כמו שהבטחתי...

דללה

New member
כמו שהבטחתי...

כנסו לקישור שאני מצרפת... אתם יכולים לראות תמונות מהיום. תודה רבה על כל העזרה במיוחד ליוראי ולעוד בחור נחמד שאין לי מושג מה שמו :) תא שינוי - בליך ר"ג

Sashka7

New member
מלבד התמונות,

האם היו פירסומים בערוצי המדיה השונים? ומה היו התגובות בקרב התלמידים? וח"ח על הפאנל! בתמונות זה נראה נחמד!!

דללה

New member
...

כרגע לא יהיו פרסומים. כשנערוך את הבחירות המדומות בבית הספר (27.2 אם אני לא טועה) ישדרו את זה בחדשות. היה טוב. ח"ח לאילן ליבוביץ על הנאום. ותודה :)

היה טוב מאוד ../images/Emo13.gif

היי שני, היה היום בפאנל מאוד נחמד. שמחתי לפגוש אתכם, וביחד ארגנו את הצד של "שינוי" באולם טיק-טק....(וחייבים להודות שהצד שלנו היה הרבה יותר יפה
) לקראת ה-14 לפברואר, האירוע השני עם "שינוי", נארגן עוד חברי נוער שיבואו ויעזרו לכם לעשות אחלה אירוע עבור שינוי. ח"ח על העבודה, יוראי

ד ו ע א

New member
ווואייייי :)

איזה יופי !!!! איזה כיף !!! יוראי וסשה וטל מה קורה איתכם????

דללה

New member
אין ספק שהיה טוב...

אתם יכולים לראות בתמונות את הצד שלנו של "שינוי"... בקשר ל14 לפברואר... זה אותו פאנל הפעם עם רון לוינטל והפעם מול השמיניסטים. לגבי נוער שינוי- אני אשאל ואם יאשרו אני אצטרך לדעת כמה מגיעים כדי שלא יקרה מה שקרה היום ויתנו לכם להיכנס מהר :) ד"א.. מצטערת בקשר לזה! ממש ממש תודה לכולם!

Sashka7

New member
דועא!!! מה קורה???

אצלי הכל בסדר... חיים לאט לאט!!! מה איתך? מה חדש??? צריך לקבוע ישיבת תא כדי להיפש!!! מה שלום אמנה ורימה? שלחי להן ד"ש!! לילה טוב, סשה

למעלה