כמה תהיות...

blackwolf

New member
כמה תהיות...

היי. קודם כל, גם למתבגרים מותר לכתוב כאן? כי קראתי כמה מהדברים שכתבתם, וחשבתי להגיב ואז החלטתי שאני לא אגיב עד שאני אהיה בטוחה מה הלך הרוחות לגבי זה. וחוץ מזה, שאלה... למה אתם משתמשים בפורום גם כצ´אט?

שאענה?

באופן עקרוני הפורום הזה הוא של הורים למתבגרים - כשמו. אך אם מתבגר רוצה לכתוב פה, ומבטיח לכתוב יפה, אז שיהיה. ואנחנו משתמשים בפורום איך שנראה לנו, כל עוד אנחנו מדברים יפה ומתנהגים יפה, והדיון הוא לענין. אבל השאלה הזו מאוד משונה, ככה זה בכל הפורומים, מישהו מתחיל נושא, ועונים לו מתחת לזה, מה רצית? ווווייייי......

AYELET1

New member
תשובות והבהרות

הפורום מיועד בעיקר להורים פה ושם שאלה ע"י מתבגרים- בסדר. פורום ספציפי זה אינו במה לדיוני הורים-מתבגרים!! הפורום מיועד להורים .

shy-1

New member
היי זאבה שחורה, בקשר לשאלתך,

אנחנו משתמשים בפורום כאילו הוא צאט משתי סיבות פשוטות, ואני אספר לך עליהן, משום שאין פה סודות. סיבה ראשונה: מאחר וכולנו הורים, וחלק מאתנו עובדים או עסוקים בדאגות היום יום, איננו מזדמנים באותם השעות אל מול המחשב, ולכן גם איננו נמצאים בצאט ביחד על מנת לפתח שיחות/ויכוחים. סיבה שניה: אילו היינו דנים בצאט במשהו חשוב, הקשור בילדים או בחיינו, היה הכל נמחק בצאתנו מהצאט, ואנשים אחרים לא היו יכולים לקרוא. אך מה שנכתב פה בפורום נשאר אתנו. נ.ב. כתבת שקראת כמה דברים שכתבנו, איך היית עושה זאת,לו זה נכתב בצאט? ונסיים בברכת הארץ יתנחמו הרומנים. SHY

גלי®

New member
בטח שמותר להגיב , אבל רצוי לצאת

מתוך נק´ השקפה , שאנחנו הורים , ומותר לנו שתהיה לנו דעה משלנו !!! אה , כן ! כמעט שכחתי : אם תשימי לב , הודעות של מתבגרים פה קבלו תשובות יפות ומנומקות , עד לרגע שהשרשורים הפכו לתמליל של מה שיש לנו בבית הפרטי שלנו .... ולגבי הצ´אט : עבורי הוא בגדר שמועה בלבד ... גם כשבטעות יוצא לי להיות בו זמנית עם מישהו בפורום , ואני מנסה לעבור לצ´אט , הוא חסום בפני ....משהו בהגדרות המחשב שלי , כנראה ....

למעלה