כמה שלות..:)..

bonita0707

New member
כמה שלות..:)..

אז ככה.. חברה שלי אמרה לי שבכל חודש אפריל אין אפשרות לגשת לתיאוריה . זה נכון? וגם היא אמרה שהשאלות עולות ל-60 נראה לי ושיעורי הנהיגה ל-50. .(ממ... סבתא שלה מורה לנהיגה אז היא אמרה לה..) ועוד שאלה מאיפה אני משיגה את הטופס כדי לשלם לתיאוריה??..

bonita0707

New member
אפשר לגשת ברביעי לתיאוריה?

רביעי הקרוב.. ואיפה אני משלמת לתיאוריה? תודה!

כן

ניתן לגשת ברביעי הזה לתיאוריה. משלמים בדואר לאחר שמילאת את טופס האגרה, התשלום כאמור 115 שקלים במזומן

*תיקון-116

החל מה-1 לאפריל מחיר האגרה לתאוריה עלה ל-116,ועל השקל המסכן הזה לא יתנו לך לעשות תאוריה אז...עדיף לשלם ת'שקל..

aviGODFATHER

New member
1 באפריל היה אתמול...

איזה כיף! מס' השאלות והשיעורים מוכפל! וכמובן - "סבתא שלה מורה לנהיגה".נשמע לי די הזוי.

aviGODFATHER

New member
סביר להניח שלא...

bonita היא בת 18 לפי הפרופיל בתפוז, מה שאומר שכנראה חברה שלה היא גם בערך באותו הגיל, וזה די לא סביר שתהיה לה סבתא בגיל 56. אני גם לא רוצה להישמע שוביניסט או משהו, אבל גם ככה אין הרבה מורות לנהיגה, אז גם מורות מבוגרות? וגם מכיוון שהיא אמרה 2 דברים לא הגיוניים ו"1 באפרילים" בהודעה שלה, נראה לי שגם עניין הסבתא הוא בדיחה.

k1235

New member
למה לא סביר?

למה לא סביר? סבתא שלי בת 56 ואני בן 18 ויש לי בת דודה יותר גדולה 19.5

bonita0707

New member
טוב חח..

למה נראה לכם שעבדתי עליכם? בגלל שסבתא של חברה שלי מורה לנהיגה? אז היא כבר לא מורה.. היא כבר כמה שנים לא.. אבל עדיין היא הולך להשתלמויות של זה או משו וככה אמרו לה.. אז כולה רציתי לדעת אם אפשר לגשת ברביעי או לא................

bonita0707

New member
טוב חח..

למה נראה לכם שעבדתי עליכם? בגלל שסבתא של חברה שלי מורה לנהיגה? אז היא כבר לא מורה.. היא כבר כמה שנים לא.. אבל עדיין היא הולך להשתלמויות של זה או משו וככה אמרו לה.. אז כולה רציתי לדעת אם אפשר לגשת ברביעי או לא................

למעלה