי, לא מקבלת, אבל מכבדת, זזת זזתי.

יקירתי

אם לא הייתי עדה למה שהתרחש בשבועות האחרונים, הייתי חושבת שמילותיך, שנכתבו לאחרונה בפורום, לקוחות מחלום מתוק או ספר עם סיפור אהבה גדול, ראיתי אותך, ראיתי את העיניים שלך, וידעתי, ידעתי שאת כבר לא אותה אחת שהכרתי, ראיתי שמשהו טוב עובר בך, שאת משתנה והופכת אחרת מול עיני. אהבתי את האושר שהציץ מעיניך, את המציאות החדשה אותה שיקפת כלפי חוץ. אם לא הייתי שם, לא הייתי יודעת, כמה מילים שנכתבו גרמו לשינוי, כמו באחת כבו עיניך, נסגרת, לא הבנת ואנחנו שאלנו אבל לא לחצנו, הרגשנו שמשהו קורה וניסינו רק להיות שם - עבורך. אז רגעים הקשים, בדיוק כמו באלה המתקתקים והשמחים, אני כאן לצידך, בשבילך (וכמובן שגם האשה). את אדם מיוחד עם יכולת נתינה אינסופית, יום אחד תעשי מישהי מאוד מאוד מאושרת, והיא תהיה האושר של חייך. אני אוהבת אותך מאוד!

פאמקי

New member
טורתיתת יקרה

זכיתי לרגעי השיתוף שלך. לגישושים הראשונים, לבדיקות, להתרגשות המעודנת... מהצד יכולה לומר שלא צעקת את הדברים. העדינות והבגרות בה התהלכת בתוך ההכרות הזו, הקסימה אותי. יודעת (מתוך הכרות איתך) שבתוכך ההתרגשות איימה לפרוץ, אך שמרת על עצמך. מניחה שהיה חשש שהטוב שמצאת יגמר ומצד שני נזהרת לא לפגוע באשה שמולך. לא חשבתי שכך זה יהיה איתך, חשבתי שיהיה הרבה יותר קשה "להגיע" אלייך (לנו, חברותייך, היה קשה). ה"זכייה" באמון, בקירבה ובאינטימיות שלך, אינה מובנת מאליה. אך כמו שהצלחת להעביר אלינו- כנראה שהיא מקסימה. כך שהייתה ראויה לאשה מיוחדת כמוך. ועדיין... יש דברים שנסתרים מבינתנו. לכל אדם יש את הבחירות שלו. אין לי ספק שהיא הפסידה אשה מדהימה! ולתחושתי (הלא מבוססת על משהו מסויים- רק תחושה)... עדיין לא נאמרה המילה האחרונה בקשר הזה. בכל מקרה, בטוחה כי תתעלי את החוויות הטובות יותר והטובות פחות מהקשר הזה, לנתיבים חיוביים ותזכי למה שאת מייחלת לו. אוהבת'ך!

טורטית יקרה

שולחת לך חיבוק חזק , כל כך מבינה את התחושות והרגשות וכל מה שעובר עלייך עכשיו. כמו שאמרת לי אז בבוקר ההוא שבכל דבר אני יכולה לפנות אלייך אז את יודעת שגם את אם רק תרצי אני כאן

מיטל225

New member
מצטערת לשמוע...

עצוב לי לקרוא את המילים האלה, קראתי אותך כאן שהתרגשת כל כך, והתרגשתי יחד איתך, תמיד חשבתי שמגיע לך הטוב ביותר שיש לעולם להציע, ושמחתי שקיבלת את הטוב הזה. ועכשיו, עצוב לי שהטוב הזה עזב. אבל אני בטוחה, שיבוא היום שתמצאי את האושר האמיתי שיועד רק בשבילך. כדי להגיע "לדבר" האמיתי, צריך לעבור שלבים, צריך "לנשק הרבה צפרדעים עד שמגיעים לנסיך"
ואת הנסיכה שלך, את תמצאי , וכשהיא תגיע הלב שלך יהיה מלא ומאושר, ולא תדעי עצב, כי אם רק שמחה ואהבה. שזה מה שמגיע לך טורטית יקרה. אני מאחלת לך, שתמצאי את זו את הנסיכה שלך, את זו שיועדה רק עבורך.

t y g e r i t

New member
לרגע נדמה שאני כתבתי את הדברים..

חיבוק גדול כי אין לי דבר יותר טוב להציע...כרגע... אני לא מכירה את הסיפור לעומקו ואולי טוב שכך... בראיה מבחוץ, היא לא שווה אותך. בטוחה שתמצאי או שהיא תמצא אותך, אחת אחרת. טובה יותר,מבינה יותר, אוהבת הרבה יותר... שתדע להעריך מה שבידיה ולא בדיעבד, ולא תגרום לכאב נוסף. לילה טוב וחג שמח שרון.

פאמקי

New member
t y g e r i t , את באמת חושבת

שהאופציה היחידה היא, ש"מי שלא רוצה אותנו, לא שווה אותנו"? יודעת שכוונתך היא טובה, אך נסי לראות עוד אופציות... כי לדעתי, זה מיתוס שכדאי לנפץ אותו. חושבת שיש עוד המון אפשרויות על הציר, שכדאי לקחת אותם כאופציה לפני אמירה כזו. כמו...: אולי מישהו בתקופה שקשה לו, שחשב שכבר מוכן לאהבה, אך התברר לו שלא? אולי יש פחדים, מתחושות, ממחוייבות, מאינטימיות...? אולי, אולי, ואולי...? ומצד שני, מכירה א/נשים שנמצאים בקשרים, שמאוד רוצים אותם בהם, אך הם לא שווים הרבה... לכן, על אף שכל מי שמכירה את טורתית, יודעת כמה היא אשה נפלאה, וכמה חבל למי שויתר עליה... חשוב שנזכור שאנו לא מכירות את האשה השניה, וכדאי שלפחות "נתקשה" להעלות עליה ספקולציות. מעבר לכך, המעט שדובר עליה, היה טוב. גם אחרי הנתק, אז כדאי שנראה ונספוג לפחות את מי שכן הכירה מעט, לא? חשוב שנהיה כאן עבור טורתיתת, אך שנשים לב לדברינו. גם אם הייתי נפרדת מזוגתי, היה לי נורא קשה לשמוע עליה דברים שליליים. גם אם זה היה רק בהתחלה. רק טוב.

t y g e r i t

New member
פאמקי..

לא התכוונתי חלילה לפגוע, לא בטורטית ולא באף אחת אחרת. אני לא מכירה אותן ואת הסיפור שעומד מאחורי וגם ציינתי זאת קודם לכן. לקחתי את דברייך לתשומת לבי ואת צודקת, המשפט שכתבתי-לא היה לו מקום. יתכן שדיברתי מתוך הכאב הפרטי שלי. מתנצלת אם פגעתי במישהי.. שיהיה חג שמח לכולן

pizi33

New member
מי שלא רוצה אותי לא שווה אותי

ומה שיוצא אני מרוצה. אלו שני משפטים שמשננים לילדים שזכות הבחירה שלהם מוגבלת או לא קיימת בכלל. בעולם של מבוגרים אין מקום למשפטים כאלו. מי שלא רוצה אותי - מכאיב לי. מה שיוצא - זה מה שאני בחרתי והשגתי. הרבה פעמים התוצאה אינה לשביעות רצוני - ואני מתוסכלת וכואבת ומתרגזת וכו', זה לא מוריד ממני את האחריות על התוצאה. לרצות מישהו שלא רוצה אותך זה כואב, אבל חוץ מלהגיב בכאב אין הרבה מה לעשות, לא משיגים מערכת יחסים מספקת ע"י כפיה.

בלוז10

New member
טורטיתת יקרה

ישבתי וחשבתי מה לכתוב לך בחורה מדהימה , אני חושבת שכל מי שחווה אהבה ואושר ולא משנה לאיזו תקופה קצרה או ארוכה,צריך להודות , תנצרי רגעי אושר אלו הם יקרים , כי לא כל אחד זוכה להם. אוהבת אותך בלוז

טורטיתת

New member
תודה

ת ו ד ה. כל מילה מחזקת מחבקת גם לכל היקרות מאחורי הקלעים לא הרגשתי לבד לרגע אין לי מילים ריגשתן חיבקתן שלא תעצרו לרגע אוהבת את כולכן חג שמח

למעלה