כמה תגובות

אץ קוצץ

New member
כמה תגובות

שנכתבו כתגובה להודעה מסוימת שנמחקה. [אין דרך למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות שלה, סליחה] פסיכולוגית קטנה: אבל אני חושבת שזה מגיע מחוסר ידע. מי שלומד באמת ברצינות- יכול ללמוד הכול מהתורה, שזה כולל גם פיזיקה כמיה וכל מה שאתה לא רוצה, פי אלף יותר חכם מהמדע. אבל גם כל מי שלומד- מקבל מהתורה המון מוסר, וחוכמה. ואל תגיד לי שזה קצת. ועל זה שלא קיבלת כלום מהתורה-לא אומר שאתה אהבל, אלא מי שלא רוצה לקבל לא יקבל. נ.ב.- אלה שבאמת יודעים ללמוד מהתורה, גם עשו על פיה ניתוחי לב מסובכים שהרופאים עם כל הידע שלהם לא הצליחו. אני מאחלת לך שעוד יגיע זמן ותאהב את התורה, לפחות כמוני.. יום טוב! מ א ו ה ב ת בסקעת: פשוט מבינה אותך לולי כל הרוע שנשזר בכול מילה ממה שאמרת הכול כזה גזעני וחסר הבנה מה ההשוואה בכלל בדיקדוק וכול השאר הרי החינוך והעדינות שלנו הם מקום לדוגמא כאשר אתה לוקח דברים שוליים ומעמיד אותם בראש .. אל תשכח שכמו שיש סטיות אצל החרדים יש פי שמונה אצלכם!! וכמובן חס וחלילה שלא ניגע לכם באלימות העדינה שלכם שמתחילה כבר בגיל אפס.. ואתה בעצמך מודע לזה שהרבה היום מאנשי מפתח הם אחוזים גדולים מהדתיים אנלא יתווכח איתך אם לומדים חשבון מגמרא או דיקדוק מרש`י וכ`ו וכ`ו אבל העדינות החינוך והכבוד לזולת כן מגיעים..

אם לא אכפת לך להסביר לי..

מה זה הודעות הריקות מתוכן ויבשות מנושא שאתה מרבה להכניס? אתה מביע סולידריות?

לפסיכולוגית

בסיפורים-הכל אפשרי! כולל זה שהרסג ברא גולם בפני ר``ת כפי שכתב איזה אשכנזי יר``ש בפירוש הרסג ליצירה כלשון המטפחת. וכל הבעיה היא בהיות ``חמרא למארי טיבותא לשקיה`` שלמרות שמקורם של הידיעות החל מספרות יון, את את הכרת הטוב נותנים לחזל והרבנים

למעלה