כמו כל שנה...............

שקדי

New member
כמו כל שנה...............

גם השנה הגשם שכל כך חיכינו התפללנו וייחלנו לו תפס אותנו כלומר את חיפה והסביבה בהפתעה מוחלטת ראיתי הערב תמונות מקרית חיים המוצפת......וואוווווו מישהו מהאזור יכול לתת לנו תיאור מהקרות אותו באותו יום מימי?????

magy

New member
מחר

היום אני טבועה..........בהצפות........ כל המחזרים שלי , לא יכלו להגיע אליי בגלל השטפונות..... ונציה היתה למטה ברחוב......ואני במרפסת....הקשבתי לסרנדה....בפלאפון והבטתי במכוניות השוחות...... נו. מחר נקנה עוד אבוקדו.....

magy

New member
עם כל פיגוע נוסף..........אני

הולכת ונהרסת...................... המון בני נוער שם..........מבלים.......................... אני לא יכולה יותר.........

אני רואה את האמבולנסים

על הרכס ממול בדרכם אל בית החולים מזכיר לי את היום בו קרסו אולמי ורסאי כל הלילה זעקו צופרי האמבולנסים בכל הסביבה הגיעו מכל הארץ נשמעו בכביש תל אביב ירושלים ואחר כך שיירות של אמבולנסים בדרכם אל בית החולים היה מחזה מצמרר ומפחיד עכשיו כמויות קטנות יותר של אמבולנסים מטפטפים אחד אחד בדרך אל בית החולים

ברוך שובך פנטזיה ../images/Emo25.gif

ת´געגעתי נורא. תהיי לי בריאה.
מAני

נתיבה

New member
ברור שהפורום הזה חוזה את העתיד לקרו

-ת.הזכרנו את המשולש..וכיכר ציון..אז זהו שתדעו לכם..כאן זה העתיד בהיווצרותו. ובקפה ´נאווה´ ´שם התפוצצה המכונית שתיתי קפה פעמים רבות.!

magy

New member
ברוכה השבה , פנטזיה

לא יכולתי שלא לחשוב עלייך בלילה...לא ידעתי אם חזרת, לא ידעתי אם יש לך קרובי משפחה או מכרים באירוע......חיכיתי שתחזרי לכתוב....כדי לדעת מה קורה.

ברוכים הנמצאים מגי

חזרתי בלילה לא הייתי שם משתדלת לא להסתובב שם בכלל עדיין לא יודעת מי הנפגעים את הבקר התחלתי מוקדם מאד בטלפונים לחברים אבל עדיין לא יודעת כלום תודה בכל אופן ושנזכה לימים רגועים יותר

magy

New member
לחזור מחופשה, שבה שוכחים הכל

ולחטוף מכה כזו......שמשכיחה את כל החופשה..........

magy

New member
למרות שכיום זה מרוחק ממני

פיזית, זה המקום שבו גדלתי.....כל ילדותי ונעוריי....מכירה כל בניין וכל רחוב באזור.... האוטובוס עומד הרוס בדיוק מול בניין שעליו מוצב שלט המציין את זיכרם של הלוחמים על שיחרורה של חיפה במלחמת העצמאות...... בניין מפורסם מאד באזור.....בגלל שממנו נוהלו קרבות מרים על העיר.... זו הדרך מחיפה אל כל הצפון......אל הקריות.....(אליי), אל העמקים.... אל עכו-נהריה........ רחוב ראשי מאד....... האוטובוס הגיע משכונה אחרת בחיפה....נוה שאנן......ובהגיעו אל המקום נפגע.. וזה קורה אחריי אתמול במדרחוב, ואחרי הבוקר,,,,באליי סיני..... ושמעתי על עוד פיגוע בבקעה.....כנראה קטן.... ואם לזה לא קוראים "הורגים אותנו- מפוצצים אותנו- מחסלים אותנו" אז איך בדיוק קוראים לזה.......... ימים קשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני עושה משהו בימים האחרונים , שאני לא נוהגת לעשות מאז הייתי ילדה קטנה..... אני יושבת ובוכה............בלי הפסקה..........בלי שליטה....... עם כל טלפון שמגיע.......אני מתחילה לבכות........... לא מפחד......כמו מכאב על הקורבנות החפים מפשע......שלא ייראו אור יום ....

גל-עמית

New member
שלום לכולם......

...לבניין קראו: בניין "הנג´אדה". בניין זה שימש כמפקדת הכוחות הערביים ששלטו על העיר התחתית ועל המבואות לשכונה המרכזית ששמה: "הדר" . כפי שמגי ציינה, הבניין שולט על צומת הדרכים ביציאה המזרחית מחיפה לשכונות המזרחיות ולכוון הקריות (...וגם למגי...) וגם על הכניסה המזרחית לחיפה. המיקום בו בוצע הפיצוץ הינו כמאה מ´ לכוון הכניסה לשכונה מאד מאוכלסת וכתוצאה מהפיצוץ, הדרדר האוטובוס עד לצומת. מקום הארוע נראה היטב מחלון ביתי שנמצא על ההר מעל לואדי ובתחילתו. נקווה לימים טובים יותר.

גל-עמית

New member
בלהט הארועים והנסיבות......

...גם אני נסחפתי מעט וחלו כמה אי דיוקים בנתונים. להלן התיקונים: הבנין שהוזכר לא שימש כמפקדת הכוחות הערביים בעיר ("הנג´אדה"). הבניין הזה היה בניין שנכבש אמנם בידי כוחות ההגנה בעיר בדרך להשתלטות על העיר. בניין הנג´אדה, או שרידיו ליתר דיוק, שוכן כ- 150 מ´ מערבה משם ובניין זה חולש גם על "גשר רושמיה" או בעברית "ראש-מיה", שהמקביל החדש שלו הינו הגשר המוזכר בחדשות: "גשר גדוד 22". זה הגדוד (של חטיבת "כרמלי") שחייליו הם אלה שנלחמו על שיחרור העיר חיפה.

שקדי

New member
מכורה שלי ארץ נוי אביונה...........

למלכה אין בי למלך אין כתר רק אחת בעולם את שבחך אמרה וגנותך חרפתך כל היתר

נתיבה

New member
גם להם..אין וזו כל הבעיה..

שכבר דולקת כאן 80 שנה. לצערי הימין כנראה צודק..ואין לנו ארץ אחרת רק שעד שנבין שכך גם הם חושבים..יפלו הרבה קרבנות.! ובן גוריון הבין את זה יותר מהר מאיתנו ומהרבה מנהיגים.! היה לו אומץ לפרק את ´אנו אנו הפלמ"ח´ את הארגון הצבאי הלאומי, ואת מנהיגי לוחמי חרות ישראל הוא הכניס לכלא ג´למי בגלל שרצחו את המתווך.. הגנרל השוודי..בידיעתו..אגב.! שנאמר ההיסטוריה כבר איננה נוסטלגיה אפילו אבל היא פחות או יותר חוזרת.!

למעלה