כמה תובנות ...

ssyוM

New member
כמה תובנות ...../images/Emo13.gif

שלום לכולם מאילת
אירועי הפאזלים האחרונים שלי
מסגור בדלית אל כרמל . אז הגענו לדליה לצורך מסגור בהמלצת האדרים וכל מה שנאמר לנו על מסגור בדליה נכון
עשו לנו קבלת פנים חמה ( חמה במיוחד לאחר שאמרנו שהגענו בעקבות המלצת המשפחה עם הילדים שהופיעה בטלויזיה ) השארנו את הפאזל ועוד משהו מאגניב למסגור, אעלה תמונות בהמשך
עשינו סיבוב ולאחר כ-20 דקות אספנו את התמונות הממוסגרות . היתרונות: מסגור מהיר, מאוד זול עם שילוב של טיול בסביבה
החסרונות ( כפי שאני רואה אותם ) - אין ומבחר גדול של מסגרות ולהערכתי המסגור אינו מסגור איכותי במיוחד ניתן לראות זאת כאשר מסתכלים על צידו האחורי של הפאזל. ועדיין אם שוקלים יתרונות אל מול חסרונות ( בהנחה שהמסגרת לא תתפרק לנו שבוע לאחר התלייה
) זה עדיין כדאי
הגענו לאילת אתמול לאחר עצירה בבאר שבע, יצאנו עם פאזל מיקרו - ווואווו איזה חלקים קטנטנים ....עוד פאזל לאוסף הרטטוי שלנו, ופאזל שעליו שילמנו ואותו נאסוף בחיפה כשנחזור. אני חייבת לציין שהיתה לי בבאר שבע חוויה מתקנת לזו שחוויתי בפעם האחרונה שביקרתי בחנות באליפות הפאזלים. המוכר היה מאוד אדיב, מקצועי אומנם אין לו את הלהט שלנו לפאזלים אבל זה מספיק טוב עבורי
שיהיה לכולנו חג שמח .

evilihi

New member
המיקרו כזה כייפי ../images/Emo13.gif

תזהרי לא לנשום לידו
כמה פאזלי מיקרו קיימים? ראיתי רק 3 בדיזנגוף סנטר - ואהבתי רק את זה עם יד האלוהים...

123נעמי

New member
ד"ש לדולפינים ולדגים../images/Emo19.gif

יש לי כאלו הרבה על הפאזל שאני מרכיבה עכשיו. תבלו טוב
תנוחו הרבה
ותעשו חיים
רק להיזהר כשאתם שוחים בים
חופשה נעימה.

jocie1

New member
חופשה נעימה לכם, בעיקר תחזרו הביתה בשלום|אוטו

למעלה