=*=*=*כמו אוהבים
=*=*=*=

=*=*=*כמו אוהבים../images/Emo99.gif=*=*=*=

היום יצא הסינגל "כמו אוהבים" מתוך הדיסק המקסים הזה של הראל. ככל הניראה זה יהיה הסינגל האחרון... והראל יתחיל לעבוד על דיסק חדש
שיר מרגש,מדהים... מה השורה האהובה עליכם בשיר
מה אתם חושבים על הביצוע של הראל
אתם חושבים ש"כמו אוהבים"יצליח כסינגל
מה דעתכם על הלחן
איזה שיר אתם הייתם רוצים שהראל יוציא בתור סינגל
לסינגל המדהים הזה... יש לי הרגשה שהוא יצליח, עוד מעט הוא יתחיל להיכנס למצעדים-וחייבים להצביע מלא מלא כי זה הסינגל האחרון מהדיסק הזה

באמת שיר מהמם

השורה-"והזמן שעבר כולו היה בעצם חלום שנשבר כמו גל על המזח הקר" לחן-מדהים ומרגש,כמו שאמרת. אני הייתי רוצה את "כמו אוהבים",ואם לא הוא,אז "שאני"

שאני שיר מדהים!

כך מיוחד.. חבל שהוא לא הוציא אותו.. אולי היה מוזר לשמוע את התפילה הקטנה הזו בהתחלה ברדיו (שבתחילתה שיר חח) אבל השיר פשוט מדהים..אני גם אוהבת את הקול שלו שם..יש לו קול שונה כזה..

באמתתתתתתתתתת?יאאא

לא ידעתי שיצאא!! תקשיבו תפוצצו תמצעדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאז אמצע הלילה לא היה לו הצלחה מסחררת במצעדים

1 shiran 1

New member
אכן שיר יפה חברה שלי ציירה לזה ציור

חחח יצא יפה מה השורה האהובה עליכם בשיר?הפזמון מה אתם חושבים על הביצוע של הראל?כרגיל מדהים אתם חושבים ש"כמו אוהבים"יצליח כסינגל?מקווה מה דעתכם על הלחן?שקט ונעים חחח איזה שיר אתם הייתם רוצים שהראל יוציא בתור סינגל?אני יודעת שזה דכאוני אבל "מה תבקשי"

אההה אין לי אוהת על המחשב יש לי

תמונות הם ההורים שלו ודודה שלו רחל ניראה לי מכירים אותה.?

כמו אוהבים

מה השורה האהובה עליכם בשיר? אמת זה קשה לבחור אבל אם כבר אז "והזמן שעבר כולו היה בעצם חלום שנשבר " מה אתם חושבים על הביצוע של הראל ?מושלם! אתם חושבים ש"כמו אוהבים"יצליח כסינגל ? יש לי הרגשה מאוד טובה לגבי הסינגל הזה,לדעתי הוא יצליח מאוד. מה דעתכם על הלחן? נעים,ומקסים ביותר. איזה שיר אתם הייתם רוצים שהראל יוציא בתור סינגל? "הדרך הביתה" או "את" אבל אם אפשר גם את "שאני" חח

יובלוש2

New member
תשובות!

מה השורה האהובה עליכם בשיר? "כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף..." מה אתם חושבים על הביצוע של הראל? מרגש מאודד אתם חושבים ש"כמו אוהבים"יצליח כסינגל? כןן ברור מה דעתכם על הלחן? מדהים איזה שיר אתם הייתם רוצים שהראל יוציא בתור סינגל? "את"

באמת שיר יפה

אני אוהב את הפזמון "כמו אוהבים בשקיעה כך יצאנו....................... וחולמים על שמיים סוף העולם..."

למעלה