את הוזה
D Demolition Romance New member 30/10/07 #62 די להזות ../images/Emo11.gif פפ ברור שהיא פה. טוב נו, לא פה. בחדר ליד מתקלחת. בגללכם אני לא יכולה להיות איתה שם <_<
די להזות ../images/Emo11.gif פפ ברור שהיא פה. טוב נו, לא פה. בחדר ליד מתקלחת. בגללכם אני לא יכולה להיות איתה שם <_<
מ מגרש השוודים New member 30/10/07 #63 כנראה היא ברחה לך מהחלון../images/Emo98.gif כי היא פה אצלי ודי רטובה באמת (לאו דווקא בגלל המקלחת..:|:| )
כנראה היא ברחה לך מהחלון../images/Emo98.gif כי היא פה אצלי ודי רטובה באמת (לאו דווקא בגלל המקלחת..:|:| )
T The Phantom Agony New member 30/10/07 #65 היא אצלי והיא מאכילה אותי בשוקולד../images/Emo99.gif בלבוש מינימלי
P phrizer New member 30/10/07 #67 ../images/Emo6.gif לקחת משהו?? היא, איימי לי וטאריה טורונן יושבות פה על המיטה שלי מאחוריי בלבוש מינימאלי.. אבל טאריה איזה 30 ס"מ מעל האדמה ויש עננים כחולים וסגולים מאחורייה ולשארון יש כנפיים כתומות ואיימי מחייכת שזה הכי מוזר
../images/Emo6.gif לקחת משהו?? היא, איימי לי וטאריה טורונן יושבות פה על המיטה שלי מאחוריי בלבוש מינימאלי.. אבל טאריה איזה 30 ס"מ מעל האדמה ויש עננים כחולים וסגולים מאחורייה ולשארון יש כנפיים כתומות ואיימי מחייכת שזה הכי מוזר
T The Phantom Agony New member 31/10/07 #69 לא את לא ]: אולי את עייפה קצת וחושבת שאני עלע אבל בעצם אני טל ואני גם לא נקבה]: