כמו שבאתי

חח תודה על הדאגה בנות../images/Emo13.gif

אני פה, לא נעלמתי ובטח ובטח שלא מצאתי את אהבת חיי (ואני לא חושבת שאיי פעם אמצא אותה
) סתם כמה ימי דאון שעוברים עליי... אבל מבטיחה לכן שאני פה כל יום גם אם לא תמיד אני מגיבה

זה לא פייר../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

את צריכה לשתף אותנו גם בדאון שלך. אנחנו לא משתפים? לא מכניסים אותך לבפנוכו של נשמתינו? לא חושפים את לבנו? {מלכת שהולכת לצד לבכות על ובגלל באתי והלכתי}

המממממממ

אם תקראי בין השורות בתגובות שלי לאחרים, תוכלי קצת להבין מה עובר עליי... הדאון שלי לא עובר עליי בגלל אהבה וכיו"ב אלא בגלל זה שאני עוברת תקופה כלכלית לא טובה ולא מוצאת עבודה למרות שאני מחפשת בנרות וזה לא קל בכלל כשאת עם שלושה ילדים, אז זה לילות בלי שינה כי את יושבת וחושבת ודואגת... אבל איך אומרים? עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

כמו שבאתי..

מאחלת לך שהשם יברך אותך בכל מעשי ידייך... שהשנה הזו תבורכי בפרנסה טובה ובשפע רב, שלעולם לא תצטרכי עוד לדאוג.. שאי ברכה בכל מכל כל.... אוהבת חיה.

קראתי אותך באתי

מבינה כמה לא קל לך עם 3 ילדים קטנים גרוש בעייתי ומצב כלכלי לא טוב.. שאלה לי אלייך, למדת משו? יש לך מקצוע? משום מה אני מאמינה שאת יכולה יותר מעצמך ואת לא ממצה.. לפחות כשאת בלילות בלי שינה תקבעי איתנו ניכנס לצ'אט או משו כי אם עברת את פרעה בטוח תעברי את זה
אגב מאוד מעניין אותי אין לך זכויות מהמדינה בתור חד הורית?

אל תגידי כך אפילו בצחוק../images/Emo13.gif

בטח שתמצאי אך חשובה קודם האמונה בעצמך. האמונה ביכולת שלך הן באהבה והן בעבודה. אם את מגיעה לראיון וכבר בד פסלת את עצמך או שבאת בהרגשה שלא יבחרו בך. זה הדבר שתשדרי כלפי חוץ. בשפת הגוף ובאנרגיות חלשות. אין לי ספק שאת טובה ויכולה(בטח את אומרת זה סתם, הרי אנחנו לא מכירים) תהיי בטוחה שקראתי אותך פה לא מעט. אני לא מומחה או משו, אבל אני מרגיש.
שיהיה בהצלחה ומהר.

תודה../images/Emo13.gif

אני יודעת שאני טובה ושאני יכולה, לצערי לא נותנים לי צ'אנס אפיל, אני מסוננת עוד בשלב הטלפון
אבל יהיה בסדר אני מאמינה שבסוף הכל יבוא על מקומו בשלום...

תותס

New member
זה נכון

כוח המשיכה - הוא מביא לנו דברים שאנחנו רוצים כשאנחנו מקרינים שאנחנו ראויים לכך. תנסו את זה... כשתמתאו את עצמכם בסיטואציה כלשהי: ראיון עבודה, מפגש, דייט, כל דבר, ותקרינו כי אתם הכי מסוגלים, הכי מוכשרים, הכי יפים/מושכים, בקיצור הכי שווים! (גם אם אתם לא משוכנעים על כך לגמרי) אז ככה יקבלו אתכם. זה עובד!

כדי להקרין את זה

צריך להיות משוכנעים,צריכים להאמין ביכולת ללא סייג או ספק. להגיד" זה שלי"," תפור עלי"

ואם זה לא עוזר?

כמו שאני אומרת לבנות שלי שהן הכי יפות והכי חכמות והכי טובות, אני אומרת את זה גם לעצמי ואני תמיד מגיעה לראיונות עבודה עם כל הביטחון שיש ויודעת שאני הכי טובה מכל המועמדים וזה לא ממש עוזר.... גם לגביי דייטים (טוב פה זה לא חוכמה, אני בכלל לא מנסה להכיר...)

אז זה לא עוזר../images/Emo10.gif

לא תמיד זה עוזר,אבל בלי זה אני חושב שאין סיכוי. כמובן שיש גם את הכיון ההפוך. ביטחון עצמי גבוה מדי,שחצנות ויהירות שיכולות להזיק ולהבריח. לא רומז לרגע, שהרגשתי את זה עלייך.
בוקר טוב וחביב

ביטחון עצמי מופרז זה לא אני../images/Emo13.gif

ואני יודעת שלא רמזת
זו הדרך שלי לגרום לילדים שלי לאהוב את עצמם ולהרגיש שהם מוצלחים (כי לצערי יש אנשים שאומרים להם ההפך) ואותו כנ"ל לגביי עצמי...

תותס

New member
לא דיברתי כאן על ביטחון עצמי מופרז

אני מדברת על מה שמקרינים. מי שמקרין שטוב לו ייתפס כך, מי שמקרין שהוא יושב טוב בתוך עצמו ייתפס כך, ומי שמקרין שהוא מתאים לעבודה כלשהי גם ייתפס כך. הכל עניין של מה שאנחנו רוצים להקרין. צריך to feel the fear and do it anyway. זה לא קל אבל זה מחזק אותנו וכמעט תמיד מביא לתוצאות. כולנו חיים עם חוסר ביטחון בתחום כזה או אחר אבל צריך לדעת מתי להראות את זה ומתי לא. :) שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח!

למעלה