כמה שצדקת אבי !!!

ראובן, אישתי תמיד אומרת ... ../images/Emo6.gif

שהתחתנה עם מר צודק היא לא ידעה ששמו הפרטי תמיד
לא לא להשכיר ... לא להשכיר נכס ... לא להשכיר נכס בלי ... לא להשכיר נכס בלי ערבות ... לא להשכיר נכס בלי ערבות בנקאית ... לא להשכיר נכס בלי ערבות בנקאית

לא נעים אבל המסקנה איננה נכונה

אני רואה דירות שעומדות חודשים רבים ריקם [זאת לפני העמידה הבלתי מתפשרת על ערבות בנקאית] אתה לעומת זאת השכרת וראית כסף בינתיים לצורך הדיון נניח שהיית מתעקש על ערבות , לא משכיר במשך חודשים רבים ואח"כ יורד עוד יותר בשכ"ד] לעומת זאת המצב דהיום באילו מהמקרים היית רואה יותר/פחות כסף? לא בטוח לל ובאפשרות השניה יש גם מעשה טוב [מגורים בחינם למשפחה קשת יום] וגם זה שיקול... הדבר הטוב ביותר הוא במקום להפצ עליהם ולדבר איתם דרכ עו"ד [עוד עלויות שלא תראה החזר עליהם] לדבר איתם ולהגיע להבנה מתי מפנים אפשר "ליפול" לפעמים ובשוק של היום זה נכון לא רק לגבייך אגב מחירי שכירות צנחו בחודשים האחרונים [הן דולרית ועוד יותר שקלית] זה מביא שוכרים רבים למו"מ ע בעלי דירות וחלקם אף מעדיפים לעזוב חוזה באמצע עקב הפער הגדול אני מבין שהם לא דנו איתך בנידון בינתיים נהנת משכר גבוה מאשר תקבל בהסתכלות הכללית גם אם יש נזק [ויש כנראה] הוא לא בהכרח גבוה מנזק שהיה לך אם היית מתעקש על ערבות בנקאית [חודשים רבם של דירה עומדת לא מושכרת שאינך מקבל שכר מחד ומאידך נושא בהוצאות שונות: ארנונה ועד בית וכד] חוזה בנוי מהתאמה של ני צדדים צד שיתעקש על חוזה חד צדדי עלול למצחוא עצמו עם עצמו לבד ללא שותף להסכם וזו "חכמה" קטנה מאד

ליהי 7

New member
חחחחחחחח למות....

האם מלכתחילה אדם צריך לעשות את החישובים הללו???? הרי יפשוט רגל עוד לפני שיראה 1$. ערבות בנקאית איננה מילה גסה !!!! אדם נותן את רכושו (דירתו) ומן הראוי שמעבר לדמי השימוש יקבל בטחונות כגון ערבות בנקאית. אכן יש מי שאין בכוחו להמציא ערבות בנקאית ולכן תתקבל גם ערבות בנקאית של אח, הורים וכל אחד אחר... או לחלופין דמי שכירות לשנה או חצי שנה מראש. ומה המצב כעת? אלו לא משלמים והוא נדרש עכשיו להוציא סכומים לא קטנים על מנת "לפדות" את רכושו. כן, לפעמים עדיף להשאיר דירה סגורה ללא שוכרים לשלם ועד בית ולקבל פטור מארנונה לחצי שנה ולא להיכנס לעסק שגם אם הרווחת ממנו כמה $ אתה מסתכן בהוצאה של אלפי $. אכן מתמטיקה עניין פשוט למבינים. ליהי

בואי נבדוק זאת לגבייך

צינת שהנך שוכרת דירות האם במשך זמן זה תמיד המצאת ערבות בנקאית? או לחילופין שלמת שכירות לשנה מראש? עובדתית בשוק הדירות ערבות בנקאית איננה הליך מקובל גם תשלום שנה מראש איננו מקובל וכאשר עושים זאת מקובל לקבל הנחה ראויה בנידון כדאי לזכור שאנו דנים במקרה פרטי - בהקשר זה ראי גם תגובתי מטה לאבי בתמונה הכוללת הפגיעה הנוחכית כנראה קטנה יותר יש לך נוהג שלא כלכך אהוב עלי והוא לקפוצ ישר לריבים מדונים ועורכי דין מעין לוחמנות יתר [גם היכן שאין צורך את ישר עוברת ללוחמנות] תתפלאי אבל רוב בני האדם פותרים סכסוכים שנכנסו אליהם בתום לב בדיבורים ולא באמצעות עו"ד

ליהי 7

New member
מאיפה הבאת את הלוחמנות?

1. אין לי נטייה לשום מריבה ושום עורכי דין אני באה מתחום עריכת הדין כך שאני יודעת היטב מה מקובל ובמקרה הנדון כמו בשאר המקרים בהם מדובר בהפרה בוטה של הסכמים ואי יכולת התפשרות עם הצד השני אן כן עדיף עו"ד מעורב ויפה שעה אחת קודם. 2. לעניין שאלתך בנושא ערבות בנקאית אז התשובה היא חיובית אני המצאתי ערבות בנקאית בשנה הראשונה ובעל הבית נאות לשלם בעבורי את עלות המצאת הערבות. 3. בשנה השנייה והשלישית לא ביקש בעל הדירה ערבות אלא הסתפק בכך שהמצאתי 2 ערבים המניחים את דעתו. אז... כשרוצים זו לא ממש בעייה צריחך רק להסתכל גם בעיניו של בעל נכס שנותן את רכושו לשימושו של זר ואין זה אומר שבשיל שכ"ד הוא צריך להסתכן. מאוד פשוט, מאוד יעיל וניתן לפתרון הולם. ושוב על מנת להדגיש - אני אשת שלום לא ריב ולא מדון אלא שהנסיון העשיר שלי בעניינים אלו הוא דגרם לי לגבש דעה כל כך נחרצת לגבי משתמטים ונוכלים שפתאום "לא בא להם לשלם". ליהי

רופא רואה כל היום חולים

עו"ד שעיסוקם ברמאים רואם כל היום רמאים מה שרואים בעלי המקצוע כל היום איננו חתך מיצג של האוכלוסיה באשר לרמאים - הנני מסכים עמך שרצוי מהר ואלגנטי עו"ד שפועלבזריזות ובתקיפות לא זה המקרה של ויקטור הוא איננו עוסק עם רמאים אלא עם עולים שנכנסו לבעיה ושלא מרצונם נוצר להם חובם עם כאלו בדרכלל דיבורים שלא באמצעות עו"ד עדיפים

חשבת?!

כנראה שהמצב השתפר
אמת היא אמת היא אמת אם י לך תובה ענינית או מחשבות אחרות את מוזמנת להעלות אותם שימי רק לב שנעשתה הבדלה בין רמאים לבין מי שנקלע שלא מרצונו לצרה לא כל בני האדם זהים הם... טוב שכך אחרת העולם היה משעמם!

מי קבע שדירה צריכה לעמוד ריקה ...?

דירות שעומדות חודשים רבים ריקות זו שטות וזה לא בגלל דרישה לבטחונות אלא בגלל דרישת דמי שכירות גבוהים ביחס לדירות אחרות הנמצאות בשוק ההשכרה. עדיף לרדת בדמי השכירות ב20%-10 ולא לוותר על ערבות בנקאית - גם הדירה אינה ריקה וגם יש בטחונות טובים!!!

ראשית אומר שהנני מסכים עימך

כי עדיף שוכר טוב על גרוע ועדיף כזה עם שכר מופחת על שוכר גרוע עם שכר מלא בדוגמא שלנו ויקטור משכיר הדירה מזה 7 שנים אם היה נותן הנחה של 20% ואפילו רק 10% ומקפיד על ערבות בנקאית הרי שבסיכומו של דבר היה רואה פחות כסף בכיס עובדתית בשוק הדירות להשכרה לא מקובלת ערבות בנקאית - היות וזו הדבר הטוב ביותר למשכיר ובדרכלל המשכיר הוא היה קובע התנאים בארצנו - מותר לנו להסיק כי ככל הנראה היתה זו דרישה מוגזמת לדעת רוב מכריע של השוכרים

טעות גדולה ...

אין לך מושג וגם לא לראובן (ויקטור) בכמה יסתכם הנזק - מדובר על הפסקת תשלום שכ"ד שיכולה להמשך כמה חודשים + הוצאות עו"ד ואם ידרש לפנותם במשפט זה כמובן יעלה עוד ... כך שלא בטוח שעם הנחה של 10% הוא היה רואה פחות כסף! נושא "האי-מקובלות" של ערבות בנקאית בשוק ההשכרה נובע אך ורק מחוסר הבנה ומודעות של המשכירים. ומכיוון שבדרך כלל המשכיר הוא קובע התנאים בארצנו ... בכלל לא בטוח שיש צורך בהפחתת דמי השכירות בגלל דרישת הערבות.

eravictory

New member
עידכון לגבי התקדמות הדיירים!

מס הבהרות קודם : שמי ראובן . שם המשרד הוא ויקטורי victory אני לא משכיר את דירתי 7 שנים אלא במהלך 7 שנים עשיתי מאות השכרות. יש ערים כמו חדרה בה נמצאת דירתי שבהם להשיג ערבות בנקאית זה כמו לבקש שלום עם שכנינו (רצוי אבל לא מצוי ) לגבי הנחה בשכ"ד אזי הנכס הוא דופלקס של 200 מטר קומה 10 נוף מדהים ולאחר התיעצות עם מס מתוכים מהאזור (אני עובד בנתניה ולא בחדרה) המחיר הממוצא לנכס כזה הוא 500$ ! דירה רגילה של 4 חדרים מושכרת ב 450$ מצא את ההבדלים !!! הדייר החצוף פשוט שלח לבנק הודעת ביטול לצק האחרון((יש כסף בחשבון)) לוועד הבית הוא חיב 1000 ש"ח אז מה יעזור הנחות ושטויות הוא פשוט החליט לא לשלם!!! לעו"ד יש לו כן כסף מכיון שהיא כבר יצרה קשר! ויש אנשים שלומדים מנסיונם של אחרים ויש אנשדים שחיבים לחוות וללמוד על בשרם! במקרה זה אני! את הנכס שלי שאני קניתי במיטב חסכונותי לא אתן ללא בטחונות טובים מאדדדד ועדיף שהנכס יעמוד ריק מאשר להגיע למצב הזה ! המשך עדכונים בהמשך....

דעתי הפרטית היא שלפני שפותחים במלחמ

במלחמה עדיף לדבר ברגע שדפתץחת במילחמה אף אחד כבר לא מקשיב לא צד זה ולא צד זה לצערי כך זה נשמע מהודעותיך אם אין להם כסף הרי שכל הוצאותיך על עו"ד והליכים משפטיים [יש פילוטון מעולה על זה] הנם זריקת כסף באויר הדבר הטוב ביותר הוא ניהול מו"מ על פינוי מוקדם - אחרת תצטרך לפנותם דרך בית משפט וזה יעלה לך לא רק בהוצאות אלא גם בשכ"ד שלא תראה לפי הצעקות שעוברות דרך האינטרנט ספק אם הצדדים יהיו מסוגלים לשמוע אחד את השני מאחל לך הצלחה לדעתי צריך לפעול למזעור נזקים ככל האפשר מהר ככל האפשר ולהמשיך קדימה

כמובן שבחירה בדרכ יקרה תביא לעלויות

יקרות בכל אופן יש לדעת להסתכל על התקופה כולה בה מושכר ויושכר הנכס ולא רק על הפגע הנוחכי באשר לערבות בנקאית הנני רחוק מלהסכים איתך ולו מהסיבה שגם עו"ד אינם כופים את הערבות הבנקאית ומין הסתם הם בהחלט מודעים לא כל אחד יכול להמציא וישד מקומות שזה לחלוטיןצלא רלונטי אמנם חשבתי להביא כדוגמא את דימונה אבל ראובן כבר הביא את חדרה כדוגמא.... כמובן שערבות זו עדיפה למשכיר -ברוב מוחלט של מקרים שוכרים יתנגדו לכך

למעלה