כמה שווים 200 שקל?

sahar sh

New member
כמה שווים 200 שקל?

אני מתלבט אם לרכוש נייד דרך GET IT, ב- 2900 שקל = דרך האינטרנט, אספקה תוך 14 ימי עסקים. או לרכוש ב- NOTEBOOK CLUB ב- 3100 = בחנות ממשית, אספקה מיידית. (מדובר במחשב זהה לחלוטין) אשמח לשמוע חוות דעת או עצות בעניין. תודה רבה.

יאיר B

New member
אישית אני לא סומך על קנייה ברשת

מעדיף להגיע לחנות פיזית, לשלם במקום ולקחת את המוצר (אבל אני פרנואיד...).

ypm

New member
GET IT זה לא GET IT...

זה הספק שממנו אתה קונה בקניון הוירטואלי של GET IT .

sahar sh

New member
בוודאי, הספק הוא BIZDELL - התקשרתי

אליהם, אבל הם אמרו שאי אפשר לקנות מהם ישירות. אז ככה שחייב לקנות דרך GET IT...

sb21

New member
כתוב שהאחריות במעבדות דל, אני לא חושב...

שתהיה בעיה כלשהי עם הספק. אם את מעדיפה לקנות את המחשב מחנות כלשהי, נסי לבדוק אם לאייבורי או KSP יש את המחשב מלאי ומה מחירו.

sahar sh

New member
ראשית:

אני גבר. שנית, אין לי בעיה עם אחריות. הדילמה היא בקשר לבעיות שיכולות להיווצר מקנייה דרך האינטרנט. באייבורי אמרו לי לבחור איזה מחשב שאני רוצה, ואז לבוא אליהם עם הצעה של המחשב הזה ואז הם יזמינו לי מחשב כזה ב- 100 שקל פחות מההצעה, והוא יגיע תוך יום או יומיים. אז זה באמת מה שעשיתי, ואז הנציג שם אמר שהם לא יכולים להזמין את המחשב הזה, ושהם לא עובדים בכלל עם AMD, ועוד כל מיני שטויות... טוב, לא מפתיע כשמדובר באייבורי...

sb21

New member
סליחה, התעצלתי לקרוא את הפרופיל.

כן, את זה אני מכיר. דיברתי איתם בקשר לאמירה "כל המחשבים", אבל עד היום הם לא טרחו להבהיר את הנושא או לשנות את זה ל-"מרבית המחשבים". 2. אני לא חושב שתהיה בעיה מיוחדת. אם תחלק את העסקה למס' תשלומים, תוכל לדרוש את עצירת התשלומים במקרה של "כשל תמורה" (ש' מס' 3) ואי קבלת המחשב.

למעלה