כמו שבודאי שמתם לב לשינוי...

על האש

New member
כמו שבודאי שמתם לב לשינוי...

יש מנהל נוסף חדש בפורום. T-MAN שאותו כולכם מכירים קיבל את בקשתי לנהל לצידי את הפורום. בחרתי בו מפני שאני חושב שהו מתאים ביותר לעזור לי ויש לו את הידע והרצון לעזור ולתרום. אנא המשיכו להקפיד על שרשורים בפורום וT-MAN ואנוכי נשתדל לסייע בכול עזרה. אני מקווה שיתרום את חלקו גם בהבאת מאמרים נוספים וסקרים נוספים לפורום ואני סומך עליו שיידע לתת ולהשקיע את מה שיש לו ויש לו. אז נאחל לו המון
ונעזור לו לעזור לנו. המשך שהייה מהנה .

dead man inc

New member
זה נראה עכשיו כמו.......

כמו ב WWF וינס מקמהון (על האש) וריק פלייר (T MAN)

על האש

New member
אם אתה אומר מי אני שיתווכח?../images/Emo13.gif

אז פעם בחיים גם לי מותר לשחק את הרשע...
וטי מן העזר שנגדי....

dead man inc

New member
ברכותיי T MAN ו............

מגיע לך על זה על כמה שנתת לפורום הזה ואני מקווה שלא שכחת את ההצעה שלך לעשות ספיישל של אנדרטייקר מ NWA וUSWA

t-man

New member
תודה רבה לכולם

דבר ראשון תודה רבה לכולם אני מקווה שאני יכול לעזור ולתרום יותר כמנהל פורום בשיתוף אם על האש,אני מבטיח שהתמונות שיעלו בפורום יעדכנו יותר בגלריות (הם יחולקו לקטגוריות נוספות),יהיו יותר סקרים,אני כמובן יעזור לעל האש בניהול הפורום ובשירשור הודאות עוד דבר אני חייב להודות לעל האש על ההיזדמנות ,הוא עשה עבודה מצויינת,והוא הבן אדם שיצר את הפורום הזה כאלטרנטיבה לפורמים אחרים שלא נותנים לך לדבר או יורדים אליך אם אתה טועה- אבל הפורום שלו נתן יותר חופש והרגשה של נוחיות ואתה לא צריך לפחד שמישהו יצחק עליך אם עשית שגיעה בקשר למה שהבטחתי לגבי תמונות נדירות של אנדרטייקר הם יגיעו היום (אם אני מבטיח משהו אני מקיים) תודה רבה והמשך יום נעים

למעלה