כמה?

Sprite

New member
כמה?

בכמה אנשים פגעתם? אתם מרגישים רע על כל אדם שפגעתם בו? רונה

black soul

New member
שאלה טובה...

אני מרגישה שפגעתי בהמון אנשים. אני אחת שלא מרבה לדבר... אבל כשאני מדברת, אני יכולה לומר דברים מאוד פוגעים.. וכן ברוב הפעמים אני פשוט מעדיפה לשתוק. וכן, אני מרגישה מאוד רע כשאני פוגעת במישהו.. אני יכולה לחשוב על זה שבוע שלם, ובאותו זמן גם להרגיש חרא עם עצמי. black soul

MOR@N

New member
חחחחחחח

בכלל לא מרגישה רע ופגעתי בהרבה מה לעשות אני לצערי כי זאת תכונה מגעילה נולדתי נקמנית מאוד אם מישהו מוציע מילה לא במקום אני נוקמת בוא איפה שהכי כואב אני יודעת שזה לא טוב אבל ניסיתי להגמל ולא יצא

ערנני

New member
נני זה בשבילך

נני מתוקה החלטתי שאין לי כל כך על מה להגיב כי את כל מה שהיה לי כבר אמרתי לך בשיחה שלנו אז אל תהיי מוטרדת את לא כל כך רעה............ ואני מאמין שאת תשלטי על כל הרגשות הנקמנות שלך בסופו של דבר ביי

flowr..

New member
אני גם

נוקמת במי שפוגע בי, אבל רק במי שפוגע בי, אני משתדלת לא לפגוע באנשים שלא עשו לי כלום, אז אני מרגישה רע. ובקשר לאנשים שפגעו בי ואני נוקמת בהם- דווקא מאנשים שבכוונה מנסים לפגוע בי, אני לא נפגעת ולא איכפת לי, אבל מאנשים שבאקראי פוגעים בי, בלי שהם מתכוונים אפילו, מזה אני הכי נפגעת. גם לכם זה קורה?

PsiChO

New member
תיאוריית הקשר! (חשוב לקרוא)

פסיכי הוא מאמין אדוק בתיאוריות קשר למיניהן. הוא מאמין שאכן הייתה קנוניה לרצוח את הנשיא קנדי. הוא מאמין שאכן הייתה קנוניה בפרשת רוזוול. הוא מאמין שאכן הייתה קנוניה בפרשת ווטרגייט (ניקסון). כעת פסיכי מאמין שהוא עלה על תיאוריית קשר נוספת, על קנוניה שכמותה לא נשמעה מאז פרשת הביסלי קטשופ המגעיל. פסיכי מאמין שהוא עלה על קנונייה לפרק את פורום התיכוניסטים מנשקו כפורום הטוב ביותר לבני הנוער. הרי תחשבו על זה, בבת אחת, מיליון אנשים חדשים מגיעים לפורום, כאשר כל אחד משאיר הודעות סתמיות יותר ועם יותר שגיעות קתיב מהשני. אם זה היה קורה אחד אחד פסיכי עוד היה איכשהו מבין, אבל כאשר חמישה עשר אנשים חדשים ב24 שעות מגיעים ומשיאיםר הודעות סתמיות הפסיכי מתחיל לחשוש. הפסיכי חושש שבני הרשע אכן ישתלטו על פורום נכבד זה, ויורידו אותו מגדולתו. האם אתם חושבים שפסיכי צודק בתיאוריית הקשר שלו? האם אתם חושביםש אכן עומד כוח יותר גדול מעבר לכל ההודעות הסתמיות והחסרות כל פשר? פסיכי מבקש את תגובתכם... הוא רוצה לדעת אם האבחנה שלו היא אכן מדוייקת. ואם היא כן מדוייקת. מה ניתן לעשות על מנת להפסיק את ההתקפה חסרת הרחמים הזאת על פורומינו האהוב. תודה רבה פסיכי*חוש חש הבלש

PsiChO

New member
אל תיכנסו - תיכסנו להודעה הרשית בעלת אותו כותרת - טעות שלי

poosi cat

New member
?????????

מה???????? איזה מזל שאני לא מכירה אותך. בטח אין בכלל הרבה אנשים שמכירים אותך באמת, נכון? בגלל זה אתה כל כך הרבה בנט - כי אין לך הרבה אנשים להיות אתם? אתה בכת השטן או משהוא?

הממ...

אני לא נוטה לפגוע באנשים, בתור היפית מוצהרת ( :) ) אני דוגלת באהבה בלה בלה בלה. לפי דעתי הבנאדם האחרון שפגעתי בו היה החברה הכי טובה שלי, שני, כי הפצתי שהיא עושה מסיבה כי בהתחלה חשבנו שהיא עושה מסיבה ואז כל העולם תכנן לבוא אליה (כי אצלי יחצנות זה פאקינ` יחצנות), והיא התעצבנה שהפצתי שהיא עושה מסיבה וזהו, והתנצלתי בפניה. אני שונאת לפגוע באנשים, ומרגישה נורא רע אם אני פוגעת בהם, אפילו אם יש לי סלידה מהם...

למעלה