כמה תרופות לקנות????

כמה תרופות לקנות????

פעם ראשונה (ואחרונה בעז"ה!!!!) IVF ויוצא שמעקב ראשון יהיה ביום שישי (אחרי חמישה ימים של גונאל)
בגלל שמניחה שעד שיתקשרו אלי עם הוראות כל בתי המרקחת של הקופה כבר יהיו סגורים אני רוצה לקנות כבר היום את התרופות לשישי-שבת
חוץ מגונאל שאיתו אני כבר מסתדרת ומכירה את המינונים שנותנים לי (כמובן שאקנה קצת יותר כדי לא להתקע...)
יש לי במרשם מונופור - 6 חבילות של 600
וגם ציטרוטייד - 7 חבילות של 0.25
וגם אוביטרל - שאיתו אני מניחה שאפשר לחכות....

אז מנסיונכן (כי לא עונים במרפאה כמובן...) - ימים 6-7 של הסבב ----> איזה כמויות לקנות?

(כמובן שמעדיפה לקנות קצת יותר אבל בגלל שיש לי השתתפות נמוכה של הקופה לא רוצה סתם לקנות את כל מה שכתוב אם אין בזה באמת צורך....)

נושקית3

New member
תוצאןת ivf

אני לא יודעת באיזה קופה את. אבל אני במכבי ועשחתי מעקב זקיקים ובדיקת דם ביום שישי ( יום 3 למחזור) אז עשיתי ביגאל אלון 96 תל אביב. בדיקות דם משעה 8:00 ואולטראסאונד משעה 9:00 . אזכשעושים בדיקות דם ל ivf הם מדביקים על מבחנות דחוף. אולטראסאונד זה במקום. בדיקות דם קיבלתי תוצאות ב 12:00 . שלחתי למרפאה והתקשרו אלי מידית. בתי המרקחת עד שעה 14:00 בערך אז את אמורה להספיק. לגבי מה לקנות?

קשה לי להגיד. .לי אמרו צטרוטייד ועצכן גם מנופר (אני ביום מחזור 8 ) אז מנופר לא קניתי עדיין כי אולי לא אצטרך אז אני

מחכה שיתננו לי הוראות נוספות.

acka

New member
מה רשום לך בהוראות?

האם כתוב כמה מנופור תהיי צריכה להזריק ביום?
תכפילי את זה בערך ב3-4 ליתר בטחון ותקני.
צטרוטייד בדרך כלל משתמשים אחד ליום ולפעמים 2 ליום בסוף.
אז שוב הייתי קונה 3-4 ליתר בטחון.
אוביטרל תקני הרי גם ככה בסוף,אז אפשר כבר.

למעלה