כמו להרבה כאן

כמו להרבה כאן

יש לי בעיה: אני יוצאת עם מישהו שנה ועולות בי מחשבות לעזוב אותו. אני אוהבת אותו ויודעת שהוא אוהב אותי ואפילו מתכנן עתיד משותף עד כדי כך שהוא לא שם לב שאני חושבת על פרידה. לדעתי, אנחנו לא מתאימים, גם חברה שלי אומרת את זה (שלא תחשבו לכיוון הקנאה כי אין קשר). אני לא יודעת מה לעשות. ההורים שלי חושבים כמו כל הורה ש"אני יכולה להשיג יותר טוב". וגם אני רואה את זה. מצד אחד אני אוהבת אותו ויש רגעים שממש כייף ומצד שני אני מסכימה עם עצמי שהוא לא מתאים לי ואני חייבת לחתוך את זה וכמה שיותר מהר. (נשמע כמו פיצול אישיות אבל זה לא). הבעיה שלי היא-אם אני אפרד ממנו ואחרי זה אני אצטער וכבר תהיה לו מישהי אחרת, אני יאכל את הלב כל החיים שלי. ולא תהיה לי דרך חזרה והוא הרי מאוד ייפגע ואולי לא יישאר איתי בכלל בקשר. יש להזכיר שהוא החבר הראשון שלי=האהבה הראשונה שלי. מה אתם אומרים?

אש לי

New member
איימי מאמינה שצריך ללכת רק עם

מתאים? לא מתאים? תראי לי זוגות שמתאימים ואם הם כל כך שונים אז מתרצים את זה בהשלמה אחד של השני
לאהבה אין מקום ואין גיל. אבל זו האמונה שלי מי אני מה אני מי מי מי?

דיאבלו

New member
קודם כל החברה שלך לא מעניינת

שתסתום ת´פה שלה ושלא תתערב בעיניינים לא לה!!!! גם אנחנו לא נתערב כי אי אפשר להסתכל לתוך מערכת יחסים מבחוץ ולהבין הכל אז כל מה שנותר לך ומומלץ בחום הוא : לתפוס את עצמך לשיחה רצינית וזה חייב להיות במקום ובזמן נייטראלי שלא יהיהיו לך דיעות לא אובייקטיביות. ואם זה לא יעזור אז תפסי שיחה איתו כי זה לא פייר שאת מחליטה בשביל שניכם ועוד במצב שאת לא בדיוק יודעת. בגגל שזו חברות ראשונה זה קשה (לא שאחרים לא קשים אבל טיפה פחות) בכל אופן, אל תקבלי דיעות של אחרים כי הם לא רואים מה שאת רואה!!! די. נ.ב :לא להיפגע מהתגובה שלי ובהצלחה

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר

אותה שלמה וגם לךעשות דיאטה באותו הזמן.... תשבי עם עצמך ותחליטי מה את רוצה. ככה זה בחיים. צריך להחליט. כשמחליטים אפשרות א´ אז מוותרים על אפשרות ב´. לוקחים סיכון... אבל מקבלים סיכוי... הסתבכתי קצת. בקיצור - זה לא קל אבל אין ברירה... נכון?

מאמי´לה - הלכתי לקרוא קצת..

את הבלוג שלך. יקירתי - את מושפעת חזק מאוד מהסביבה.. אמא שלו, שלך, חברה שלך, הסביבה הקרובה, הרחוקה.. די! תפסי שיחה רצינית עם עצמך. לא עם אף אחד אחר! החליטי מה את רוצה ומה יהיה לך טוב! לא לאמא שלו, לא לחברה שלך.. בהצלחה...

שלום לך ירח מול שמש - שתזרחי תמיד

רציתי לאמר לך מס´ דברים , אולי, תלמדי מנסיונם של אחרים , למרות , שמש , שזה לא תמיד מתאים , ולא כל המקרים דומים ). אז אין לך ממש לחשוש , שאהבה ראשונה מפוספסת , ואולי מחכה לך אחרת .... אשיתי שתחיה הינה אהבתי הראשונה, ממש כך - לא היתה אף אחת לפניה .... אז לחשוב כל היום - שאולי , ואולי - למה לחלום?! אם את אוהבת אותו והוא מתאים - אז אל תשמעי בקול ההורים , כי גם לי אמרו..... ולדעתי , בגדול , טעו.... אז מכל מה שכתבתי מקווה שהבנת את המסר הפשוט שהעברתי - אל תחשבי שבגלל שזו אהבה ראשונה את "מבזבזת" ואהבה אחרת יכולה... כי אם זה מתאים - אפשר גם "על הפעם הראשונה" - להתאים....

אנחנו הנשים התברכנו.......

באינטואיציה נשית....(למרות שיש עוד כמה דברים מבורכים)... לכי עפ"י הרגשות והתחושות שלך-ורק שלך!!! שם בעמקי ה-
תמצאי את התשובה הנכונה.... בהצלחה לך ילדה

אהההמ

תראו, אתם אנשים מקסימים ובאמת שלא קשה לקרוא אותי (דו משמעות). אתם מציעים לי לשבת עם עצמי על כוס קפה. הבעיה היא שאני יושבת עם עצמי כ"כ הרבה ולא מצליחה להגיע למסקנה, כי אני מפחדת מהתוצאות. אני לא מושפעת לחלוטין מאחרים, פשוט החברה-יודעת הכל עלינו. אמא שלי-מה לעשות, אמא שלי ואמא שלו-טוב, לא משנה. גם הורי, דודתי ועוד התחתנו ולא היו לפניהם (ומקווה שאחריהם) אחרים, ככה שזה לא מה שמפריע לי. אני יודעת שאני חושבת על חתונה וכאלה, כי כל הזמן זה סובב אותי. אבל בואו נעזוב את זה רגע-כמו שאני אמרתי לעצמי. ואמרתי שאני אמשיך ואנסה שוב, אבל כל פעם הכל חוזר ואני שוב מבואסת והוא שוב לא ראה את זה לפני או שלא ראה את זה בכלל. אולי אני כבדה או שאני בחורה ו"עושה סיפור מכל דבר", אבל האם זה באמת כך? אני "מפחדת" שאחרי שניפרד, אני אתחרט ואז תהיה לו מישהי אחרת והוא בכלל לא ייסתכל לכיוון שלי וזה מה שיישבור אותי. לכן אני מנסה להתייעץ איתכם. עכשיו יש לי את החג תקופה "שקטה" (היות ואולי הוא קורא את זה אני לא אסביר מה זה אומר, תנסו להבין מה זה) ואני אראה מה יהיה אח"כ ומקווה לטוב. עוד הצעות? (*דיאבלו, ממש לא נפגעת. תודה)

תקשיבי....

נורא נוח להפיל על אחרים את ההחלטה ואז גם אפשר יהיה להאשים אותם אם ההחלטה תתברר כלא נכונה... ככה זה בחיים. החיים מורכבים מבחירות לא תמיד הבחירה קלה זה מפחיד לבחור... כי אז צריך לקחת אחריות על הבחירה... צריך לעמוד מאחוריה, צריך קצת אומץ... עכשיו את במצב של חוסר בחירה... זה נחמד... עד מתי זה יחזיק מעמד? החיים קשים חמודה. בהצ´

neuron

New member
אפרופו אינטואציה נשית...

...הייתי רוצה שכל אחת מהנשים בחבורה תחשוב עמוק פנימה ותנסה לענות לעצמה בכנות על כמה רחוק האינטואציה הנשית הזו שלכם לוקחת אתכן. בינינו, אתן לא עושות פחות טעויות מגברים.

אני לא יודעת לגבי חברותיי.....

האינטואיציה הזאת ברוב המקרים גם עובדת-העובדה שלעיתים אנחנו בוחרות להתעלם ממנה -זה כבר משהו אחר.... ומהטעויות לומדים-מפיקים לקחים-ומשתדלים לא לחזור עליהן שוב....(ברוב המקרים הטעויות האלה נגרמות בגלל גברים)...

בדיוק

אותן טעויות או אולי בעצם טעויות אחרות. כולם עושים גם טעויות וגם שטויות ולפעמים מצליח גם דברים חכמים. אישית אני לא מאמינה באינטואיציה נשית או גברית אלא אנשים שהם יותר אינטואיבים ואחרים יותר שכלתנים יכולים להיות אנשים עם פין או פות.

אטיוד5

Active member
במבט לאחור

כל אלה שניסו להניא אותי מנישואין עם אשתי צדקו במה שהם אמרו. אבל גם אני, שהחלטתי להנשא חרף האזהרות, צדקתי. שקלתי אז את החיובי והשלילי והחלטתי להנשא. ועד היום יש את אותם צדדים חיוביים ואת אותם צדדים שליליים. ואני לא חושב שהייתי מחליט היום אחרת. מה שהיה טוב - נשאר טוב. ומה שהיה רע - נשאר רע. היא לא השתנתה. אני לא השתניתי. תעשי גם את המאזן לעצמך ותחליטי אם את רוצה לחיות עם מכלול הטוב והרע שאת רואה בו. השיקול של מה יהיה אם את תפגעי או הוא ייפגע בעתיד הקרוב לא צריך לשחק. את צריכה לחשוב לטוח ארוך אם הוא בחירה טובה *בשבילך*.

המבקר24

New member
שכל, רבותי

לפי דעתי הדבר הראשון שצריך להוביל אותך זה השכל.לפני הרגש. שכל נשאר, רגש משתנה. תעשי מאזן, איך הבחור? רגיש? ישר? אמיתי? טוב לב? הגון? אם התשובה חיובית...ירדה לך אבן מהלב. כמעט לכל זוג לפני ההחלטה החשובה עומדת השאלה הנצחית: אולי זה לא זה? הפתרון הוא להצמד לשכל. ואז התשובה ברורה. כמובן שאם הרגש מושך כך כך חזק לכוון השני- תרדי מזה.

שכל?

ניסית לזיין עם השכל? שטויות. כשאני חותם חוזה - אני לא משתמש בשכל! היה לי פעם מנהל שהיה מכין טבלאות החלטה - ותמיד טעה! דניאל

למעלה