כמו שאתם רואים

nutmeg

New member
כמו שאתם רואים

הגעתי לעבודה מוקדם... ככה יש זמן לפתוח דואר, להתעסק בניירת ובעניינים שדורשים קצת שקט ו... לפגוש את צוות הניקיון שבדרך כלל נעלם עד 8:00. ולמה אני מספרת לכם? או! הבוקר, איך שפתחתי את חדרי פגשתי את רוזה. "שלום יעל" כך היא "מוקדם באת היום" "נכון... את יודעת שאני לא אוהבת לשבת בפקקים של הבוקר... ומה שלומך?" "אוי" [בדרך כלל סימן מבשר רעות] "אל תשאלי" [כבר שאלתי damn-it!] "הייתי אצל האורטופד..." אני נזכרת שיש לה בעיות ברגליים, ושואלת: "באמת, רוזה - איך הרגליים?" "מה ני'יגיד לך, יעל - הרגלים שלי על הפנים" היה קשה לשמור על ארשת רצינית, יען כי צץ במוחי דימוי ויזואלי בלתי אפשרי בעליל. עד עכשיו אני צוחקת........

אטיוד5

Active member
ועוד, די דומה ...

הקולגה האנגלוסקסי שלי התפוצץ למשמע תאומו הסיאמי של על הפנים - על הקנטים. ובאותו הקשר, הוא מעולם לא ביקר את דודתו בכפר פינס, מחשש שיצטרך להסביר לנהג האוטובוס את מחוז חפצו.

גנגי

New member
מזלו שלדודתו זו לא קוראים

נטע נצר-פינקוס. או שמא כן?

nutmeg

New member
רק שתדע

שלא רחוק ממני יש את רחוב פינס - ואם זה לא מספיק גרוע - בשלב מסויים הוא מסתיים ושמו הופך לרח' פּוּכָס. מאיפה שלא מסתכלים על זה - זה לא נשמע טוב.

shellyland

New member
ואני פעם עבדתי עם מישהו שקוראים לו

פיני קורן וחברה שלי שאלה אם זה עברות של אופיר פינס-פז.

ST

New member
ובהמשך לשרשור הזה ../images/Emo29.gif

ולזה עם דודו - בדרך לאולפנא שלי יש מספרה בשם "דודי פינס". חברה אמריקאית שלי שמעה את זה ולא הבינה איך אני מדברת ככה....

אגב, (קצת ../images/Emo32.gif) נראה לי שההוא מהחת

ימה יוכל להתארח כאן, אם תרצו. (עוד לא בררתי
) יש ביקוש?

or99

New member
כן! ואז יהיה אפשר סוף סוף...

להעיר לו על השגיאות המעצבנות שלו... אז יִמָּלֵא שחוק פינו (י' בחיריק)! לא אז יְמַלֵּא (ה-י' בשוא) אבל יהיה נחמד אם הוא יבוא בלי קשר...

למעלה