כמה תהיות....

• פותח הנושא ku67
  • פורסם בתאריך

ku67

New member
כמה תהיות....

כשחונקים אדם הוא נהיה כחול מה קורה כשחונקים דרדס? בפרפר נחמד- יש את שבי שהוא שבלול ואת עוזה שהיא אזה אבל מה לעזאזל זה נולי?

ashkeloni

New member
אני רואה שממש משעמם לך...

אם אתה רוצה לדבר על דברים בפורום אני חוזר ואומר- דבר על נושאים קצת יותר מעניינים ודרך אגב... חלק מהפורום נמצא במסע אז אל תצפה ליותר מדי תגובות

אליגטור

New member
נולי-

הסוגיה הזאת כבר נדונה בעבר באחד מהפורומים. אכן סוגיה סבוכה שהרי שבי הוא באמת שבלול, אוזה היא באמת אווזה, ובץ הלא הוא צב בהיפוך אותיות. השאלה היא איך הם הגיעו לנולי. ובכן, התשובה פשוטה יותר מכפי שתוכל להעלות על דעת עצמך- אחת הבנות של המפיקות נדמה לי נקראה נולי ועל שמה גם נקראה הבובה.

FullTimeSpirit

New member
עוד שאלות.

הבהרה: הודעה זו אינה מכילה: 1)מיקום מדוייק של נפילות טילים. 2)סוג הטיל שנפל. 3)שת"פ עם גורמים זרים. 4)היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים. 5)דיוני קבינט. 1)אם כשמורחים ריבה על לחם הלחם תמיד יפול על הצד של הריבה, וחתול תמיד נוחת על הרגליים, מה יקרה אם נמרח לחתול ריבה על הגב? 2)למה לכל השדים והרוחות נוח לא הרג את שני היתושים שהיו איתו בתיבה? 3)אם הקופסה השחורה תמיד שורדת את ההתרסקות, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר שממנו עשויה הקופסה השחורה?

ashkeloni

New member
בקשר לשתי השאלות הראשונות

זה לא ממש מעניין אותי... אבל השלישית... באמת, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר שממנו עשויה הקופסא השחורה???

אליגטור

New member
בקשר לשלישית

מוצ"ש ראיתי סרט בה הבדיחה\חידה הזאת סופרה כבדיחה רעה.

sk77

New member
חבר'ה מה קורה לכם?

כמה ימים בלי לימודים ואתם כבר מאבדים שפיות? סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםם תהנו מהחיים אחרי הכל- אם לא תשאלו- איך תדעו?????

למעלה