כמה 7 מה 7 מה כמה???

ronanit

New member
כמה 7 מה 7 מה כמה???

אז זהו... כמה??? כמה קלוריות מותר / צריכה לצרוך ביום על מנת לרדת במשקל?? מה הנתונים שצריכה לבדוק.. נמאס לי מהתפריט של הדיאטנית, ולא בא לי לשלם שוב כסף.. רוצה ויכולה לבנות תפריט לבד.. רק לא יודעת כמה קלוריות צריך להכיל ביום.. ואיך החלוקה.. אשמח לבינתכן.. תודה

ליאת 0212

New member
מה הבעיה?

את לא יודעת כמה קלוריות יש בתפריט של הדיאטנית? כי את אמורה, לא? אם לא, אני הייתי הולכת על 1500 קלוריות, או יותר פשוט- לוקחת את התפריט של הדיאטנית ופשוט מחליפה פריט בפריט. נגיד אם יש לך שם 2 פרוסות לחם בבוקר, 2 פרוסות בערב ובצהרים תפו"א, הייתי מחליפה את הפחממות האלה בפחממות אחרות. היום בכל אתר יש את אבות המזון ותחליפיהם. רוצה להעלות את התפריט וניתן לך רעיונות?

ronanit

New member
זהו שזכרתי אותו בעלפה..

אין לי אותו כתוב.. דוגמא לתפריט בוקר 1/2 כוס ברנפלקס/אולברן = דנונה / 1/2 כוס חלב ביניים - 2 פרוסות לחם שיפון קל + 2 כפות גבינה/2פרוסות פסטרמה לייט/1 פרוסת גבינה צהובה +ירקות טריים צהרים - הפרדת אבות המזון (שונאת) 2 טבעול לייט/1 חזה עוף בגריל/טפלון/ רבע עוף +ירקות טריים או מאודים + 2 כפות טחינה 2 כוסות פסטה/ 2 כוסות אורז + ירקות מאודים - טריים + כפות טחינה ביניים - מעדן לייט / 2 מנות פרי ערב - ביצה 2 פרוסות לחם קל 2 כפות גבינה / קוטג/ טונה ירקות לילה - חטיף עד 100 קלוריות - מיני חלבה לייט, קרמבו, מקופלת.. וזהו..
תודה

ליאת 0212

New member
אתפנה להתעמק בזה אח"כ, אבל

דבר אחד לא ברור לי- מה הקטע להפריד פחממות וחלבונים רק בארוחת צהרים? למה בארוחת בוקר זה כן בסדר לשלב? לאדעת, נראה לי מוזר... חוצמיזה, לדעתי אם את אוכלת בצהרים חלבון+ירקות, תאכלי בערב את הפסטה+ירקות, למשל. ככה פעם שרון שיאצו (מכירה?) הציעה לי.

hartzitzit

New member
לוותר על הפחמימות בצהרים

גורם לי להיות הרבה פחות עייפה אחרי הארוחה. אני מתרכזת בחלבונים וירקות בארוחת צהרים כבר שנים, בלי קשר לדיאטה. שמתי לב שאם אני אוכלת פחמימות בצהרים, אחרי הארוחה אני ממש נרדמת. בלי הפחמימות, אני מרגישה הרבה יותר עירנית. חבר בעבודה ניסה את זה וגם עליו זה השפיע נפלא. אני לא יודעת להסביר למה זה קורה דווקא בצהרים ולא בשעות אחרות. אולי בגלל שמדובר בארוחה יחסית גדולה. בכל מקרה - עלי זה עובד.

ronanit

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif

בגלל שלא קיבלתי תשובה.. אני מנסה שוב... כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי לרדת במשקל..

hartzitzit

New member
זה תלוי בכמה גורמים

מה המשקל שלך עכשיו, כמה את צורכת ביום עכשיו, מה אורך החיים שלך, כמה ספורט את עושה וכו. בהערכה גסה - אני חושבת (אני ממש לא מומחית) שאם תצרכי משהו באיזור 1500 קלוריות ליום תרדי לאט ובטוח. בכל מקרה - לא מומלץ לצרוך פחות מ -1000 קלוריות ליום.

למעלה