למה לא גולברי,
אני עוקב מזה זמן רב בהגיגיו ובחרצובות לשונו של asdf5500 שאינו מזדהה בשמו, פשוט צר לי עליך איש יקר, חבל ששקרים וסיפורי בדים דבקו בך עד כדי שהפכתה להיות שופר לאותם שקרים, מעשיות ובדותות המופצים ויוצאים לכאורה מבית מדרשו של פטרונך, אותו על פי תגובותיך בפורום אתה מעריץ הערצה עיוורת עד כי אינך יודע להבדיל בין אמת לשקר. מכל מקום ברצוני להגיב לדבריך. 1. אני אכן תומך באבי קולמן, בעיני הוא המועמד הראוי, המתאים והטוב ביותר, את זאת אני אומר לאור היכרותי אותו מזה כ - 15 שנים. 2. אני אינני מריץ את קולמן, גם לא יצאתי לפעילות עבורו, קולמן אדם רציני, שקול, ישר, עם נסיון וקבלות מוכחות, ואינו זקוק לאיש על מנת שיריץ אותו, קולמן בעצמו ומיוזמתו החליט להתמודד על תפקיד ראש המועצה וכל שביקש ממני, ממך, ומציבור תושבי קדימה צורן הוא תמיכה בבחירתו על מנת לשרת אותך, אותי ואת כלל ציבור התושבים ביושר, הגינות, שקיפות ופתיחות. 3.אני לא יודע על איזה עיסקאות אתה מדבר, מכל מקום שתנוח דעתך, אין לי רכוש, אין לי קרקעות, ואין לי עסקים, לא גלויים ובודאי לא סמויים, ידידי היקר כל מה שיש לי זה ביתי ברח' הפלמ"ח 128 בקדימה הבנוי על מגרש שרעיתיח ואני רכשנו בשנת 1977 עליו בנוי ביתנו. אתכבד להפנותך בעניין זה למכתב שפרסמתי לא מכבר באתר זה שכותרתו "לשון הרע" כתגובה לדברים שנכתבו בשמו של יוסי לוי (שהתברר בדיעבד שאינו אותו יוסי לוי הגר ברח' ההדרים בצורן), 4. על מנת להסיר ספק מליבך הנך מוזמן להכין באמצעות עו"ד יפוי כח בלתי חוזר על מנת שכל אותם קרקעות, עסקים, רכוש וכו...כמשמע מרמיזותך, הכל ככל העולים בדמיונך הפורה יועברו אליך ממני ללא תמורה. 5. ידידי, אני שכיהנתי כראש המועצה בקדימה במשך 20 שנה ברציפות לא זקוק לתעודת יושר ממך ומשכמותך, את אשר עשיתי, פעלתי וביצעתי, לא תוכל לקחת ממני, לא יעזרו לך ולגולברי פטרונך השקרים, העובדות מדברות בעד עצמם, לשמחתי אני יכול לומר בלי כחל וסרק "אני בניתי ישוב". 6. הווה ידוע לך, כי פרשתי לאחר 20 שנה מתפקיד ראש המועצה מרצוני החופשי, אשר על כן, איני רוצה ואיני מעוניין לכהן בשום תפקיד במועצה, כידוע לך אני פנסיונר של המועצה ולאחרונה התחלתי לעסוק בעריכת דין יחד עם בתי הילה. היעלה על דעתך כי אוותר על פנסיה כדי למלא תפקיד חשוב ככל שיהיה במועצה החדשה? asdf5500, צר לי עליך, עד מתי תוכל את הלוקשים שמאכילים אותך. 7. דרך אגב, מועמדים שונים במערכת בחירות זו ביקשו את עזרתי/עצתי, עם כולם נפגשתי מתוך אמונה שכל אחד מהם מסוגל למלא את תפקיד ראש המועצה טוב יותר מראש המועצה הנוכחי. 8. אוסיף ואומר, פרשתי מהמועצה לא בכדי לשוב אליה. איני יודע אם אתה תושב קדימה ו/או תושב צורן, לתושבי קדימה פרסמתי איגרת פרידה אותה אני שמח להעביר בקישור המצ"ב