כמו בסרט

• פותח הנושא nhyt
  • פורסם בתאריך

nhyt

New member
כמו בסרט../images/Emo28.gif

שבאים לארצות הברית המקומות המדוברים ביותר בדרך כלל זה ניו יורק, פלורידה,לוס אגלס,מיאמי,שאלו מקומות מהממים.אבל היומיים האחרונים ביקרתי בשני מקומות מהממים ביופיים .ניו פורט.וקאפ קוד(מדינת רוד איילנד) אני המום מעוצמת היופי ניו פורט עיירת קיט על חוף ים את העיר מייחדת הטירות הישנות משנת 1800 טירות של אנשים עשירים שהפכו את הטירות שלהם למוזאונים,הטירות יושבות על חוף הים פסלים ועבודת גננות שקשה לתאר ,והבניה כמו תיפאורה של סרט וזו ההרגשה באמת כאילו נוסעים ומה שאתה רואה זה תיפאורה הבתים והרחובות כל כך יפים,כמו ציור,מסעדות דגים ,ובשרים וייכטות מהממות .קאפ קוד הבית של קנדי לפי הסיפורים שם נחת קולומבוס,עיר חוף מהממת כל הבתים בתוך יערות ואגמים אני בטוח שמי שגר שם אין לו סיכוי להיות חולה מתעוררים על הבוקר ומה שרואים זה מים ועצים,ונוף עוצר נשימה . הלוואי עלי ,אמריקה עולם אחר .והמקומות האלו ביכלל.

קשכפית

New member
אני רוצה לראות תמונות של המקומות

שעליהם אתה מספר. אני חולה על טיולים.

קשכפית

New member
מחכה

רוצה תמונה של כל מקום + הסבר. יאללה שיצא לנו משהוא מזה ששלחנו אותך לטייל בעולם

nhyt

New member
כן עובד

נחשו מי אני ?אף פעם לא תדעו .אורלנדו יוניברסל וורלד ,צרלי צאפלין אני פשוט התפקעתי מצחוק מהאיש ,וכאן מדובר בשחקן אז תארו לכם כמה מצחיק היה האיש האמיתי.הסורק לא כל כך בסדר המשך יבא.

nhyt

New member
הבית הלבן

לא כמו שאתם חושבים! ראיתי בתים הרבה יותר יפים. בטלויזיה זה נראה מרשים אבל במציאות הוא כזה קטן!

קשכפית

New member
אביר הלילה ../images/Emo106.gif

תודה על התמונות, הבית הלבן סתם... צ´ארלי צ´אפלין אכן היה ענק!!! אבל אני רציתי תמונות של המקומות שסיפרת קודם.. הבתים על שפת המים.. וכל זה - לא רוצה בניינים וכאלה.. רוצה בטבע דברים חלומיים כאלה שאין מצב שיהיה לי פעם צ´אנס לגור כך.. לצערי. יאללה מחכה תתקן את הסורק, מה הוא בכלל מתקלקל בדיוק כשצרכים אותו קשכה

nhyt

New member
מבטיח מקיים../images/Emo122.gif

חמודה בהמשך יש את התמונות במצלמה ברגע שאני יפתח אני ישלח,אתמול פיספסתי נוף מהמם ,נסעתי לקונסוליה בבוסטון לסידורים ניפגשתי עם דוברי עיברית ונהנתי מכל מילה.בבוסטון יש קהילה יהודית גדולה אז יש שם חנות כשרה שמספקת מוצרים מהארץ 9% של טרה נס קפה דברים של עלית ועוד ,וגם את מסעדת "רמי" בחור שירד ליפני עשרים שנה ופתח פלפל ושוורמה היה טובבבבב כמו בקריז רק שהפעם פלפל,חזרנו עייפים אך מרוצים בדרך חזרה החל לרדת שלג בתקופה הזאת העצים בשלכת והלבן של השלג נתפס על העצים והמראה היה מהמם ,ואני יצאתי בלי מצלמה אז מהיום והלאה אין לזוז בלי מצלמה

קשכפית

New member
התמכרת למצלמה ?? ../images/Emo8.gif

אני אחכה בסבלנות לתמונות ולהסברים בצידם! שבת שלום

קונרד

New member
גמני היתי בקייפ קוד

ארבעה ימים לפני שנתיים ועודמט חצי. יפה ופסטורלי אבל שקט ברמות מפחידות. יש משהו קריפי בשלווה מו]רזת. אתמול, אם כבר בנושא היתי חה"צ אצל אמא שלי, והשקט (אם יורשה לי גוון של דרמטיות- הדממה) היתה לי משונה וזרה.

nhyt

New member
נכון

שקט זה דבר מפחיד ,אבל האנשים שם גרים והם רגילים לשקט הזה ,גם אני משתגע במקומות כאל ואני רגיל לרעש ובלגןוצפיפות חיים לא קלים יש לנו ,כנראה שמה שצריך זה להפרד מהרעש מהבלגן והמילחמות שיש בנפשנו ,מי יודע אולי אחר כך נהנה עד הסוף מהיופי הזה.

nhyt

New member
תלווה לי../images/Emo7.gif

תלווה לי עד ה 28 (בצחוק)מצלמה דיגיטלית עולה 600 $ שבנתיים אין לי נתחיל לעבוד הדברים יסתדרו .עד אז בשיטה הישנה.

קשכפית

New member
באופן אירוני מצאת ממי לבקש הלוואה..

מטייגר, לא יודעת אם לבכות או לצחוק... בכל אופן דיגיטלית זה עסק יקר, בארץ כמו שאתה מבין הרבה יותר יקר. לגבי השקט - אני צריכה לחלוק על מה שקונרד כתבה בנוגע לשקט.. אני דווקא מתחברת לשקט, גדלתי בערד, והיה ים של שקט!! ואהבתי, וזה נתן לי השארה לשקט פנימי, דווקא חסר לי השקט הזה של המדבר. אני מוצאת קסם במקומות שקטים, והמקום (קיפ קוד) שתארת קוסם לי עד מאוד. קשכה

למעלה