כמה תמונות חדשות......

nogao10

New member
כמה תמונות חדשות......

היום אני עונה למה אנחנו אוהבים את ג'ון כל כך, אז ככה, בגלל שהוא לקח שליטה על הלהקה, ובכלל, בלעדיו זה לא זה.

nogao10

New member
תמונה 2

בגלל שבצורה מדהימה לגמרי, גם אם תקפצו עליו שניה אחרי שהוא קם, הוא בטח עדיין נראה מדהים (והוא מסתובב עם חולצות בצבע מזעזע ועדיין נראה סקסי בטירוף)

nogao10

New member
תמונה 3

כי הוא הבן-אדם הכי פרפורמר שקיים, הוא שולט בהופעות, הוא שר שם לפעמים יותר טוב מבדיסק, גם אם הוא בוגד בי
, וגם אם הוא עושה תנועות מוזרות, אף אחד לא יכול לומר שג'ון לא יודע להרים הופעה

nogao10

New member
תמונה 4

כי זה השילוב של הגוף, הפנים, והעיניים (לא סתם הוא נראה טוב עם מכנסי עור)

nogao10

New member
כמה זה? 5?

כי זה לא הגוף שעושה את ההבדל, כל אחד יכול לעשות שרירים, זה הרצינות, והחיוך, והפרצופים המוזרים שהוא עושה לפעמים

nogao10

New member
תמונה 6

כי אולי לא ידעתם אבל ג'ון הוא לא רק זמר יש לו קבוצת פוטבול והוא נמצא בכל מיני כנסים ונאומים והוא בכלל בן-אדם חשוב מאוד

nogao10

New member
תמונה 7

כי בכל הופעה נראה שהוא נדהם מחדש כמה אנשים באו או אולי יותר נכון לומר- כל הופעה הוא נותן כל מה שיש לו ואנחנו ניקח כל מה שהוא יתן

nogao10

New member
תמונה 8

אני פשוט אוהבת איך שהוא הראה איך שהוא שר איך שהוא מדבר ואיך שהוא נושם אז מה?

nogao10

New member
תמונה 9

כי אין שני אנשים יותר מתאימים בעולם מריצ'י וג'ון

nogao10

New member
תמונה 10 (ואחרונה)

כי תמצאו לי להקה יותר טובה מהם לא נראה לי שתצליחו.....

LIRONSH100

New member
זה ממש לא תמונות חדשות...

אני מכירה את כולן ולגבי למה אנחנו אוהבות אותו שחכת עוד כמה דברים כמו ... 1. החיוך שלו 2. הנכס שלו.. 3. שהוא רומנטי 4. שהוא בחיים לא יפגע במעריצה בכוונה ובכלל.. 5 שהוא ילד טוב כזה של הרוק... 6 .הבלונד 7. ניראה לי לזה צריך בעיף משלו - העיניים!! 8. 100,000,000 מעריצים לא יכולים לטעות.. 9. שהוא דואג גם לשכבות החלשות (הוא בנה יחד עם כל הלהקה ל4 משפחותחסרות בית בתים...) 10. הקול שלו... ויש עוד הרבה...

nogao10

New member
לא התכוונתי לחדשות- מהזמן הזה

התכוונתי לחדשות בשבילי, כל התמונות ראיתי אתמול פעם ראשונה. ואני יודעת שלא כתבתי המון דברים, אבל יש כל כך הרבה, אז כתבתי 10 שחשבתי עליהם כרגע, אבל תודה על התיקון, יש באמת המון דברים שפשוט שכחתי
אני לא בטוחה שהבנתי מה 2. אומר.....

LIRONSH100

New member
הכוונה ל..

תחת הסקסי והמדהים שלו וגם טוב מי מאיתנו לא חלמה שהיא עושה את זה עם ג'ון??

חחח תודה רבה תמונות מהממותתת

היו כמה שלא הכרתיי!! אני חולה עליוווו ועל הפרצופים שלווו$@#% תודה רבההה^#%^

למעלה