.....כמה תמונות
Y yariv t New member 15/12/03 #8 מישהו יודע מה עתיד להיות עם..... השטח אחרי מתחם הטכסטיל? אני מתכוון לשטח שהוסב למגרש חנייה ישנה תכנית לבנייה באיזור הזה? חבל שזה ישאר מגרש חנייה
מישהו יודע מה עתיד להיות עם..... השטח אחרי מתחם הטכסטיל? אני מתכוון לשטח שהוסב למגרש חנייה ישנה תכנית לבנייה באיזור הזה? חבל שזה ישאר מגרש חנייה
D DerBleistift New member 16/12/03 #12 איפה? אינני מבין על מה אתה מדבר "אחרי מתחם הטכסטיל" זה קצת לא מדוייק... אחרי מאיזה כיוון? צפון-דרום-מזרח-מערב?!
איפה? אינני מבין על מה אתה מדבר "אחרי מתחם הטכסטיל" זה קצת לא מדוייק... אחרי מאיזה כיוון? צפון-דרום-מזרח-מערב?!
ש שי חלצי New member 16/12/03 #10 מהו הבניין שנמצא שם בבניה ומוסתר חלקית ע"י הגשר? לאיזה גובה הוא עתיד להגיע?
A asaf2000 New member 16/12/03 #9 חבל שלא צילמת את הכניסה למנהרה שמובילה ל"שער העיר" ראיתי שכבר סללו שם כביש.
K kyle New member 17/12/03 #14 באמת חבל.../images/Emo13.gif בכלל, סדרת תמונות של אזור הכניסה (כן, ליאור, אני יודע שיש בסס"ק ).
D DerBleistift New member 18/12/03 #15 קייל!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif אבל יש צילומים כאלה בסס"ק!!!!!!!!!!!!!!!