כמה תגובות...

כפיתוש

New member
כמה תגובות...

ב``ה אני מגיבה לכל מה שבא לי מהודעותיכם בהודעה נפרדת מהסיבה שאני כל רגע מתנתקת, אז במקום להשתגע, אכתוב, אתחבר ואשלח. עוד סיבה- גם לי יש בעיה להחליף שם משתמש משם שכבר נמצא על המחשב, ואני יכולה להחליף אותו רק דרך הממשק הישן, ותודו- זה באמת סיוט לחכות כל פעם (באיטיות העכשיווית של המחשב שלי... עוד מעט ז``ל :-( ) אז כמה תגובות קצרות- בשמת- תנסי להחליף שם משתמש דרך הממשק הישן, זו גם הבעיה שלי, ולמרות שזה מעצבן, אין מה לעשות (אולי החבר`ה מתפוז יעשו משהו בנידון סוףסוף???) קנטאור, רחוק, וכל מי שאכפת לו- רחוק, תמשיך להיות רגיש, כי אי-שם, מחכה לך כבר למעלה מ- 20 שנה בחורה נורא רגישה, שאם תצא מזה, זה לא יהיה פייר בשבילה... ;-) אני גם בעד להוריד קצת רגשנות פה, לא אמרתי לא להיות רגישים או רגשנים, אבל להשתדל לא להפוך את הפורום הזה למסע דמעות סוחף. אולי אני חושבת ככה כי אני לא כ``כ רגשנית. (רגיש ורגשן רחוקים כרחוק מזרח... אז שלא יהיו טעויות ;-) ) איתנצ`יק- עושה רושם שאת ההודעה הזאת עוד תספיק לקרוא לפני פרישתך... אז אני מאחלת לך שתצליח לעמוד בפרישה הזאת. ולעצמי - שגם אני אצליח לפרוש כשאני ארצה, אם תצליח- אני מצדיעה לך!!! ושיהיה לך חיים מאושרים, ובלי שום חוליצ`יק... לכל מי שמסר לי ד``ש אתמול ולבשמת וחידה שעלו לשידור - לא עשיתן מאיתנו עד כדי כך מטומטמים... ;-) אה... גם תודה!!! ירוק- אפשר להחליף אותך במשרה של הגננת??? (אני אתן לך אחוזים) לפעמים יש לי הרגשה קלה שאנחנו נהיים תינוקים לכמה רגעים פה, לא? אז באמת שנשתדל... שלכם, כפיתוש נ.ב עד שהתייאשתי מהניתוקים- כל הזמן הזה, שאני כותבת את ההודעה (יותר מ- 20 שניות, לא לזלזל...) לא התנתקתי אפילו פעם אחת, אז... סרפרי- תודה!!! איזה מתוק אתה. :p שבוע טוב.

כפיתוש

New member
ידעתי שאני אשכח...

ב``ה כמעט ששכחתי כבר מה רציתי להגיד... (כי התנתקתי שוב, ולא,אני לא בוכה בגלל זה ולא מחפשת רחמים, רק רוצה שהמתכנתים בעלי המשכורת השמנה של תפוז יעשו כבר משהו!!!) רק רציתי להוסיף שבואו נשתדל שלא יצטרכו להפוך ת`שם של החדר לפורום דתיים באהבה, מה יש לנו? נכון שזה דבר מרכזי בחיים, אבל באמת, צאו מזה. (לא שאסור לדבר ולדון על זה, אבל יש גבול, שלא נמאיס את זה עלינו... ;-) ) כפיתוש (אל תכעסו עלי, חופש הביטוי או לא?)

למעלה