כמו בובה על חוט.......

may may.

New member
כמו בובה על חוט.......

היא נישאה לו בצעירותה. ילדה לו 3 ילדים. וכל מה שרצתה זה רק לחיות. אבל הוא... החליט מה לקנות לאכול, מה לקנות לבית, מה היא תלבש לעבודה, איזה חברות יהיו לה, איזה תחתונים היא תלבש באותו יום לעבודה... ועוד.. ואז הוא התפרץ... לקחו אותה וילדיה למקלט לנשים מוכות... היא שרדה שם... עכשיו מנסה לחיות מחדש בלעדיו... עם קשיים לא מעטים... הוא מצידו ממשיך גם מרחוק לשלוט בה... וכשהיא דיברה על גירושים... הוא החל לחזר אחריה... לשלוח פרחים, לקנות מתנות, לקרוא לה בשמות חיבה.. ועכשיו... היא מבולבלת... מנסה להשתלט על הרגש... מנסה לתת לשכל הישר להוביל אותה.. מה היתם מייעצים לה? (סיפור אמיתי, היא מבקשת עזרה)

אז ככה......לדעתי

לא נראה לי כל העסק הזה. גבר כזה שטלתן,לא ישתפר .וגם אם כן אז המרחק ארוך ארוך והשיפור לא יהיה מי יודע מה. מעון לנשים מוכות??? נו....אז יש עדיין על מה לדבר?? פרחים,מתנות יאאלה יאאלה... איפה הוא היה עד עכשיו??. כשהחרב מונחת על צאוורו אז הוא חוזר בתשובה??? כן, הגרושין היא כמו חרב על צאוורו, כי הוא עומד לאבד שליטה עליה!!. הוא ינסה הכל!! זו דעתי(אם מישהו שואל לעצתי). חיים מתוקים לכולם ניב

אורית 1

New member
לברוח מהר

כמה שיותר מהר, וכמה שיותר רחוק עץ עקום לא מתיישר לעולם

tairon

New member
עם כל הכבוד

לחינפונים ולחיזורים שלו אני הייתי אומר לה להמשיך ללכת הלאה ולא להביט לאחור כי אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים ההתנהגות שלו הוא דבר שמצוי בתוכו... והיא חייבת לעצמה לילדיה את הבטחון של חיים ללא אלימות... טאי

אנושית~

New member
למענך ולמען ילדיך

לא מבינה איזה רגש עוד נשאר אחרי כל מה שאת מתארת כאן למרות שיבטיח לך הרים וגבעות ברגע שתשוב להיות שלו הוא ימשיך להתנהג בך כבובה על חוט ..לכן עצתי לך אשה יקרה ..לא להשבר להיות חזקה לראות את הצד היפה בלעדיו כשאת יכולה להיות אדון לעצמך ללא פחד .. להוציא אותו מחייך ומהר .. זו דעתי ... בהצלחה .. שבת שלום לכולם

nili02

New member
לא לעשות משהו העלול לפגוע בה

היא לא צריכה לחזור ולא לעשות דבר אשר לא מתאים לה, אבל הוא יכול להצטרף לתנועה בשם: גבריות חדשה ולהפגש עם קבוצת אנשים כמוהו. שם יוכל לקבל את היחס והטיפול המתאים ואולי, אם לא למערכת היחסים הזו אולי למערכות היחסים הבאות שלוץ נילי

bondi4

New member
אל תאמיני לו.....

הוא... לא ישתנה. הוא יחזור לסורו..... השליטה שלו תשמיך... אל תאמיני לו!!! גם לי הובטחו הבטחות מכאן ועד להודעה חדשה... אבל אנשים חכמים (באמת יודעי דבר) הזהירו אותי !!! הם משתנים לכמה חודשים וחוזרים לסורם. זה עצוב אבל ככה זה.

למעלה