כמה שקרים... כמה...

רגע רק רגע

Active member
כמה שקרים... כמה...

ושלא נדבר על האדרה העצמית. זה כבר הפך מגועל לפתאטיות. "אנחנו לא מלכלכות כמו אלה שבצד השני..." תוך כדי לכלוך על הצד שכנגד
"דניאל היא הפייב' שלי אצל איתן" לדברי אתי. קרן יודעת על זה? אנחנו ראינו שלא כך וקרן היא הפייב' של אתי.
הכל שקרים שקרים שקרים. על הלשון מגלגלים... בתוך המעגל"

קשקשה9

New member
רגע הבנתי ששמעתה את השיחה של הבנות

אתמול מאוחר בלילה מה אמרו כל דניאל כי כבר

silkii

New member
היא אומרת לכל אחד מה שמתאים לה לשמוע

לאתי יש תואר שלישי בצביעות וליקוק שקרים ותככנות,אבל בגלל שהיא מרוקאית זה נקרא "חום"

רגע רק רגע

Active member
חייב להודות...

ההכללות שלך קשות לבליעה
תורידי אותן ואסכים עם כל מה שאמרת.

silkii

New member
אם אשכנזיה היתה מתנהגת כמוה,איך זה היה מתקבל?

היו אומרים שהיא בן אדם רע והיא כלבה,זאת לא המציאות?

רגע רק רגע

Active member
מה העדה שלי?

את יודעת לזהות אותה על פי הכתיבה? את יוצאת בהצהרות שלא לעניין!

silkii

New member
אין לי בעיה עם אף עדה

יש מרוקאים שהם סבבה,יש לי בעיה עם ערסים ותת רמה,גם אם הם היו אשכנזים,מה לעשות שבד"כ הם לא (וזה לא שכל המרוקאים הם ערסים),ונמאס לי שהחלק האשכנזי מהווה שק חבטות ,ואם אתה לא צווח ומקלל כשאתה קם בבוקר יעשו לך את המוות-כמו שהם עושים לעדי למשל.קוראים לה בזלזול "נמסטה".זה ממש לא מעניין אותי מה העדה שלה,מספיק לי שאני רואה שהכתיבה שלך ברמה גבוהה,אז מבחינתי אתה בן אדם ברמה גבוהה.וגם בגלל שאתה לא תומך ולא מעודד התנהגות אלימה.

רגע רק רגע

Active member
תגובה אחרונה שלי בנושא.

ליהי וקרן גם קוראות לעדי נמסטה בזלזול ועוד שלל כינויי גנאי. תזכירי לי מה העדה שלהן? ואיך היית מרגישה אם מישהו היה עונה לך - תגובה אופיינית לאשכנזיה מתנשאת? מה אז היית אומרת על ההכללה? אני מקווה שתעני לעצמך על השאלות ששאלתי, כי אני לא מעוניין לפתח דיון על הנושא. זו הייתה התגובה האחרונה שלי בנושא זה

silkii

New member
נו אז פספסת לחלוטין את הנקודה שלי!

ובדיוק התכוונתי לכתוב לך שיותר תבין-שקרן וליהי מתנהגות גם כן כרגע כמו ערסיות,וקוראות לעדי נמסטה וכל מיני דברים דומים.הייתי אומרת שהן לא צורחות ומקללות לעומת זאת,אבל אתה תגיד שאני עושה הכללות ואני אנטי. אז אני רק רוצה להגיד לך שהזמר האהוב עלי זה הראל סקעת, ושאני מאד אוהבת ומעריכה את יוני,וגם אורטל מדהימה בעיני,ואני באה ממשפחה מעורבת בעצמי,חברה הכי טובה שלי היא חצי מרוקאית,והבנים שאני יוצרת איתם הם לרוב בכלל לא אשכזנים -כי אני מעדיפה אותם,ואני יכולה להמשיך,ואני לא אמרתי שום דבר מזה סתם. יש לי בעיה עם התנהגות מסוימת.כן,אני לא מסתדרת עם ערסים,ולא מעוניינת להיות בקשר איתם.למה ביקורת זה התנשאות? אני חייבת להוריד את עצמי לרמת ביבים של אתי בשביל שיגידו שאני "עממית" ולא מתנשאת? אני חייבת לאהוב מוזיקה מזרחית? אתה מסתכל על דברי מזוית לא נכונה,ולא פיירית כ"כ..מצטערת אם ככה אתה בוחר לקבל את הדברים,ואתה לא חייב לענות

silkii

New member
ואם שמעת מהדברים שלי הכללות

שלא התכוונתי אליהן, אז אני מתנצלת

למעלה