כמו שה תמים כמו שה תמים הייתי בידיך בחדר מוצנע במורד הרחוב באמבט אינסופי של תקוות וחלומות שכבתי עירומה והיישרתי מבט מבט היודעים כשנוטים למות מבט של ייסורים גדולים ששב אל מקורם אצל גופך, נשמתך וזו הנגיעה במשמעות קסנדרה
לו ניתן היה בהינף של חלום לממש במיידי את זה הרצון היית הופך נשמתך וגופך ``משה תמים`` ללביאת אדירים מבטך ששויך לנוטים למיתה היה מתרכך ועדיין נוטה לחבוק ומיטה כי זו גאוותך אישה לביאה שאחרים ``ימותו`` מאהבה וקנאה ואת תפערי שפתיך לזו שאגה כי זה התשובה אישה באמבט אין סופי, קסנדרה.
זהו שיר על שה תמים שרצה לרחוץ באמבט חמים לגלל במוחו מחשבות ייסורים כיצד לעולה הועלה בידי אכזרים ולפתע קול ענות חלושה את השה הוא ביקש להפוך ללביאה לשאוג ולנגוס להפוך מיתה למיטה להעניש את הרע שקודם השה ביקש להעלות לעולה והקול קול זאב בעל בטן גדולה לא חוסך מחמאות לתבל ארוחה יהפוך גדי ושה לסמל פריון ועוצמה הכול הוא חוקי להשגת ארוחה טעימה וכך השה התמים המשקשק בבריכה יחשוב לתומו שהוא לביאה בעוד בחיים השכיח זו אותה מציאות עגומה שהם תמיד הופכים את עורם לזאב, ואת - שוב ושוב נמצאת מרומה.
שה, לביאה ולעיתים יעלה, עת ישכשכו באותה הברכה, יהוו לזאב מטרה נוחה, אם כשרוחו של פטר תהווה השראה, עוד בטרם יחל בטריפה יבקע לבו במהרה ויהפוך זאב לכבש סתם בגלל אהבה. מגי
ממש מילים אדירות ) ובשבילך: אני שולף שפן ואת עדיין שם בוהה מתי אגיע ואני לובש גלימה עוטה אותה ונחבא לכלים לחדר הסגור לבדידות ולחום הגוף שלך לידך וליבך שולח אליי רמיזה כמו מגע של אש שכל מה שנותר הוא לשכוח או להמשיך כמו הגשם היורד הנוגע אל הלב כך מגיש לך אני שיר בשביל קצת חיוך עשיר. שמפניה.