כמה שצדקת אבי !!!

ליהי 7

New member
ואם היה מתקשר במסר זו לא היתה בושה?

מה הקשר ל- "לצוד לקוחות"??????? מציעים עזרה - אם ראובן ירצה יקבל ואם לא יילך לעו"ד אחר חוץ מזה אני מבינה שהללו מכירים מאיזה שהוא מקום לא???? קצת פירגון לא יזיק. ראובןןןןןןןןןןןןןןןןן תתקשר לפרידמןןןןןןןןןןןןןןןן
ליהי

צל הרים ... כהרים ...

קודם באת בטענות למה הוא לא הגיב במסר - עכשיו אתה שואל למה צריך לשלוח מסר. על איזה נסיון למשוך קליינטים אתה מדבר - סה"כ הוצעה עזרה ותו לא, ובין אנשים שיש להם הכרות מסויימת. יש דינמיקה בדיונים בפורום ולא צריך לראות "צל הרים כהרים" ולעשות מכל קשקוש קטן נושא לדיון עקרוני! כולנו פה נשמח אם תצטרף לדיון ותתרום את דעתך העניינית. אם אין לך מה לומר על נושא הדיון - אתה לא חייב ... בוא נשאר בתחום הנדל"ן

eravictory

New member
כדאי שתרסן את כתיבתך על כללי

האי אמון של המתווכים ! אתה מכפיש ציבור שלם! ולפי צורת כתיבתך ושמך כנראה שאתה עדין לובש חיתול ולכן אינך משתין בבריכה.......... הגיל דוקא נראה מתאים!!!!!!!!!

eravictory

New member
! חן חן על ההיגיון ליהי!../images/Emo127.gif

וכן אנו מכירים אנוכי ועו"ד פרידמן!

ליהי 7

New member
לזה שלא משתין......

עצירת שתן היא דבר מסוכן ידוע לך????? אז אולי תשתין ותשחרר לחץ? מה אתה רוצה???? קראנו את כתיבתך, הבנו את המסר שלך. עכשיו מה לעשות? לפתוח על סימפוזיון כמו הדיונים בוועדת חוקה חוק ומשפט? אנחנו עייפים יום שישי היום - תן קצת להנות ולנוח אין לנו כח למריבות שטוטיות. שיהיה לך שבת שלום, ליהי

eravictory

New member
כמה שצדקת אבי !!!

7 שנים אני עובד בנדל"ן ולעולם לא הפלתי בעל נכס עם דייר לא טוב ועכשיו אני נפלתי ! הדיירים שלי לא רוצים לשלם ! אז כמה שזה נכון רק ערבות בנקאית !! ולמי שאין אז שהדירה תעמוד ריקה! הרי התוצאה שהדירה עומדת עם דייר שאינו משלם ! ושאלה למביני ענין כמה זמן לוקח מרגע הכנסת הצקים לטיפול בהוצאה לפועל ועד שרואים משהוא ? אשמח לתגובות מהירות ראובן

ליהי 7

New member
מהר ללכת לעו"ד לייעוץ-חבל על כל דקה

בגדול, ייקח לא מעט זמן אתה תגיש תביעה אזרחית,, הם יגישו בקשת רשות להתגונן (סביר להניח שיקבלו כי חוקי המשפט אומרים שכמעט לכל אחד מגיעה זכות ההתגוננות) תנהלו דיונים וישיבות הוכחות ולבסוף אם תזכה - תקבל פסק דין לטובתך. ואז.... תלך ללשכת ההוצל"פ ותפתח תיק ושוב תגיש בקשה לביצוע פסק דין ואלו יגישו התנגדות וכו' וכו'..... עד לבקשה לצו פינוי........ עד יבואו ימות המשיח אבל אל תוותר נוכלים צריך "לתלות" בכיכר העיר למען יראו ויראו. והשד ועורכי הדין יודעים מה עוד...... תמורת כמה $$$$ העו"ד יגלה לך
ליהי

eravictory

New member
דיברתי על צקים שחזרו !!

אותם אני יכול לפתוח במידי תיק בהוצאה לפועל לא? תקני אותי אם אני טועה!!!

eravictory

New member
וכן נשלח מכתב ראשון מעו"ד !

כך שהענין החל במירוץ הארוך אחרי הצדק!

מה הדיירים אומרים?

האם דיברת איתם? מה הם אומרים? זמן הגביה תלוי מאוד באם יש להם בכלל אפשרות לשלם או נכסים לעקל.

eravictory

New member
הדיירים הם עולים חדשים מארגנטינה

זוג מבוגרים + אמא בת 90 בשנה הראשונה הכל שולם כמו שעון בחודש מאי חזר הראשון והדיירים אמרו עוד שבוע אחרי שבועים אמרו שבראשון ליוני יהיה כסף בראשון חזר הצק שוב ואז אמרו שאולי עוד חודש יהיה כסף וועד בית הם חיבים כבר 1000 ש"ח והיום הופקד הצק השני והוא בטוח יחזור! הפקדתי אותו לפי הוראת העו"ד שלי כדי שאוכל להוציא צו עיכוב יציאה מהארץ כנראה שצריך סכום מינימלי לביצוע הליך זה! וביום ראשון נתחיל בהליך של הוצאה לפועל !זה ההליך שהכי מתריד אותי מבחינת זמן כי חסר לי 2 צקים (4500 ש"ח ) כסף זה הולך לשכר דירה בה אני מתגורר כרגע! ובנוסף לכל התהליכים האדון פנה כבר לעו"ד בכפר סבא בשם חורחה שהתקשר אלי והודיע לי חד משמעית שהוא יגיש חקירת יכולת ..... בקיצור סחבת איומה מה שלא יותיר לי ברירה להכניס גם את שטר הביטחון של הערב להוצאה לפועל ! והכי חשוב לפנות את הדייר מהדירה ! בקיצור הסנדלר(המתווך) הלך יחף הפעם ונרדם בשמירה! אז אבי אשתך צודקת !!!! רק ורק עם ערבות בנקאית ומי שלא מבין בדרך הקלה מבין דרך בתי משפט !!!

eravictory

New member
התודה היתה לעו"ד פרידמן ולא

לילד לא מזוהה שמתחבא מאחורי מקלדת ואינו יודע עד כמה אני מכיר את עו"ד פרידמן והאם אנו קשורים כבר בעסקים או לא?

ליהי 7

New member
לא הבנתי שהצ'קים חזרו הנה תשובה

אתה צודק!!! לפי מיטב ידעתי (במקביל תתייעץ עם עורך-דינך) אם נשלח מכתב התראה לגבי ההמחאות שחזרו ולמרות זאת תמורתן לא שולמה הרי שההליך המתבקש והנכון הינו ישיר בלשכת ההוצאה לפועל בהליך של פתיחת תיק הוצאה לפועל ולהליך קוראים: "בקשה לביצוע שטרות" המילה שטר - תקפה גם לגבי המחאות. מכאן...... פרוצדורות שעו"ד שמתעסק בהוצל"פ יוכל להמשיך ולייעץ לך במקצועיות את כל השלבים הארוכים בהליך שכזה. בהצלחה, ליהי

realtor

New member
תתחיל לרשום...

תבקש מחברת החשמל לנתק את החשמל מחברת הגז את הגז וכו'.... מהעיריה את המים. לפנות אותם מהדירה והעביר את החפצים למחסן.. ע"י מנועלן .... עו"ד יקח חודשים...

eravictory

New member
כל הרשויות שצינת הם על שם הדיירים

ואם הם משלמים הכל : אז?????????? הרי הם לא ינתקו אם הכל תקין אצלם ?

ליהי 7

New member
זה לא יקרה

שום רשות לא חברת החשמל, לא העירייה ולא חברת הגז יפסיקו לספק שירותים לדירה באם כל החשבונות משולמים כהלכה. העובדה כי המחאות מסויימות של המחזיק הנכס ניתנו לבעל הנכס ולא כובדו אין בהן ולא כלום לנושא הרשויות וזה לא מעניינם - הרשויות אינן צד לסיטואציה שנוצרה בין המחזיק הנכס ולבין הבעלים אין כל זיקה בין השניים. ממתי רשויות מוניציפליות, חברת חשמל או חברת גז מפנים דיירים מהדירה? לשפיטה ומתן פסק דין יש בתי משפט שקיומם נועד לאכוף את החוקים על ידי מתן פסקי דין שיאפשרו למוציאים לפועל לפעול. כל סקטור ועניינו, כל סקטור ועיסוקו. ליהי

למעלה