כמה תמונות מהשבת...

יוכי68

New member
כמה תמונות מהשבת...

כל הזמן רציתי לנסות את הפודינג וניל זה שארוז בשקית נייר וכתוב עליו: פודינג וניל לבישול. לא ידעתי מה טיבו ומה טעמו ומסתבר לי לאחר הכנה כי הדבר דומה מאוד לדני וניל ממעדני הילדים האהובים. המרקם מזכיר מאוד מלבי ויש שאוהבים ויש שסולדים מהמרקם הרכרוכי הזה. אני אהבתי......לדעתי ניתן לשפר ולהוסיף טעמים לפודינג כמו פירות מרוסקים או שמנת מתוקה והטעם יהיה מעודן יותר.........סה"כ מאוד קל להכין והתוצאה נראית יפה לעין וטעימה. הכנתי בצק פריך בסיסי , אפיתי מלאתי בקרם המבושל ועיטרתי בקליק.

חנהפ

Active member
אני משתמשת בפודינג הזה להסמיך מרק פירות

ובקיץ כמעט כל שבוע יש,מהפירות הרכים, משתמשת בסוכרה לוז כך שזה אפילו לא משמין כל כך (מתבלת בוניל,מקל קינמון ופרוסת לימון עם קליפה)

cial 1

New member
ואני אכלתי אותה בגול ממנו? יוכילה הכנתי

ממנו לעוגת הגבינה והעוגה הלכה לפח כי הוא וגם השקר של אתר שנתן לגבי החום של התנור נאמר לתת חום גבוה ואז להנמיך ושוב לפני סוף האפיה עוד לחזור עם חום גבוהה מדובר בחום של 210 ואניהאמנתי אוי זו שיטה חדשה והפודיגנ בישול כי לא היה לי הרגיל לא נורא אסור להאמין לכול מתכון אלה לחברים עם ניסיון חום עוגת גבינה באפיה רק 180 מעלות לא לשום משקים נכון להשאיר אותה עוד קצת בתנור ותו..... עכשיו האמריקאים ובכלל בעולם עם המשחק של תבנית תחת תבנית על הצים הרותחים לי עשה קצר? הלאה הפטנט הזה מיועד לתת הברקה לעוגת ולהיות חלקה זו בדיקה של שפים גדולים והלאה מי צריך הברקה או החלקה הרי אני נותנת מילוי מעל וזיגוג אז מי פה צודק הכול בלבלה ועוד דגש לך מיוחד יוכילה לא הגבת לי על הפופים לתחרות? שם מתכון לעוגת גבינה נטו והיא עם הרכב שונה שלי- עכשיו אם רוצים להכין אותה כדי להגיש חתיכה עוגת גבינה אז בת התבנית תחת תבנית נכון יש כול בים עוד לתת לה התיצבות קצת יותר מאשר ללא אבל זה מיועד להבריק את העוגה שאר הטיפים עוזרים קצת אבל לא מחייב קבלי לדוגמה אני צריחה לאפות את העוגה ואז ממה אני קורצת? חתיכות עם היד כמו במתכון אז פה הכול אומר דרשני ושאלני? ערב טוב לך

יוכי68

New member
חני, בוודאי שהגבתי לך על הפופים המדהימים

שהכנת ואפילו הדגשתי שתוסיפי אותם לתחרות.......את פשוט מדהימה.....ממש מגרה ושווה להכין לילדים וגם לי .......חחחחח

cial 1

New member
יוכלה הגבת נכון לא על המתכון לתחרות?

הגבת לי על התמונה של הצעתי אבל על המכון כול המרכיבים בו משו לעוגת גבינה עשירה וטובה כמובן קצת שונה לא הרבה מהאחרות בעולם אבל שונה במקום שמנת חמוצה שמנת מתוקה נו לא נורא ערב טוב אני פ עכשיו קצת משלמת חוב חמוד למי שרוצה מתכונים מרוקאי ישרלי אשכנזי ממש כך הכנתי אצל הבן עוגות גבינה עם בצק כרוך רק ארבעה פעולות יש לו מזגן הכי הכי אבל אמר לי אמא הית חם בכול זאת והוא צחק העיקר נהנים בעולם נשבעת לך שאני נותנת עצה ומכון גם גדולים ממני בעולם ואני נהנת מזה מה לא נותנים השפים הגדולים בעולם למשל רק מה שיש למכירה שוב ערב טוב

cial 1

New member
היה לי רק פשלונה קטנה שם

חסר פעמים שני אותיות לא במקום? לא נורא

למעלה