כמו שהבטחתי

asdf55500

New member
כמו שהבטחתי

הקלטה של חוג בית עם אבי קולמן כולל הבטחה לא לסלול יציאה חדשה מצורן לכביש 4 כלומר 561 להפסיק בניה בישוב המאוחד לחלוטין הגדלת מיסים משמעותית בסוף הערב כלומר הבטחה להגדלת מיסים למימון הפעילות החריגה שלו, בקיצור חנק של הישוב כולל ירידה ברמת היכולת להתפתח בעתיד והנגזר ירידת ערך הנכס שלנו ? ברור שלא לזה אנחנו מתכוונים . והכי גרוע הוא לא מספר מיהו בכלל היכן שירת בצבא או איזה תפקידים מילא ולמה הוא מובטל כבר זמן רב ? בקיצור טיפוס ששוה לשמוע בשביל להבין למה לא להצביע לו. ההקלטה בלינק המצורף http://rapidshare.com/files/166047629/kolman.mp3.html

ע ארד

New member
השמצה שלא לעניין

בכל חוגי הבית שאני הייתי בהם ,סיפר אבי קולמן על הרקע שלו בצורה מפורטת ביותר. אתה מנסה להפיץ כאן קטע,שעל פי קטע זה ,אנשים ישתכנעו מדוע לא כדאי להצביע לקולמן. לטעמך,עדיף להצביע למפזרי הבטחות שחלשים בביצוע הבטחותיהם ,החושבים לא מעט על טובתם האישית גם אם הדבר פוגע באיכות חיינו. במקום לשכנע מדוע לא להצביע למועמד אחד שכנע אותנו מדוע להצביע למועמד השני-ייתכן שתוך כדי הנסיונות לשכנע יתבררו לך כמה עניינים שיגרמו לך לחשוב אחרת. זאת לא חכמה לדבר בשפת הלא-תחשוב חיובי ונסה לשכנע גם אותנו_דרך אגב,יש סבירות מאוד נמוכה שתצליח אבל זה שווה ולו רק בשביל שתגלה כמה דברים שאולי לא שמת אליהם לב עד היום)

asdf55500

New member
אני אסביר לך למה גולברי

ובטוח שלא תשתכנע אבל זה בערך ככה? גולברי מעולם לא סיפר על יחידות מובחרות סיורים בחדרי עולם שלא היה הוא סיפר על עמותת ניתוחי עמוד שידרה שהוא מנהל ויצא דובר אמת אגב הוא עזר לכול תושב שפנה איליו להגיע לפרופסור גיבשטיין דבר לא מבוטל בכלל שהתורים מדברים על חודשים של המתנה , הוא היה תמיד בימי לימודים בבוקר לא בכניסה לישוב מחלק פליירים אלה על מעברי החצייה עוזר למשמרות הזהב בישוב המאוחד ידידי אגב כך הוא מעולם לא הבטיח סגנות לפני שנבחר ויש על כך קבלות שלא כמו קולמן שהבטיח לצוח ובגלל זה הפעילים של קולמן מסתובבים עם חולצות של יחד בתנופה. הוא מעולם לא אמר גם לא לאנשים ששונאים אותו מאוד לא להיכנס ללשכתו ואני הייתי עד לרבים כאלה שהגיעו גם בימי שישי בערב וגם פושטי רגל שנזרקו מביתם באישון לילה וגולברי היה שם לעזור וגם ילדה שניסתה להתאבד עקב מצב כלכי קשה וגולברי היה שם ולקח אותה לתל יצחק לקניות עם כרטיס הישרכרק שלו , הוא אגב גם אמר אני יעצור בניה או לא יבנה לכם כבישים או לחילופין אני אתן לכם לעשות ככול העולה על רוכחם אגב השומר ראש זה בעקבות עבריינים שמנסים לבצע השטלטות על אדמות בקדימה וגולברי לא בדיוק שתק והחזיר מלחמה והמחיר גבוהה מאוד כי לחיות עם שומר זה לא אידיליה גדולה בכלל. אגב אין בעייה להמשיך אבל רק לסבר את האוזן כולם אומרים שהוא מושחת אבל אף אחד מעולם לא תבע אותו או הוכיח בעליל שהאיש נגוע בשחיתות , וזו עובדה גם ידידי היקר ביותר עזרא לוי שצועק גולברי .............. מעולם לא הוכיח מילה ממה שאמר והכי קל לומר אחותך............ וללכת ולך תוכיח שאחותך לא.................... אגב אם זה נכון ועזרא לוי מריץ את קולמן אז בעתיד נשמע הרבה על עיסקאות כנראה בחסות קולמן אולי? ולסיום ידידי עזרא לא רץ מעניין למה ? קולמן קיבל רק 16 אחוז ? מהפך רחוק מאוד ? ומה יהיה ב26 הוא ישב עם גולברי ואם גולברי יציע לו את תיק הבניה והתחבורה ? אז גם הוא לא יבנה את כביש 561 או יעצור את הבניה בקדימה וצורן? ברור שלו גימיק טוב עד הקלפי אחרי זה צריך לעבוד ולגולברי יש ידע קשרים הוא הביא המון כסף וזה מונח בכיכרות כבישים אולם ספורט וקצרה הירעה לדמיין 50 מליון שקל השקעות בישוב . וקולמן מה בדיוק היה רל"ש שגם זה בכלל לא ברור עדיים? ומה עושה רל"ש מסדר יומן קפה או ממיין פקידות לבוס?

ע ארד

New member
צודק,לא השתכנעתי.העתיד מעניין אותי ולא העבר

אין לי בעיה עם יצחק גולברי האיש ואיני מטיל ספק בכוונותיו הטובות כשהוא נתקל באיש הנמצא במצוקה אמיתית. בהתייחס לתפקיד ראשות המועצה אני לא מרוצה מהתנהלות היישוב כיום ומתכניות הפיתוח שראש המועצה הנוכחי מעוניין לקדם,כך שאני מעדיף לבחור באבי קולמן,הן בשל המחשבה שיעבוד בשיתוף טוב יותר עם חברי המועצה שנבחרו לאחרונה והן בשל המחשבה שתונהג יותר שקיפות בהליכי העבודה של המועצה. יש תכנית ביטחון מאושרת שלא מבוצעת כיום-אמונתי הינה שראש מועצה חדש ינהג אחרת. ידוע לי על תכניות בנייה שיפגעו באיכות החיים שלנו כתושבים-אין שום סיבה שראש המועצה הנוכחי שמקדם אותן יחדול לפתע לעשות זאת. בשנים האחרונות המועצה לא תיפקדה כמועצה-גם אם ראש המועצה הוא איש עם לב טוב,זה לא מוכיח שיצליח לעבוד עם הרכב מועצה חדש. שביט מס ואבי קולמן נראים לי אנשים שדעת ההל חשובה להם ושמירה על הצביון הכפרי של היישוב חשובה להם גם כן. לא מפחיד אותי שאצטרך לשלם מיסים גבוהים יותר אם אדע שאני מקבל תמורה לתשלום שאני משלם. אני מעדיף שבמקום לרוץ לסלול כבישים חדשים תדאג המועצה קודם כל לסלול דרכים ברחובות קיימים. אני מעדיף שבמקום רכב ביטחון שמסייר אחת לכמה שעות תפעל ביישוב שיטת שמירה אחרת. אני מעדיף שהתושבים יוכלו לדעת על החלטות המועצה ושלא יקבלו תשובות סותרות מראש המועצה חדשות לבקרים. אני מעדיף לשנות את מה שקיים כיום. מי שחושב כמוני צריך ללכת ביום שלישי ,לשים פתק בקלפי לפי אמונתו. אני משוכנע שהרבה אנשים חושבים כמוני ,ביום רביעי אגלה אם צדקתי.

levie13

New member
למה לא גולברי,

אני עוקב מזה זמן רב בהגיגיו ובחרצובות לשונו של asdf5500 שאינו מזדהה בשמו, פשוט צר לי עליך איש יקר, חבל ששקרים וסיפורי בדים דבקו בך עד כדי שהפכתה להיות שופר לאותם שקרים, מעשיות ובדותות המופצים ויוצאים לכאורה מבית מדרשו של פטרונך, אותו על פי תגובותיך בפורום אתה מעריץ הערצה עיוורת עד כי אינך יודע להבדיל בין אמת לשקר. מכל מקום ברצוני להגיב לדבריך. 1. אני אכן תומך באבי קולמן, בעיני הוא המועמד הראוי, המתאים והטוב ביותר, את זאת אני אומר לאור היכרותי אותו מזה כ - 15 שנים. 2. אני אינני מריץ את קולמן, גם לא יצאתי לפעילות עבורו, קולמן אדם רציני, שקול, ישר, עם נסיון וקבלות מוכחות, ואינו זקוק לאיש על מנת שיריץ אותו, קולמן בעצמו ומיוזמתו החליט להתמודד על תפקיד ראש המועצה וכל שביקש ממני, ממך, ומציבור תושבי קדימה צורן הוא תמיכה בבחירתו על מנת לשרת אותך, אותי ואת כלל ציבור התושבים ביושר, הגינות, שקיפות ופתיחות. 3.אני לא יודע על איזה עיסקאות אתה מדבר, מכל מקום שתנוח דעתך, אין לי רכוש, אין לי קרקעות, ואין לי עסקים, לא גלויים ובודאי לא סמויים, ידידי היקר כל מה שיש לי זה ביתי ברח' הפלמ"ח 128 בקדימה הבנוי על מגרש שרעיתיח ואני רכשנו בשנת 1977 עליו בנוי ביתנו. אתכבד להפנותך בעניין זה למכתב שפרסמתי לא מכבר באתר זה שכותרתו "לשון הרע" כתגובה לדברים שנכתבו בשמו של יוסי לוי (שהתברר בדיעבד שאינו אותו יוסי לוי הגר ברח' ההדרים בצורן), 4. על מנת להסיר ספק מליבך הנך מוזמן להכין באמצעות עו"ד יפוי כח בלתי חוזר על מנת שכל אותם קרקעות, עסקים, רכוש וכו...כמשמע מרמיזותך, הכל ככל העולים בדמיונך הפורה יועברו אליך ממני ללא תמורה. 5. ידידי, אני שכיהנתי כראש המועצה בקדימה במשך 20 שנה ברציפות לא זקוק לתעודת יושר ממך ומשכמותך, את אשר עשיתי, פעלתי וביצעתי, לא תוכל לקחת ממני, לא יעזרו לך ולגולברי פטרונך השקרים, העובדות מדברות בעד עצמם, לשמחתי אני יכול לומר בלי כחל וסרק "אני בניתי ישוב". 6. הווה ידוע לך, כי פרשתי לאחר 20 שנה מתפקיד ראש המועצה מרצוני החופשי, אשר על כן, איני רוצה ואיני מעוניין לכהן בשום תפקיד במועצה, כידוע לך אני פנסיונר של המועצה ולאחרונה התחלתי לעסוק בעריכת דין יחד עם בתי הילה. היעלה על דעתך כי אוותר על פנסיה כדי למלא תפקיד חשוב ככל שיהיה במועצה החדשה? asdf5500, צר לי עליך, עד מתי תוכל את הלוקשים שמאכילים אותך. 7. דרך אגב, מועמדים שונים במערכת בחירות זו ביקשו את עזרתי/עצתי, עם כולם נפגשתי מתוך אמונה שכל אחד מהם מסוגל למלא את תפקיד ראש המועצה טוב יותר מראש המועצה הנוכחי. 8. אוסיף ואומר, פרשתי מהמועצה לא בכדי לשוב אליה. איני יודע אם אתה תושב קדימה ו/או תושב צורן, לתושבי קדימה פרסמתי איגרת פרידה אותה אני שמח להעביר בקישור המצ"ב

asdf55500

New member
ממש אידיליה

אז למה לא התמודדת במערכת האחרונה הרי הצהרת ולא פעם בנוכחותי שתרוץ לראשות המועצה ? והרי הכול טוב אמין ונופת צופים נוזלת מכול מה שנגעת בכהונתך אז מה קרה? והרי אתה עו"ד אתה יודע שמעולם לא הסתרת את שינאתך לגולברי גם בנוכחותי בחדר והיו המון פגישות כאלה , אז מה אתה עכשיו מוכר לי את יוסי לוי שיבדה לחיים ארוכים ומנסה להבין מי אני ? אתה לא רצת וזו עובדה , אתה שונא את גולברי עובדה, ואם טרחת להגי ב אולי כול מה שאמרתי חצוב סלע באמיתתו? אחרת מה היית רץ להגן על קולמן סתם הרי על גולברי לא הגנת מעולם? והוא היה סגן שלך כזכור לנו? ולדעתי פרשת מתפקידך כי הבנת שתובס ולכן לא הלכת להתמודדות אולי?

levie13

New member
אתה קשקשן גדול, ולא יותר!

אם יש בך האומץ והעוז, בבקשה תחשוף את עצמך, בכדי שאוכל להשיב לך תשובות עניניות לכל אחת משאלותיך הטפשיות, רק "שפן" כמוך מסתתר מאחורי שם בדוי, מפזר שקרים, asdf55500 מה קרה לך?!!!.. האם אתה מפחד מתביעת לשון הרע?. אני מצפה מאדם ישר והגון שלא יסתתר,שיביע את דעותיו בגלוי תחת שמו וזהותו האמיתית. צר לי עליך ידיד יקר, אני כשלעצמי בוחר שלא להגיב יותר לגחמותיך השקריות, אלא אם כן, תחליט סוף סוף להזדהות בשמך האמיתי, אזי אשמח להשיב לך אחת לאחת לכל שאלה שתשאל. בברכה עזרא לוי, עו"ד

מיקה131

New member
קשקשן גדול ותו לא

על השפן הזה נראה לי שיש ממש קונזנזוס אחד משועמם שמחפש... שימשיך....

רחל 65

New member
את המשפט הזה אהבתי במיוחד

הוא ישר, ישיר, אמיתי, כנה, מסכם בתוכו כל כך הרבה אמת, שאפו! דרך אגב, מועמדים שונים במערכת בחירות זו ביקשו את עזרתי/עצתי, עם כולם נפגשתי מתוך אמונה שכל אחד מהם מסוגל למלא את תפקיד ראש המועצה טוב יותר מראש המועצה הנוכחי.

אני המומה

אנשים עד כדי כך לא חושבים?? מה הבעיה להגיע לגיבשטיין? מרימים טלפון ותוך שבועים יש תור ובמקרה חירום עוד באותו יום. בדוק. גם בלי להיות חברה שלל גולברי... . וחוץ מזה. אין לי ספק קל שבקלים על אשיותו של גולברי. אני אישית מאד מחבבת אותו כאדם. מחבבת ואפילו מודה לו בכמה דברים. אין ספק שהוא אדם נעים ולבבי. עם זאת, לדעתי, יש לשם לב לדברים נוספים. כמו : להפשיר קרקע ערב בחירות במחטף, קרקע של יד ימינו......, להיות מנהל חמ' חינוך, גנים וכד' ולעשות הכל ולקבל לא כלום.... הוא לאט השיג מנהל חינוך ראוי,.... צוות העובדים, בחלקם ( לא כולם ?) אינם שירותיים ואינם ראויים. כך למשל עובדת של מר גואטה שאותה פגשתי פעם אחת יותר מידי .... הסבירה לי שאמנם היא כרגע במשרד אבל היא לא יכולה לעזור כי עוד חצי שעה היא הולכת.... רק לאחר אסרטיביות שלא לאמר תקיפות היא נאותה לסיים את שיחת הטלפון עם בעלה ולתת לי מענה.... אותה אחת למשל ידועה באי שירות סידרתי.... גולברי הבטיח שבאיחוד יהיו פיטורין וצמצומים. אדגיש כי אני לא רוצה מובטלים בישוב אומר רק שיש מקום גם לצמצם וגם לשדרג כי מי אמר שעובד חייב לעבוד במועצה 30 שנה אם הוא לא מוכוון לשירות??? זה מקום ציבורי. בפרטי, אותה מזכירה מזמן היתה בבית.... אני לא אומרת להצביע עבור ולמן כי איני מכירה אותו . אני רק אומרת שעלינו לא להיות פתיים ולסנגר על אדם בכל מחיר

רחל 65

New member
איך אתה יכול להגיד על מישהו שלא אמר משהו מעול

איך אתה יכול להגיד על מישהו שלא אמר משהו מעולם? מה ליווית אותו משחר ילדותו ועד היום? בחוג בית בצורן, בבחירות הקודמות היו סיפורי אלף לילה ולילה: סיפר על יחידת מאבטחי אישים, ועל שרות צבאי שושואיסטי, סיפר על חברות הדוקה שלו ושל רבין המנוח, ושל חברות למשפחה, סיפר על עמותת ניתוחי עמוד שידרה ומליוני הדולרים שהוא אוסף עבורה, וכמה קל יהיה לו לאסוף סכומים דומים עבור בית כנסת בצורן, אתה יודע המגדל המדהים הזה במרכז היישוב, זה שלא נבנה מעולם... הוא גם לא הבטיח סגנות לאיש, ולכן ישי אלי, ועופר גואטה חתומים על מכתב לתושבי צורן, ובעיקר מצביעי שס היקרים (יקרים כי...???) ולגבי הצבא: נכון, לא רק קצינים יכולים, אבל מישהו שהיה קצין, יכולתו האישית נבדקה והוכחה יותר מאשר מישהו שהיה רק סמל. יש גם קצינים דפוקים וסמלים לא עלינו, ולהיפך. אבל בוא נתחיל עם להיות מה שאתה. מי שאתה. זה מספיק בשביל להבחר כראש מועצה, אם אתה טוב. ואם אתה לא טוב, לא משנה איזה סיפורים תספר כי אף אחד לא יכול לשקר לכולם כל הזמן. המהפך: ביום שלישי הקרוב. נותרו עוד שלוש יממות בלבד! אגב, asdf, מה יעשה ידידך בלי מאבטח ראשי?

גם איציק מרדכי היה אלוף אז?

והרשימה של הנפלים ארוכה ומייגעת טננבום ועוד כמה מוצלחים שעדיין לצערי קיימים ביקום הזה אז מה זה רלש? ולמה לא להיות חבר של רבין ? גם פרס היה חבר שלו וגם בגין אז מה קרה לנו שם? ומה בדיוק בדקו אצלם בקורס הקצינים ?

lelouchV

New member
אכן?

למה מישהו יירצה למנוע מיישוב את כל הדברים הטובים שבו להתקיים? איפה נוער היישוב בתמונה? תנועת הנוער למשל חשובה לבני הנוער ביישוב ומחיקתה תגרום לאובדן גדול מאוד של קשר חברתי ופעילויות חברתיות רבות. אחד היתרונות של גולברי היא שהוא תומך בבני המושבים וזו נקודה חשובה מאוד !!!! היא קיימת פה וחלק מהיישוב שלנו אז למה לשלול אותה? מה הסיבה? האם זה באמת משנה אם זה צופים או בני המושבים? זו אחת הטעויות שקולמן עושה מפני שלא צריך לשנות את היישוב כדי שיאהבו אותך, אלא צריך לחזק את ה"תחביבים" שלו (מרכז, גני שעשועים, חנויות, סופר...). תודה

lelouchV

New member
אכן!

שהוא משווה את בני המושבים לבני עקיבע ולצופים, שמטבע הדברים לא יסתדרו יחדיו בשום מקום שאני מכיר

lelouchV

New member
וגם..

"מרגע זה לא מפתחים שום תכניות בניה" - האם הוא מונע מיישובנו להתפתח ולגדול? האם הדבר נכון?

רחל 65

New member
סליחה, איך בדיוק הבנת את זה?

קולמן אומר, שכל תנועת נוער הוא יעודד, בני עקיבא, בני המושבים, צופים. כולם צריכים לקבל את אותם תנאים, וצריך לפעול כדי להשיג את התנאים הבסיסיים. לנו, בבני המושבים התנאים הם תת תנאים, ויש לנו רק לאיפה להתקדם. נכון, גולברי שם לנו חומות של פח בכניסה ליישוב, בתואנה שזה הולך להיות בית תנועת הנוער, אבל חוץ מלחרב את המסורת של חג המעלות על כתובות האש המדהימות שלהם, לא יצא עדין כלום מהחומות הללו. אני מקווה שאם חלילה בכל זאת יבחר, לא יעביר את הפחים למקום אחר, שם הוא צריך לעשות רושם על התושבים, שבאמת יבנה משהו יעיל לטובת הנוער, ולא קרוונים על הגבעה.

BananaCorn

New member
סלחו לי ידידי... אבל אני חייבת לומר משו

קודם כל, זה משנה מ-א-ו-ד אם זה צופים או תנועת בני המושבים! הסיבה האחת והיחידה שקולמן רוצה לשים פה צופים זה רק בגלל הסיבה הפשוטה שהמועצה מסבסדת ומשלמת יותר על התנועה... במקום זאת, הוא רוצה שהתושבים (!) ישלמו הרבה מאוד כסף , לדוגמא לשלם על הפעולות.. מה שבבני המושבים לא משלמים על הפעולות השבועיות! והטיולים יעלו לתושבים יותר כסף בצופים כי המועצה לא מסבסדת... מדובר גם בין היתר בטיול של קורס משצי"ם ומדחי"ם שעולה בסביבות ה1400 שקל לילד, ולולא סיבסוד המועצה ספק אם מישהו היה יוצא לטיול הזה. עוד דבר, התנהלות הצופים והתנועה שונות לגמרי... הצופים, קיימים בשביל עצמם, נהנים בשביל עצמם, ורק תנסו לעומת זאת לספור את הפעמים שבהם התנועה הייתה שותפה לפעילויות, ארגנה פעילויות, ותרמה לקהילה! בלי תנועת הנוער ביישוב, היישוב מת! והארנק שלכם יבכה, כי צריך לקנות לילדים את המדים של הצופים, חגורות, סמלים... למה צריך את כל זה?! עוד דבר חשוב.. תנועת הנוער יוזמת, ופתוחה לרעיונות, לדוגמא אם אני אבוא לדרור, ואציע רעיון, הוא ישקול אותו ואולי הרעיון יצא לפועל, אבל אני בספק רב אם דבר כזה יכול לקרות בצופים, הם מסוגרים, ופועלים על פי קו אחד וקבוע. הסיבה היחידה שיש יותר מקומות עם צופים ולא עם תנועת נוער, זה רק בגלל הסיבה של הכסף.. אבל תנועת הנוער הרבה יותר טובה ליישוב שלנו, ואם הוא ירצה לשים פה צופים, אני בעצמי אגרום לכך שאף ילד צורן לא ילך לצופים! כי התנועה פה קיימת, ואין שום סיבה אחת להוציא אותה ושהתוצאה תהיה טובה!

למעלה