כמו שאמרתי מזמן...

AdiBaba

New member
כמו שאמרתי מזמן...

הלכתי לסרוק את התמונות מההופעות בארץ כשהן מוגדלות ובאיכות טובה. אני יודעת שרובכן ראו את 6 התמונות שאני ישים פה, אבל אני מבטיחה לסרוק עוד ולשים גם כאלה שלא ראיתם, כולל תמונות סולו של ג´ואל המקסים.

AdiBaba

New member
גם זאת מהממת

לבחורה הזאת יש את השיער הכי יפה בעולם.

AdiBaba

New member
ואם אתם לא מצליחים לראות את התמונות

כנסו ללינק המצורף, פירסמתי אותן גם באוטופיה.

AdiBaba

New member
אלאניס והמפוחית

תמונה משגעת, רק חבל שיצאו לה עיניים אדומות.

AdiBaba

New member
אלאניס והמפוחית

תמונה משגעת, רק חבל שיצאו לה עיניים אדומות.

AdiBaba

New member
ואחרונה חביבה

יוסי ורוית, אני אשמח אם תוסיפו את התמונות לגלריה.

AdiBaba

New member
ודרך אגב...

כמובן ששלחתי את התמונות האלה לאלאניס כמו שהיא ביקשה, ואם היא תפרסם אותן בדי.וי.די, לא תהיה מאושרת ממני, אני אתעלף מרוב התרגשות. אבל יש לי ספק אם היא תשים אותם, בטח שלחו לה מלא תמונות והיא תעדיף כאלה מתקופת יו.אר.אס. טוב, נחיה ונראה עוד חודשיים.

AlanisJunkie

New member
אני מחזיק לך אצבעות. ../images/Emo13.gif

ובקשר לתמונות, הודיתי לך עליהן כבר באוטופיה.

Rוית

New member
עדי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך פה!!!!!! ובהזדמנות הראשונה אני אכניס את התמונות לגלריה!

AdiBaba

New member
בעצם את התמונה הראשונה...

אף אחד לא ראה, כי אותה לא פיתחתי לדודי, כי הפילם שלה קצת נהרס. אז בכל זאת יש משהו שעוד לא ראיתם. ורוית, תודה ששמת את התמונות, אבל רק להזכירך יש עוד הרבה תמונות מהארץ שדן פירסם ואפשר לצרף ואז תהיה לנו גלרייה גדולה של תמונות רק מישראל.

קרןכ

New member
עדי?!

היי עדי,נדמה לי מאוד שהייתי ממש לידך בהופעה ברשל"צ.איך נדע?,תעני לי,היו לידך שתי פרחות מצועצעות ודיברת עם מישהי עם שיער צבוע עליהן.ניסית לצלם והתוכחת איתן על זה שהן בקושי מבינות את המשמעות העמוקה של השירים של אלאניס? אם זאת את אז מגניב!,אם לא אז לא נורא,יום נפלא בכל מקרה..

AdiBaba

New member
לא, זאת לא הייתי אני...

אני הייתי בשורה הראשונה מול פרצופו היפה של ג´ואל, לא התווכחתי עם אף אחד, כי הייתי חצי מעולפת משבוע חסר שנה. למרות שדוקא לצרוח לאלאניס די היה לה כוח. לא בלטתי כמו ההופעה בקיסריה, אבל גם בהקלטה של ההופעה בראשון אפשר לשמוע אותי פה ושם. יום נפלא גם לך.

רוית, אני מקווה שתקראי את ההודעה הז

שמעי, יש לי מלא מלא מלא מלא תמונות מישראל (שלוש אפילו ששלחתי רק עדן). הן כל כך רבות שאני כבר מעדיף לשלוח לך אותן באיסיקיו. אז מה את אומרת??

למעלה