כמות אומגה 3

כמות אומגה 3

יש לי כדורי ג'ל של אומגה 3 של אומגהלייף/נוטרילייף כתוב על המיכל: כל כמוסה כזו מכילה 690 מ"ג. הילדה בת 6 שוקלת 18 ק"ג, כמה צריך לתת סה"כ? כמה זמן ניתן לראות תוצאות - השפעה?

עוד כתוב על הקופסא

כל כמוסה 1353 מ"ג ובתוכה 1000 מ"ג שמן דגי מי מעמקים קרים המכילים 69% (690 מ"ג) אומגה 3. בקיצור כמה לתת?

guybz

New member
באומגה לייף יש 600 מ"ג חומר פעיל

ליתר דיוק נדמה לי 601. את צריכה להחשיב אך ורק את ה EPA ו DHA ולא את כל האומגה 3. ה 690 אומגה 3 זו הטעיה מכוונת לגרום לך לחשוב שיש "יותר". שוב- מה שמענין אותך בשביל טיפול במחסור אומגה 3 זה אך ורק EPA ו DHA לילדה PDD במשקל 18 ק"ג המינון שבו ניתן לראות אפקט של שיפור תקשורת הוא בין 0.9 ל 1.8 גרם חומר פעיל. כלומר בין 1.5 ל 3 קפסולות ביום. כלומר הייתי מתחיל ב 1 ועולה בהדרגה ל 3 ומחכה שבועות מספר על 3 ואז מחליט אם לעלות הלאה. לדעתי עליך לחכות שבועות לפני שתראי השפעה משמעותית אם כי היו הורים שדיווחו על השפעה מיידית, אבל השפעה מיידית עשויה להיות אפקט פלצבו או חלק מהתנודות הרגילות של ילדים בספקטרום. בכל מקרה- סבלנות והתמדה! שימי לב למרכיבי תזונה נוספים- המנעות מסוכר עמילן גלוטן והרבה חלבון מהחי וירקות (זו ההמלצה שלי לפחות) בהצלחה! גיא

למעלה