כמו אתמול

כמו אתמול

רק היום יום צארמנדר צרמיליון וצאריזארד אני מצרף את צאריזארד וחברים:)

Light woman

New member
עובדות~^^~

1. צ'רמנדר הוא אחד משלושת הפוקימונים ההתחלתיים. 2. צ'רמנדר ניצל על ידי אש מהתקפת ספירו ומגשם. 3. הוא התפתח לצ'רמיליון בפרק שלא זכור לי, ואז התחיל לא להקשיב לאש. 4. בפרק עם ארודקטייל הוא נעלב מארודקטייל והתפתח לצ'אריזרד, ואז ניצח את ארודקטייל והחליט לא להקשיב לאש אף פעם. 5. בגללו אש הפסיד בליגה אחרי שלא הסכים להלחם נגד פיקאצ'ו והלך לישון. 6. הוא החליט להקשיב לאש אחרי שאש הציל אותו ממוות מקיפאון ע"י פולירט. 7. הוא נקם וניצח את הפולירט הזה. 8. הוא עזב את אש בעמק הדרקונים שם איכשהו הוא צלל במים ולא מת ולהבת הזנב שלו לא נכבתה. 9. הוא החליט להישאר שם אחרי שראה שיש שם צ'אריזרדים הרבה יותר חזקים ממנו. 10. הוא לא ידע לעוף עם אש על הגב שלו ולכן קיפץ כל הדרך לשם. 11. הוא חזר לאש ועזב אותו שוב בסקט השלישי לעזור לו נגד אנטיי. 12. אש היה ממש דפוק שהוא ויתר עליו, ואני באמת לא מאשימה את צ'ארי שרצה לעזוב את הדפוק.

ועובדות לא רשמיות

במעבר מצארמנדר לצרמיליון צארמנדר סבל ממניה דיפרסיה קלה והתנכר לאש עד היותו צריאזארד גם בהיותו צאריזארד התנכר לאש עד הקרב עם בלין שבו לראשונה הקשיב לאש

Unlucky Boy

New member
עוד עובדה

לפני שצ'רמנדר הצטרף לאש הוא היה שייך למאמן בשם דמיאן שלא רצה אותו כי הוא לא ניצח בשום קרב.

Houndour

New member
עוד עובדה על צ'רמנדר

הוא הפוקימון הכי חמוד שיש!!
אה זה לא עובדה
? לא חשוב...

hydro pump

New member
../images/Emo58.gif

צ'אריזרד חזר פעם נוספת בקרב מול קלייר, וכן בליגת ג'וטו, בה נלחם נגד בלייזיקן (מי שהוציא שני מפגר). לשושלת צ'ארמנדר גמכן יש את סט מתקפות האש הטוב ביותר. מידע "משחקי" על צ'ארמנר: אבולוציה: צ'ארמנדר LV16>צ'ארמיליון LV36>צ'אריזרד בRED ןBLUE ניתן לבחור אותו בין הסטארטרים, ובYELLOW ניתן לקבלו לאחר זכייה בתג אחד. צ'ארמנדר האנימאי התחיל את שושלת פוקימון-האש-החמוד-והתמים, והיה הסטארטר הראשון שהתפתח, והסטארטר היחידי עד כה שהגיע לצורתו האחרונה.

hydro pump

New member
ולא ראיתי פה אף תמונה של צ'ארמיליון

אהה ועוד משהו... צ'אריזרד הוא הפוקימון השלישי המפורסם ביותר

hydro pump

New member
נצל"ש קטן ביותר

מישהו שם לב לפיגור בפוקדקס בPOKEMON.COM? בגלל שבRS אי אפשר להחליף עם הגרסאות הישנות, הם "העלימו" את כל הפוקימונים שלא ניתן להשיג גרסאות החדשות ומצפים מאיתנו ששכחנו מהם.....

Houndour

New member
צ'רמליון הוא היצור הנהדר, אמצע הדרך

בין צ'רמנדר המפקד לבין צ'ריזארד החיה! אה ולצ'ריזארד יש את הקטע הנוסטלגי בו הוא צולל עם מגמר אל תוך הר הגעש המהביל! זה ענק!

נו אני רוצה עוד תמונות

אגב כל מי שמעוניין בפתיח של הסידרה או בפרסומת של הסידרה בערוץ 6 שיגיד לי יש לי אותן

למעלה